După moartea soțului, Céline Dion a rămas cu o avere fabuloasă!

Artista e mai bogată după moartea soțului ei, René Angelil. În luna ianuarie, pe conturile lui Céline Dion era un miliard de dolari. Cei mai mulți bani au fost câștigați împreună, dar la aceștia se adaugă și venituri și proprietăți personale care i-au revenit în întregime lui Céline, pe care a numit-o executor testamentar, scrie okmagazine.ro.

Printre toate bunurile pe care le-a avut acesta se regăsesc: maşini scumpe, o casă în Las Vegas, opere de artă, multe bijuterii, un castel în Quebec, o vilă în Florida şi foarte mulţi bani în conturi.

Cei trei copii ai lor, René-Charles și gemenii Eddy şi Nelson, îşi vor revedinca partea lor din avere abia atunci când vor împlini vârsta de 18 ani.

Prințul Harry face orice să-și salveze relația cu Meghan. Ce se întâmplă între cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat de Casa Regal și trăiesc peste Ocean. Legătura dintre cei doi este una strânsă, iar ambii sunt implicați în viața de familie. Pentru a ajunge la acest punct, fratele lui William a fost nevoit să recurgă la un gest extrem și să își apere relația, scrie evz.ro.

Prințul Harry și-a apărat relația cu Meghan Markle

La scurt timp după ce fratele lui William s-a afișat cu partenera lui, subiectul a ținut primele pagini ale tabloidelor din America. Deranjat de comentariile rasiste, Harry nu a stat pe gânduri și a decis să își apere partenera.

Astfel, acesta a trimis o scrisoare deschisă presei, menționând că este îngrijorat legat siguranța iubitei sale. Scrisoarea acestuia a fost publicată pe site-ul Casei Regale, însă aceasta a fost ștearsă la finalul anului trecut.

„Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă. El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, toate acestea o deranjau și pe ea”, susține un expert regal.

În cartea sa de memorii, Harry a vorbit despre momentul respectiv, precizând că acesta i-a deranjat pe moștenitorii tronului. De asemenea, în urma transmiterii scrisorii, Regele Charles ar fi reacționat dur la adresa acestuia. 

„I-am arătat eseul lui Jason (Knauf, fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington), a spus că avem nevoie de o corecție de curs imediat. Fără dezbateri, fără discuții. Într-o zi, aveam un proiect. Puternic, precis, furios, sincer. Nu credeam că va fi sfârșitul, dar poate începutul sfârșitului. Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși. Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi. „De ce naiba? Pentru că ei nu ar fi dat niciodată o declarație pentru prietenele lor, sau pentru soțiile lor atunci când erau hărțuite.”, se arată în cartea sa de memorii.

În urmă cu o lună, acesta a călătorit în Marea Britanie, însă Regele Charles și Kate Middleton au refuzat să îl întâlnească. Apropiații Casei Regale susțin că nu există șanse de reconciliere între cele două părți.

„Întâlnirea cu Harry este ultimul lucru pe care William sau Kate Middleton îl doresc sau de care au nevoie în acest moment. Este o fantezie. Nu este vorba despre scuze sau despre cine a spus ce, ci despre protejarea familiei sale.”, conform aceleiași surse.

McDonald’s pierde dreptul de a folosi denumirea „Big Mac” pentru burgerii de pui în UE, după un proces de 17 ani

O hotărâre a Curții Europene de Justiție pune capăt unei lupte juridice de 17 ani între lanțul irlandez Supermac’s și rivalul global McDonald’s pentru utilizarea mărcii „Big Mac” pentru burgerii de pui. Multinaționala fast-food fondată în SUA și-a pierdut dreptul de a folosi numele „Big Mac” în UE pentru burgerii de pui, informează The Guardian citat de digi24.ro.

