Simona Halep a fost surprinsă în vacanță, alături de iubitul ei

După un sezon încheiat pe locul 1 mondial, Simona Halep a plecat într-o vacanță în Italia cu câțiva prieteni. Tenismana a fost surprinsă alături de un bărbat misterios în staţiunea italiană Portofino. Simona Halep îți ține viața personală departe de ochii presei. De data aceasta însă presa de peste Prut scrie că bărbatul din imagini ar fi iubitul tenismanei.

separator

Iubitul Simonei este Radu Barbu, în vârstă de 34 de ani, scrie prosport.ro. Bărbatul este din Piteşti şi a jucat tenis în circuitul ATP, însă nu a reuşit niciodată să se remarce. Cea mai bună clasare a sportivului care s-a retras din activitate în anul 2005 este locul 1.131 ATP.

Acum, Barbu este antrenor de tenis şi pregăteşte copiii în oraşul natal. Simona Halep este foarte discretă cu viaţa ei particulară, însă nu şi-a mai putut ţine iubitul ascuns de ochii lumii, mai scrie publicatia.

Cei doi au fost surprinşi pe străzile din Portofino, o staţiune italiană preferată de bogaţii lumii. Simona a luat masa alături de bărbatul misterios, iar sportiva părea că se simte excelent.

Liderul mondial are destul timp să se ocupe de viaţa ei personală, ţinând cont că va reveni pe teren abia în ianuarie 2018, scrie prosport.ro.

alte Articole interesante