Reduceri de 20% la produsele TENA Lady!

Incontinența este un fenomen foarte frecvent: 80% dintre femei la o vârstă sau alta (în timpul sarcinii, în timpul menopauzei, după intervenții chirurgicale etc.) se confruntă cu aceasta. Incontinența se poate manifesta în moduri diferite. Dar, indiferent dacă este vorba de câteva picături sau mai multe simptome grave, există modalități de a ține sub control incontinența.

separator

Absorbantele urologice TENA Lady sunt concepute special pentru femei conform structurii anatomice a corpului și sunt destinate incontinenței urinare ușoare și moderate. Până la sfârșitul lunii noiembrie, puteți cumpăra orice produs TENA Lady cu o reducere de 20% la toate farmaciile ,,Farmacia Familiei”.

Alegeți produsele pentru incontinență TENA Lady, care oferă protecție și un grad înalt de siguranță si confort!

Ce avantaje au produsele TENA Lady?

– Asigură confort (sunt concepute conform structurii anatomice a corpului, fiind invizibile sub îmbrăcăminte).

– Diferite niveluri de absorbție (pentru incontinență ușoară / moderată).

– Senzație imediată de uscat (lichidul se absoarbe rapid și se distribuie uniform).

– Capacitate înaltă de absorbție (stratul cu superabsorbant transformă lichidul într-un gel, iar sistemul de neutralizare a mirosului Fresh Odour Control funcțonează datorită granulelor active ale superabsorbantului, cu un nivel scăzut al pH-ului, ce reduc acțiunea bacteriilor care provoacă mirosul).

– Materialul moale lasă aerul să circule, iar forma absorbantului oferă comoditate în utilizare, prevenind iritația pielii.

Un sfat: În funcție de tipul incontinenței, simptomele acesteia pot fi reduse, ceea ce asigură revenirea la o viață normală. Adresează-te medicului pentru a afla ce tratament va fi eficient în cazul tău.

Păstrează modul activ de viață!

Te temi că nu vei putea petrece seara cu prietenii, nu vei putea face față unei întâlniri de patru ore sau nu vei putea să te bucuri de o plimbare în parc cu copiii și nepoții? Nu trebuie să renunți la un stil de viață activ doar pentru că te confrunți cu incontinență.

Iată câteva sfaturi simple care te vor ajuta să îți îmbunătățești situația:

1. Este potrivit să mergi la toaletă înainte să ieși din casă: vei fi mai liniștită dacă vei face acest lucru înainte de treburile tale importante.
2. Cunoașterea este putere: știind din timp unde este toaleta, nu va trebui să o căuți cu disperare atunci când apare necesitatea. Când mergei la o plimbare sau la cumpărături, încearcă să găsești un loc aproape de toaletă.
3. Nu limita aportul de lichide – reducerea consumului de lichide poate duce doar la deshidratare, ceea ce agravează situația. Cu alte cuvinte, nu uita să bei suficiente lichide. Cu toate acestea, cafeaua, ceaiul și alcoolul ar trebui să fie limitate. Se știe că aceste băuturi sporesc formarea de urină.
4. Fă exerciții pentru întărirea mușchilor din zona pelviană. Acestea te vor ajuta în lupta împotriva incontinenței. Ele pot fi efectuate atât la locul de muncă, cât și la domiciliu.

Achiziționează produsele pentru incontinența TENA Lady, care oferă protectie și încredere. Și profită de reducerile de 20% până la sfârșitul lunii noiembrie în rețeaua de farmacii Farmacia Familiei!

alte Articole interesante