Terifiant! O mamă și-a mutilat copilul. Motivul este unul șocant

E greu să vorbești despre acest caz înfiorător! Un copil a fost înjunghiat, de nenumărate ori, cu o foarfecă, în timp ce era alăptat.

separator
3

Monstruoasa crimă a avut loc în provincia chineză Xuzhou. Un bărbat, care s-a dovedit a fi unchiul micuțului, a alergat spre spital, ținând în brațe un copil însângerat.

Pe corpul băiețelului, medicii au descoperit nu mai puțin de vreo 90 de lovituri de aplicate cu o foarfecă. 2Poliția a constatat că acestea au fost cauzate de mama copilului! După cum s-a dovedit, părintele a încercat astfel să-și pedepsească copilul, pentru că a mușcat-o în timp ce îl alăpta. Acesta a luat o foarfecă din preajma sa și i-a aplicat copilului multiple lovituri.

Medicii au trebuit să sutureze fiecare rană în parte.

Expertiza medico-legală a stabilit că părintele nu suferea de tulburări psihice, fiind perfect sănătos în acest sens.4

Bao locuieste cu mama sa și cei doi frați. Bărbații sunt rareori acasă, fiind plecați la muncă. Într-una din zile, unchiul copilului găsise micuțul într-o baltă de sânge. Vecinii familiei au pledat cu autoritățile locale să ia copilul în supraveghere. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece, în China, legile nu funcționează.

alte Articole interesante