O celebră prezentatoare TV de peste Ocean a îmbrăcat ținuta unui designer moldovean

Patricia Zavala este un celebru model din Venezuela și gazda emisiunii E! Entertainment Television’s Coffee Break la postul TV latino-american. Recent, vedeta TV a purtat cu plăcere o ținută creată de către un cunoscut designer moldovean.

separator

Creatoarea de modă Victoria Cocieru, fondatoarea brandului Kheops, este stabilită de câțiva ani în SUA. După ce a devenit mămică, designerul a continuat să-și promoveze pasiunea pentru modă și afacerea peste Ocean, iar creațiile sale sunt tot mai mult pe placul persoanelor celebre de pe continent.

Victoria și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, care îi apreciază zelul și talentul:

,,Acum câțiva ani puteam doar să visez să am clienți precum Patricia Zavala, gazda celei mai tari emisiuni de divertisment la ,,E” TV, model, fashion influencer și de asemenea o bună prietenă a lui Ronaldinho”, a mărturisit Victoria Cocieru pe pagina sa de facebook.

Designerul Victoria Cocieru este stabilit de aproape trei ani în SUA, alături de iubitul ei Dan Pînzaru. Chiar dacă este proaspătă mămică, Victoria acordă atenție și proiectelor din domeniul său de activitate, iar roadele muncii sale sunt palpabile.

alte Articole interesante