Un elev din Capitală a fost scutit de trei examene de Bacalaureat

În timp ce mulți dintre elevi sunt cuprinși de emoții în febra pregătirilor pentru examenul de Bacalaureat, un elev din Capitală a reușit deja să treacă peste această etapă. Asta pentru că tânărul a fost scutit de trei examene de Bacalaureat.

separator

Cristian Vişanu își face studiile la Liceul Academiei de Științe din Chișinău și a obținut 10 din oficiu la trei materii. Acum, tânărul spune că bacalaureatul este floare la ureche dacă înveţi în toţi anii de studii.

Cristian a obţinut un scor bun la examenul Toefl. „Engleza am început să o învăţ din clasa a cincea, încă în gimnaziu până în clasa a 12”, spune tânărul.

În afară de limba engleză, elevul a fost scutit şi de examenul la informatică. A luat 10 pentru că a obţinut locul doi la Olimpiada republicană.

Iar la matematică Cristian poate uşor concura cu cei mai iluştri matematicieni. Tânărul a luat locul 2 la olimpiada republicană la matematică și s-a ales cu a treia notă de 10 la Bac.

Tânărul spune că se pregăteşte pentru a mai lua un 10 şi la proba de limbă română. El vrea să-şi urmeze studiile în informatică şi matematică. În liceul în care studiază, alţi patru elevi au fost scutiţi la câte două examene.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante