Cum sărbătoresc femeile din Marea Britanie „Lady Day”!

Într-un orășel din Anglia, an de an are loc Grand National, un eveniment dedicat  curselor de cai. Este o sărbătoare spectaculoasă, care adună în jur de 100.000 de spectatori. Mulți oameni vin pentru a le ține pumnii sportivilor sau pentru a paria.

separator
panorama

Între timp, se organizează și o petrecere pentru femei, numită „Lady Day”! Doamnele trebuie să se îmbrace elegant și să-și susțină bărbații. Vezi cum se comportă “femeile adevărate” în această zi!

2_13 26
33
1_16 1_17 1_18 1_20 1_21
1_22 1_23 2_4 2_5 2_7
2_8 2_9 2_11 2_12 2_13
2_14 2_15 2_19 3_1 3_3
3_6 3_10 4_2 24 25
27 28 30 31
32
  
34

O menajeră a devenit milionară. Femeia la care lucra i-a lăsat averea sa

O menajeră din Thailanda a moștenit mai bine de 2,5 milioane de euro, după ce femeia de afaceri pentru care lucra i-a lăsat întreaga sa avere.

O menajeră a devenit milionară: Femeia la care lucra i-a lăsat averea saFoto: Shutterstock

Nutwalai Phupongta, în vârstă de 49 de ani, a lucrat 17 ani pentru o femeie de afaceri franceză, și, după moartea acesteia, a moștenit o avere de 2,5 milioane de euro, transmite știrileprotv.ro.

Femeia de afaceri a fost găsită moartă pe marginea piscinei vilei în care locuia, alături de o armă, din care lipsea un cartuș, un pahar de vodcă și un pachet de țigări.

Cel care a făcut descoperirea șocantă a fost un angajat care a sunat imediat la poliție. Nimic nu indică o eventuală crimă. Camerele de supraveghere fusese acoperite de Catherine, a constatat ancheta.

Cu puțin timp înainte de moartea ei, pe 26 aprilie, și-a făcut testamentul și a informat mai multe persoane apropiate că îi va lăsa toată averea menajerei sale, Nutwalai Phupongta. Cunoscută ca „mătușica Tim”, ea a moștenit acum imobile, bani, mașini, bijuterii și terenuri în valoare de 100 de milioane de baht, echivalentul a aproximativ 2,5 milioane de euro.

Catherine deținea cinci vile de lux pe insula de vacanță Phuket și locuia singură în Thailanda, de la divorțul ei, produs în urmă cu patru ani. Potrivit presei de la Bangkok, Catherine suferea de o boală incurabilă.

Klaus Iohannis, mesaj de Paște pentru toți românii: „Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului”

Președintele României Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Paşte pentru românii de pretutindeni, dar despre gândurile care se îndreaptă către ”semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”.

”Sărbătoarea Sfintelor Paşti ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranţă în puterea tămăduitoare a credinţei şi a rugăciunii. În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a adăugat că ”Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace şi bună înţelegere”.

”Acestea sunt valorile noastre cardinale, aşezate de generaţii pe o temelie de solidaritate şi spiritualitate creştină. Vă urez tuturor, dragi credincioşi ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, să primiţi în suflet Lumina Învierii şi bucuria deplină prilejuite de Sărbătoarea pascală”, a mai transmis şeful statului român.

Un român și-a pierdut antebrațul în Italia, încercând să arunce în aer un bancomat

Un român și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de a arunca în aer un bancomat. Mai mult, complicii săi l-au abandonat la locul faptei.

Un român în vârstă de 36 de ani și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de spargere a unui bancomat al băncii Riviera din orașul Cattolica, scrie stiridiaspora.ro.

Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, evenimentul a avut loc în timpul nopții dinspre 4 mai, în jurul orei patru dimineața, când membrii unei presupuse bande de infractori, denumită „banda marmotă”, au încercat să detoneze bancomatul folosind o metodă specifică.

Hoții, folosind tehnica cunoscută sub numele de „marmota”, au plasat un dispozitiv exploziv în fisura bancomatului, însă detonarea acestuia a dus la o serie de consecințe neașteptate. Unul dintre hoți, a suferit răni grave, fiind ulterior abandonat la locul faptei de complicii săi.

Alimente care îţi distrug flora intestinală
Articolul anterior
Alla Vengher: Cum să-ți meargă în afaceri!
Articolul următor