În ziua alegerilor, Agenția Servicii Publice eliberează gratuit buletine de identitate provizorii

Agenția Servicii Publice informează că vor elibera buletine de identitate provizorii și vor înmâna actele de identitate confecționate, inclusic și mâine, în ziua alegerilor.

separator
Potrivit Agenției de Servicii Publice, centrele multifuncționale în ziua de duminică 3 noiembrie 2019, vor fi deschise de la ora 7:00 până la ora 21:00.

În perioada 29 octombire – 3 noiembrie 2019, subdiviziunile teritoriale ale ASP vor asigura eliberarea, în mod gratuit, a buletinului de identitate provizoriu la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova care nu dețîn act de identitate sau al căror buletin de identitate nu este valabil, inclusiv celor care nu beneficiază de înlesniri la eliberarea acestui document în condițiile prevederilor legale.

Cetățenii vor fi deserviți conform principiului teritorial, la centrul multifuncțional și serviciul eliberare a actelor de identitate în a cărei rază de competență teritorială solicitantul are înregistrare la domiciliu sau la reședința temporară, care este valabilă.

Solicitanții nu vor prezența documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informația cu privire la datele personale și modificarea lor se atestă în Registrul de stat al populației.

Informații suplimentare pot fi solicitate la telefoanele de contact ale Call-centrului 14-909, (+373) 022-25-70-70 sau vizualizate pe site-ul instituției: www.asp.gov.md.

alte Articole interesante