Soția unui cunoscut actor de la Hollywood, ucisă în propria casă. Cine este atacatorul?

Actorul american, Ron Ely, care în anii ’60 l-a interpretat pe Tarzan, este în doliu. Soția sa, Valerie Lundeen, a fost ucisă prin înjunghiere în propria casă, iar atacatorul este chiar fiul lor.

separator
Poliția din Santa Barbara a ajuns prea târziu marți seară, la reședința cunoscutului actor. Soția lui Ron Ely zăcea fără suflare în casă, cu multiple răni provocate de un cuțit. Oamenii legii au apucat să-l găsească pe atacator și pentru că reprezenta un pericol, a fost împușcat pe loc, scrie Radar Online.Autorul crimei este chiar fiul femeii, Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani. Între el și mama lui a izbucnit un conflict spontan, curmat de moartea fulgerătoare a femeii. Actorul Ron Ely, în vârstă de 81 de ani, a fost trasnportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă este în afară oricărui pericol.

Ron Ely a jucat în serialul Tarzan distribuit de NBC în anul 1966, dar și în flmul de cinema Doc Savage: The Man of Bronze.Pe platourile de filmare ale serialului Tarzan, Ely și-a făcut singur cascadoriile, iar acest lucru i-a provocat zeci de răni și fracturi. Și-a rupt de două ori umărul și a fost mușcat de mai multe ori de lei. În 1984 s-a căsătorit cu modelul Valerie Lundeen, iubirea să din copilărie. Valerie Lundeen a fost Miss Florida. Cei doi au împreună trei copii: Kirsten, Kaitland și Cameron, ultimul ucis de poliție.

alte Articole interesante