Trupa AKORD va da un spectacol OPUS!

A mai rămas puțin timo până la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – Concertul AKORD OPUS! Un spectacol aniversar, în care cei doi soliști vor fi acompaniați de o orchestră mixtă, iar desfășurătorul spectacolului care, la moment, este o curiozitate, urmează a fi descoperită pe 9 februarie,la ora 18:00, la Palatul Național din Chișinău.

separator

Organizat de Sens Music, concertul va finaliza cu lansarea unui Nou Album Akord, care va include cele mai noi creații marca Akord, dar și unele piese deja celebre, reorchestrate. Trupa a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006, la Palatul Național, fiind o trupă axată pe melodii pop, ulterior după succesul piesei ,,Mă doare,, trupa a urmat un rebranding de imagine și de repertoriu, abordînd și balade pop rock. Akord este câștigătoarea mai multor trofee și premii naționale și internaționale, are în palmares colaborări cu personalități muzicale marcante, fiind, mai mult ani consecutiv, cea mai difuzată trupă la radio și tv, cu cel mai vast repertoriu de piese proprii. În 2011, membrii trupei, Igor Sîrbu și Igor Stribitchi, li s-a conferit titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Grăbeşte-te să cumperi bilete şi invită-ţi prietenii! 

Contacte: Organizator Sens Music, www.sensmusic.md, e-mail: office@sensmusic.md
Vânzări Bilete: WWW.ENTERTIX.MD / WWW.ENTERTIX.RO, Tel. Mob. Manager Eveniment: 079991404, Tel. Mob. PR Eveniment: 076000010. Facebook Sens Music

alte Articole interesante