Funeralii cu umor. Oamenii prezenți au început să râdă când au auzit din groapă vocea bărbatului decedat

Shay Bradley din Dublin a murit pe 8 octombrie în urma unei boli îndelungate. Fost militar în Forțele de Apărare Irlandeze, bărbatul era cunoscut de toți apropiații săi ca un om căruia îi plăceau glumele.

separator
Pentru că știa că îi vine sfârșitul, el a înregistrat un mesaj care a fost difuzat în timpul înmormântării printr-o boxă amplasată în apropierea locului în care a fost înmormântat, scrie Daily Mail.

Cei care au participat la înmormântare au rămas șocați când au auzit dintr-odată ”salut, salu, scoateți-mă de aici, lăsați-mă să ies, e întuneric aici”. În timp ce pe înregistrare se auzea sunetul lui bătând în lemn, vocea continua: „Unde sunt? Lăsați-mă să ies, scoateți-mă de aici. E întuneric aici. Aud preotul acolo. Sunt Shay, sunt în cutie. Sunt mort”. Apoi pe înregistrare se aude Shay cântând: „Bună ziua, salut, am vrut doar să-mi iau la revedere”. Toți cei prezenți la înmormântare au izbucnit în râs la final amintindu-și de veselia și buna dispoziție pe care o transmitea prietenul lor când era în viață.

alte Articole interesante