Sora Xeniei Deli s-a căsătorit! Poze de la nuntă

Xenia Deli nu obișnuiește să își arate membrii familiei din Moldova. Totuși, pentru că a ieri a fost ziua de naștere a surorii sale, modelul moldovean stabilit în Los Angeles, a decis să-i transmită un mesaj de felicitare pe pagina sa de Instagram, iar cu această ocazie a dezvăluit, în premieră, cine este sora sa!

separator
,,Моя дорогая сестренка! @ineska8la с днём рождения родной мой человек ты моя любовь, мой боец, мой лучший друг, который не смотря ни на что, была всегда рядом. Я тебе благодарна за все! Без тебя мне было бы плохо жить на этой планете! Я люблю тебя! всегда рядом ❤️❤️❤️ (Draga mea soră! @ ineska8la te felicit cu ocazia zilei de nașter, tu esti dragostea mea, luptătoarea mea, cel mai bun prieten al meu, care, indiferent de toate, a fost mereu lângă mine. Îți sunt recunoscătoare pentru totul! Fără tine mi-ar fi fost trist pe această planetă! Te iubesc! Voi fi mereu aproape)”, a scris Xenia.
Sora Xeniei Deli este de asemenea stabilită în SUA. Aceasta locuiește în Beverly Wilshire, Beverly Hills, iar, potrivit paginii sale de Instagram, aceasta s-a căsătorit în luna februarie și a jucat nunta la Washington. Înainte de nuntă, tânăra a dat o petrecere a burlăcițelor de la care nu a lipsit desigur sora ei, Xenia. Inesa și Xenia au o relație foarte apropiată și se pare că ținuta roșie de mai jos este chiar cea pe care Xenia a purtat-o la nunta surori sale. În luna octombrie, de ziua de naștere a modelului, Inesa a publicat un mesaj deosebit, în care și-a exprimat dragostea pentru sora sa, afirmând că aceasta este o bună fiică, nepoțică, soție grijulie și mamă iubitoare. Totodată, Inesa are publicate pe contul său de Instagram, mai multe imagini cu mama sa și a Xeniei Deli.

sursa foto: Instagram

alte Articole interesante