Promoția „Chiar este posibil – garanție până în anul 2020!”

Pomușoare, fructe și băuturi refrigerate – toate în frigiderele ATLANT! Mai mult, vă oferim o garanție până în anul 2020.

separator
aaaa sss

În perioada 01 iunie – 31 iulie 2016 este organizată promoția „Chiar este posibil – o garanție până în anul 2020!”, în cadrul căreia aveți posibilitatea să cumpărați un frigider ATLANT și să primiți o garanție până în anul 2020! Producătorul tehnicii de uz casnic ATLANT oferă un sortiment larg de frigidere ATLANT cu  consum redus de energie și nivel înalt de eficiență, precum și o nouă soluție funcțională. Alegerea frigiderului este o mare responsabilitate și, incontestabil, printre marea diversitate de modele propuse este important să găsiți o ofertă interesantă și să alegeți modelul potrivit pentru Dvs. și familia Dvs. Profitați de această ofertă și veți deveni proprietarul unui frigider, precum și veți aprecia avantajele tehnicii de uz casnic ATLANT.

Condițiile de participare la promoție:

Etapa I. Cumpărați un frigider în perioada 01 iunie – 31 iulie 2016 și păstrați bonul de plată.

Etapa II. Completați Formularul online de pe pagina web www.atlant.md în perioada 01 iunie – 20 august 2016.

Etapa III. Primiți certificatul de garanție până în anul 2020 pentru frigiderul ATLANT cumpărat.

Atenție! Promoția „Chiar este posibil – garanție până în anul 2020!” este organizată în perioada 01 iunie – 20 august 2016. Este necesar să cumpărați frigiderul ATLANT în perioada 01 iunie – 31 iulie 2016 și să completați formularul on-line de pe pagina web www.atlant.md. Congelatoarele, echipamentele industriale și comerciale, precum și mașinile de spălat ATLANT nu sunt produse promoționale și cumpărarea acestora nu vă oferă dreptul de participare la această Promoție.

Lista magazinelor pe teritoriul Republicii Moldova.

Regulile promoției.

Sortimentul de produse.

Mândrie pentru țara noastră! O moldoveancă joacă într-o nouă producție internațională

Cătălina Cazacu este o tânără actriță din Republica Moldova care și-a făcut studiile în actorie la East 15 Acting School.

Tânăra moldoveancă a obținut un nou rol într-o nouă producție internațională.

„Sunt cu adevărat recunoscătoare realizând că acesta este al treilea proiect internațional al meu, o altă experiență în care joc în fața unei camere, învăț să fiu cineva „nou” într-un mod natural, neforțat și lucrez alături de oameni uimitori”, a menționat Cătălina Cazacu, pe Facebook.

De asemenea, în toamna anului trecut, Cătălina Cazacu a apărut într-un episod din serialul Casualty, produs de BBC One.

Actrița Cătălina Cazacu s-a filmat într-o nouă producție internațională

gallery images

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit ieri, 3 mai, cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove. Discuția a avut loc în contextul Sfintelor Sărbători de Paști și s-a referit la bucuria Învierii și reunirea familiilor în această perioadă, dar și la importanța unității, a bunei înțelegeri și a grijii față de aproapele nostru.

Șefa statului l-a îndemnat pe Înaltpreasfinţia Sa să contribuie la menținerea Păcii din țara noastră și din toată lumea. Creştinismul este o religie a Păcii, a Toleranţei şi a Iubirii aproapelui.

Concursul All About Photo Awards: O fotografie realizată în UTA Găgăuzia a devenit una dintre cele 50 câștigătoare ale competiției din întreaga lume

Maria Bratan, o fotografă din Ceadîr-Lunga, pentru al doilea an consecutiv a fost una dintre participantele concursului All About Photo Awards – The Mind’s Eye.

În acest an, ca și în precedentul, imaginea ei realizată în UTA Găgăuzia a devenit una dintre cele 50 de câștigătoare ale competiției din întreaga lume, transmite diez.md.

Fotografia este intitulată „Fetele din Găgăuzia” și urmează să fie publicată într-o revistă americană.

„Este incredibil de plăcut și motivant să cunoști că munca ta este apreciată de profesioniști. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie”, spune Maria Bratan.

Reamintim că, în 2023, fotografa Maria Bratan a devenit una dintre câștigătoarele concursului internațional All About Photo Award – The Mind’s Eye. Asta a fost prima ei participare în cadrul acestei competiții internaționale.

Femeile din această zodie sunt cele mai muncitoare!
Articolul anterior
Atenţie! Cum deosebeşti roşia naturală de cea ,,artificială’’?
Articolul următor