Cum îți dai seama care este forma feţei tale

Mereu auzim „Adoptă o nouă tunosoare în funcţie de forma feţei”, „Alege o pereche de ochelari în funcţie de forma feţei”, „Alege o formă a sprâncenelor în funcţie de forma feţei”. S-a scris şi cu siguranţă, se va mai scrie despre toate aceste aspecte care au legătură strânsă cu forma feţei. Însă, înainte de a-ţi schimba look-ul sau de a-ţi achiziţiona o nouă pereche de ochelari eşti convinsă că ştii care este, de fapt, forma feţei pe care o ai? Multor femei le este greu să-şi dea seama de acest aspect, iar mergând doar pe intuiţie, pot da greş cu uşurinţă.

separator
103-Machiajul-corector-in-functie-de-forma-fetei1


Ai nevoie de: O oglindă şi un creion dermatograf pe care ştii că nu-l mai foloseşti.

Ce trebuie să faci: Priveşte-te în oglindă şi cu ajutorul dermatografului trasează conturul feţei tale pe oglindă. După ce termini de desenat, fă un pas înapoi şi vezi ce formă este: rotundă, pătrată, ovală, în formă de inimă sau rectangulară.

De ce funţionează: Este foarte dificil să-ţi dai seama de forma feţei doar privindu-te. În schimb, având un desen sau un şablon pe o suprafaţă, îţi va uşura munca şi-ţi va fi mult mai uşor să analizezi ce formă este similară feţei tale.

Sursa

alte Articole interesante