Tina Kandelaki se plânge că o urmărește un maniac! Să fie un coleg de la serviciu?

Prezentatoarea TV spune că este hărțuită, posibil de Vasilii Utkin, comentator sportiv. Atunci când Tina Kandelaki a devenit șeful canalului „Match TV”, a hotărât să extindă tot personalul editorial de la rubrica sport. Lui Vasilii nu i-a plăcut faptul că Tina va reorganiza redacția de la zero.

separator
1441026089

Comentatorul sportiv a declarat de nenumărate ori că se va concedia, dar așa și nu a făcut acest pas.

1441026000

În același timp, Kandelaki susține că o urmărește un maniac.

” Un om mă urmărește timp de șase luni. Spune că avem o relație astrală și că îl cunosc. E inutil să chem pe cineva în ajutor. De aceea, dragi rude, luați-vă bolnavul acasă ți ajutați-l.”

Maniacul nu seamănă cu Vasilii, așa că toate acuzațiile pot fi eliminate.

1441026078

O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta pe aceeași stradă

O italiancă și-a dat în judecată fostul soț pentru că, după despărțire, acesta s-a mutat împreună cu femeia pentru care a părăsit-o pe aceeași stradă, la câteva sute de metri distanță de locuința ei. Avocata femeii a solicitat daune morale pentru că, spunea ea, gestul bărbatului i-a provocat depresie clientei sale, scrie digi24.ro.

Cei doi soți din Santarcangelo, provincia italiană Rimini, erau căsătoriți de aproape 40 de ani când bărbatul a decis să-și părăsească soția pentru amantă. Noul cuplu s-a mutat împreună pe aceeași stradă, la câteva sute de metri de fosta soție. Aceasta, în vârstă de 59 de ani, l-a dat în judecată și a reușit să obțină daune morale, potrivit Il Resto del Carlino. Femeia susține că a intrat într-o depresie foarte puternică din cauza comportamentului fostului soț care, în plus, nu i-a plătit nici pensia de întreținere stabilită la divorț. „Nu este primul caz de separare în care se acordă daune morale. Dar aceasta este unic, având în vedere că bărbatul s-a mutat cu noua parteneră chiar lângă fosta soție”, a declarat Elena Guidi, avocata soției. Guidi a mai precizat că femeia apelase disperată la ea în urmă cu un an, după ce „fostul soț, un bărbat de 61 de ani, a părăsit-o pentru altcineva, a încetat să-i mai plătească indemnizația de întreținere convenită și apoi a plecat să locuiască cu noua parteneră la doar câteva sute de metri de locul unde a stat cu fosta soție o viață”. „Pentru mine a fost un coșmar, atât de mult m-am consumat încât am suferit o depresie puternică”, a declarat femeia, care este casnică și care a mai menționat că „sfârșitul căsniciei noastre a fost deja o traumă puternică… După aproape 39 de ani m-a părăsit pentru alta și a plecat de acasă într-o noapte”. După câteva luni, bărbatul a încetat să-i mai plătească pensia și, mai mult, din luna august a anului trecut s-a mutat cu noua parteneră „chiar pe strada pe care locuim eu și unul dintre copiii noștri”. Instanța a decis ca bărbatul să-i plătească fostei soții 4.300 de euro daune morale și o indemnizație lunară de 350 de euro.

Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața după tornadele din sudul SUA

Cel puțin 15 persoane au murit în sudul SUA, conform autorităților citate de media, după trecerea unor tornade puternice care au lovit statele Texas, Oklahoma şi Arkansas în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, scrie realitatea.md.Salvatorii au continuat căutările pentru a localiza posibili supravieţuitori în dărâmăturile clădirilor distruse de intemperiile care au provocat şi avarii pe scară largă în furnizarea energiei electrice.

Serviciile meteorologice americane au înregistrat un total de 25 de tornade sâmbătă. În Texas o tornadă a ucis cel puţin şapte persoane, potrivit lui Ray Sappington, şeriful comitatului Cooke.

„Din păcate, această cifră va creşte”, a avertizat el pe The Weather Channel, precizând că, în faţa „pagubelor masive” pe teren, căutările sunt în curs de desfăşurare.

O zonă de autostradă a fost lovită puternic de furtună, în timp ce zeci de persoane se refugiaseră într-o benzinărie pentru a se proteja. „O mulţime” de persoane au fost rănite acolo, a spus Ray Sappington.

Două persoane au murit în vestul statului Oklahoma din cauza unei alte tornade, potrivit unor responsabili citaţi de o televiziune locală.

În statul Arkansas, aceste fenomene au făcut în total cinci morţi, potrivit autorităţilor citate de un canal local, media arătând imagini cu clădiri distruse, stâlpi electrici doborâţi şi crengi de copaci rupte.

O persoană a fost ucisă şi la Louisville, în Kentucky, potrivit primarului Craig Greenberg.

Vremea rea a amânat startul celei de-a 108-a ediţii a celebrei curse auto Indianapolis 500, deși mai la nord şi la est, organizatorii acesteia cerându-le celor aproximativ 125.000 de spectatori să elibereze tribunele. Cursa a putut avea loc după o întârziere de patru ore. Aproximativ 490.000 de case au rămas fără curent duminică, din Texas, în sud, până în Ohio, în nord, potrivit site-ului web poweroutage.us. Avertizările de furtună erau în vigoare duminică.

Tornadele, un fenomen meteorologic pe cât de impresionant, pe atât de greu de prevăzut, sunt relativ frecvente în Statele Unite, în special în centrul şi sudul ţării, reaminteşte AFP.

O parte din internet va dispărea pentru totdeauna. Arhiva Internet, cea mai mare bibliotecă realizată vreodată, găzduiește 835 de miliarde de pagini web

Părți ale internetului dispar și s-ar putea pierde pentru totdeauna, scrie Independent.

Considerăm că internetul stochează pentru totdeauna cantități vaste de informații – dar unele dintre ele sunt mai amenințate decât ne dăm seama.

Arhiva Internet – cea mai mare bibliotecă realizată vreodată – găzduiește 835 de miliarde de pagini web. O singură copie de rezervă a colecției bibliotecii necesită mai mult de 145 de petabytes de spațiu.

Prin comparație, cea mai mare bibliotecă fizică din lume este Biblioteca Congresului SUA și găzduiește aproximativ 175 de milioane de articole, conform Guinness World Records.

38% dintre site-urile care existau în 2013 nu mai există

Și totuși, chiar dacă lumea generează mai multe date decât oricând, multe dintre ele dispar. Aproximativ 38% dintre paginile web care existau în 2013 nu mai sunt acolo, potrivit unor noi cercetări de la Pew Research Center, și chiar 8% dintre cele care existau în 2023 au dispărut acum.

Din ce în ce mai mult, web-ul este alcătuit din conținut care este atât produs, cât și consumat de sisteme automate: un raport luna trecută al companiei de securitate cibernetică Imperva spunea că aproape jumătate din tot traficul de pe internet provine de la roboți.

sursa

Nu vor ca gemenii lor să poarte uniformă școlară
Articolul anterior
Cum s-au îmbrăcat copiii vedetelor din Rusia la Primul Sunet!
Articolul următor