Tragedie într-o familie din Dondușeni! Tatăl și copilul, ambii, au murit în aceeași lună

Tragedie cumplită pentru membrii unei familii din nordul țării! Unul dintre bărbații decedați noaptea trecută în accidentul de la Dondușeni este chiar tatăl micuțului care s-a stins din viață acum 3 săptămâni, după ce mama sa îl scăpase pe podea.

separator
tt

Anterior, am relatat despre cazul unui micuț de 5 luni din Dondușeni, care murise după ce mama sa l-a scăpat pe podea, în timp ce se juca cu el.

Tragic! Un bebeluș de 5 luni a murit după ce mama sa l-a scăpat pe podea

Ghinionul sorții! Cea de-a doua tragedie în familie s-a produs noaptea trecută, când tatăl copilului și-a pierdut viața în accidentul de la Dondușeni. Mai mult decât atât, acesta era însoțit în mașina de taxi, pe care o conducea, de către fratele său. Ambii pasageri au murit pe loc.

După tragedia cu micuțul, tatăl copilului, care lucra în Rusia, a revenit în orașul său natal și începuse să muncească în calitate de șofer de taxi.

Noaptea trecută, acesta a pierdut controlul volanului automobilului. Mașina a derapat de pe carosabil și a luat foc, după ce s-a izbit într-un copac.

Accident cumplit la periferia oraşului Donduşeni. Un taximetrist și clientul său au decedat carbonizați după ce mașina le-a luat foc

alte Articole interesante