Decizia Curții Europene de Justiție (CEJ) pune capăt unei lupte juridice maraton de 17 ani a operatorului irlandez Supermac împotriva rivalului său global. Un purtător de cuvânt al Supermac a spus că lanțul are, de asemenea, un caz similar pe rol în Marea Britanie, care, dacă va avea succes, ar putea duce la o extindere pe piața britanică. Lupta legală a început în 2007, când Supermac a încercat să-și înregistreze numele în UE ca marcă comercială pentru restaurante, cu scopul de a se muta în restul Europei, determinând McDonald’s să se opună cererii Supermac’s pentru nume și logo. McDonald’s a susținut că numele era prea asemănător cu burgerii Big Mac și ar provoca confuzie în rândul clienților, câștigând o victorie parțială în 2016, când Supermac’s a primit marca comercială pentru numele restaurantului său, dar nu pentru multe alimente și băuturi. În anul următor, lanțul irlandez fondat în 1978 în Ballinasloe, Galway, a depus o cerere la Oficiul UE pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) pentru a pune capăt utilizării exclusive a termenului „Big Mac” de către McDonald’s. Acesta a susținut că marca nu a fost utilizată cu adevărat în UE și a acuzat McDonald’s că vrea să „intimideze, înregistrând nume de mărci care sunt pur și simplu puse deoparte pentru a fi utilizate împotriva viitorilor concurenți”. EUIPO a susținut parțial cazul lui Supermac în 2019, iar miercuri CEJ a dat decizia în favoarea acesteia, de a elimina „Big Mac” ca denumire comercială de restaurant și de a opri gigantul de a-l folosi pe produse de pasăre. CEJ spune că „McDonald’s nu a dovedit că marca în litigiu a fost utilizată în mod real în ceea ce privește produsele „sandvișuri cu pui”, „mâncăruri preparate din produse din carne de pasăre” și „serviciile prestate sau asociate cu operarea restaurantelor și a altor unități sau facilități angajate în furnizarea de alimente și băuturi preparate pentru consum și pentru facilități de transport”. Un purtător de cuvânt al McDonald’s a declarat că „decizia instanței UE nu ne afectează dreptul de a folosi marca „Big Mac”. Big Mac-ul nostru iconic este iubit de clienții din toată Europa și suntem încântați să continuăm să servim cu mândrie comunitățile locale, așa cum am făcut-o de zeci de ani.”Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/mcdonalds-pierde-dreptul-de-a-folosi-denumirea-big-mac-pentru-burgerii-de-pui-in-ue-dupa-un-proces-de-17-ani-2816353Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Alexei Navalnîi ar fi împlinit 48 de ani. Oamenii depun flori la mormânt

Pe 4 iunie 2024, Alexei Navalnîi ar fi împlinit 48 de ani. În memoria lui, oamenii depun flori pe mormântul lui la cimitirul Borisov din Moscova. În Vladivostok și Ioșkar-Ola, sunt depuse flori la memorialele victimelor represiunii politice.

În același timp, în acea zi, la Novosibirsk, autoritățile au închis accesul la monumentul victimelor represiunii politice „pentru inspecție” și „pentru siguranța vizitatorilor parcului”, transmite tv8.md.

În Syktyvkar, poliția a ocolit casele activiștilor civili cu o zi înainte. În Perm și Berezniki, cel puțin cinci persoane au primit avertismente de la poliție cu o zi înainte de ziua lui Navalnîi. 

Fostul opozant rus Alexei Navalnîi a fost decorat post-mortem cu Premiul Dresda pentru Pace. Ceremonia de decernare a premiului va avea loc la Dresda pe 12 mai. 

Această distincție este acordată persoanelor care au adus o contribuție remarcabilă la pace și la promovarea înțelegerii internaționale.

Alexei Navalnîi a murit într-o colonie din orașul Kharp din districtul autonom Iamalia-Neneția la 16 februarie. Asociații politicianului au acuzat de mai multe ori că Navalnîi a fost omorât.

Alertă de poliomielită în mai multe ţări! Persoanele care călătoresc în zonă sunt rugate să se vaccineze
Articolul anterior
De 1 iunie sărbătorim copilăria la Shopping MallDova!
Articolul următor