Mega Promoție Fly One! Zboară de la doar 35 euro spre Europa și Rusia!

Compania aeriană FlyOne surprinde din nou. De astă dată, cu promoţia de primăvară care include noi destinații, 5 la număr, dar și preţuri speciale pentru cursele operate.

separator

FLYONE_Featured_PROMO_Februarie

Astfel, începând cu 26 martie, FlyOne va opera zboruri directe spre Roma, Milano, Valencia, Birmingham și Paris. Campania promoțională FlyOne este valabilă în intervalul 30 ianuarie – 28 februarie 2017, având preţurile speciale incluse pentru zborurile operate în perioada 26 Martie 2017 – 28 octombrie 2017.

Roma_FLY_Promo_fb

Deci, biletele pentru cursele Chişinău-Roma și Chișinău-Veneția vor costa de la 35 euro, unic sens, iar doritorii de a călători la Valencia sau Barcelona vor plăti de la 50 euro. Dacă vrei să vezi renumitul Tour Eiffel sau să le dăruieşti copiilor o aventură de neuitat la Dinseyland Park, află că un bilet avia Chișinău-Paris va costa de la 39 euro!

Venetia_FLY_Promo_fb

Cei care vor dori să facă shopping sau să viziteze Domul de Milano, vor trebui să achite doar 35 euro. Pentru Parma, renumită pentru parmezan și gastronomie, biletele avia vor costa de la 40 de euro. Aceeaşi sumă vor scoate din buzunar călătorii la cursa Chişinău-Verona: 40 euro, într-o direcţie. Biletele pentru cursa Chişinău-Birmingham vor costa de la 49 euro iar la Dublin vei putea ajunge cu doar 60 euro.

Dar asta nu e tot : prețul unui bilet spre Lisabona, unul dintre cele mai frumoase orase ale batranului continent, va începe de la 70 de euro!

La Moscova, vei putea opta pentru zborul de dimineață sau cel de după masă și vei achita doar 46 euro. Același preț vei plăti pentru bilete avia Chișinău-St.Peterburg, 46 euro unic sens.

Biletele pentru cursele promoţionale pot fi comandate atât pe site-ul companiei, flyone.aero, cât şi la operatori, agențiile autorizate.

Începând cu luna martie, compania aeriană FlyOne va avea la activ 13 curse regulate printre care Roma, Valencia, Birmingham, Paris, Milano, Verona, Venetia, Dublin, Barcelona, Lisabona, Parma, Moscova, St. Peterburg și 4 curse charter ( Antalya, Heraklion, Rhodes și Corfu).

Paris_FLY_Promo_fb

Notă: ”web check-in” este gratuit dacă este efectuat cu 2 zile înainte de zbor.

Partenerii noștri
alte Articole interesante