În prag de divorţ, Xenia Borodina a sărbătorit cu prietenele sale un an de la căsătoria cu Omarov!

Xenia Borodina, prezentatoarea emisiunii «Дома-2», are o viaţă personală tumultuoasă. Chiar dacă divorţul de actualul său soţ este eminent, prezentatoarea TV a decis să serbeze un an de la căsătorie, în compania celor mai apropiate prietene, postând poze de la petrecere pe contul său de Instagram.

separator

13556980_1760427390892915_1078917816_nVedeta TV s-a căsătorit cu omul de afaceri Kurban Omarov în iulie anul trecut, însă relaţia nu a durat mai mult de un an. Chiar şi aşa, Borodina a sărbătorit nunta de hârtie, împreună cu prietenele sale, dar în lipsa mirelui.

d680a8ce5add2a97237d45a053babcd3_2_1400x1100După ce au petrecut în complexul de restaurante, de la Новaя Ригa, o suburbie a Moscovei, fetele s-au mutat cu distracţia într-un hotel închiriat în centrul capitalei. Xenia a fost însoţită la petrecere de fiicele sale, Marusea și Tea. Nu se cunoaşte cu certitudine dacă, în acest caz, vedeta TV nu a sărbătorit de fapt divorţul de Omarov, întrucât se află într-un conflict dur cu acesta!

Primele zvonuri despre divorţul Xeniei Borodina cu Omarov au apărut acum o lună. Vedeta TV a confirmat pentru fanii săi un singur lucru, faptul că,,s-a certat cu partenerii de afaceri”, unul dintre ei fiind chiar soţul său.

„M-am gândit o lună întreagă cum să fac anunţul… Ideea este că nu mai am nicio legătură cu magazinul Borodina Shop! Nici cu site-ul, nici cu showroom-ul, nici chiar cu pagina de instagram! Știu exact cine m-a respins și în ce mod. Și s-a întâmplat acest lucru după ce am ridicat de la zero afacerea, graţie numelui meu, şedinţelor foto. Am mers la fabrici, am selectat ţesăturile, am negociat preţurile cu designerii, croitorii. Munceam cu drag la fiecare ţinută. Şi, iată rezultatul! Partenerii m-au eliminat! M-au minţit!”, a spus Borodina, care intenţionează acum să-şi dezvolte o altă afacere.

Niciun semn că Putin vrea o pace reală în Ucraina

Serviciile secrete americane nu văd niciun semn al disponibilității lui Putin pentru o pace reală în Ucraina. Serviciile secrete americane și aliații lor cei mai apropiați apreciază că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu și-a abandonat obiectivul de a prelua controlul deplin asupra Ucrainei, scrie digi24.ro.

NBC News își bazează raportul pe conversații cu patru oficiali occidentali ai serviciilor de informații și doi oficiali ai Congresului SUA. Toate cele șase surse NBC News indică faptul că, în conformitate cu datele actuale ale serviciilor de informații, Putin încă mai crede că poate rezista mai mult decât Ucraina și Europa pentru a cuceri în cele din urmă întregul teritoriu ucrainean. O sursă din Congres a declarat că SUA nu vede niciun indiciu „că Putin este interesat în acest moment de un acord de pace real”. O sursă occidentală de informații a remarcat că Putin „crede că este învingător”, în ciuda pierderilor grele suferite de Rusia pe câmpul de luptă. Sursele sunt de acord că dictatorul rus ar putea fi de acord cu o „încetare a focului” în Ucraina, deoarece aceasta i-ar oferi timp pentru a-și reconstrui forțele armate. Acestea sunt sceptice cu privire la dorința lui Putin de a instaura o pace autentică, dar sugerează că acesta ar putea folosi „discuțiile de pace” pentru a evalua eventualele concesii și pentru a încerca să reintre pe arena internațională. Sursele NBC News consideră, de asemenea, că Putin nu intenționează să retragă trupele ruse din Ucraina sau să repoziționeze forțe sau echipamente departe de vestul Rusiei.

Negocieri Săptămâna trecută, președintele american Donald Trump i-a sunat atât pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, cât și pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, anunțând începerea „imediată” a negocierilor privind „pacea” în Ucraina. Marți, Rusia și SUA au purtat discuții în Arabia Saudită, unde ambele părți au convenit să continue pregătirea negocierilor privind războiul Rusiei împotriva Ucrainei. De asemenea, au convenit să numească echipe la nivel înalt pentru discuțiile legate de Ucraina. Corespondentul Fox News la Casa Albă, Jacqui Heinrich, a raportat că SUA și Rusia discută un plan de pace în trei etape pentru Ucraina, care include o încetare a focului, alegeri în Ucraina și, în cele din urmă, semnarea unui acord final.

Trump s-ar putea întâlni cu Putin în curând

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a anunțat că s-ar putea întâlni cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, până la sfârşitul acestei luni, scrie evz.ro.

Trump, încrezător într-un acord cu Putin

El a respins comentariile privitoare la o îngrijorare a Ucrainei provocată de faptul că nu a fost inclusă la prima rundă de discuţii americano-ruse din Arabia Saudită.

Întrebat dacă se mai aşteaptă să se întâlnească cu Putin înainte de sfârşitul lunii februarie, Trump a răspuns sec: „Probabil”.

La conferinţa de presă susţinută marţi la clubul său Mar-a-Lago din Palm Beach pentru a informa presa cu privire la discuţiile americano-ruse de la Riad, Trump s-a declarat mai „încrezător” în posibilitatea unui acord cu Moscova în urma acestor negocieri.

De asemenea, președintele SUA s-a declarat „total în favoarea” prezenţei trupelor europene de menţinere a păcii în Ucraina.

Anterior, secretarul de stat Marco Rubio declarase că cele două părţi nu au stabilit o dată pentru un summit Trump-Putin pentru a discuta despre Ucraina.

„Cred că am puterea de a pune capăt acestui război”, le-a mai spus Donald Trump jurnaliștilor.

Trump, dezamăgit de reacția lui Zelenski

De asemenea, preşedintele Statelor Unite s-a arătat „dezamăgit” de comentariile Kievului în legătură cu absenţa Ucrainei de la discuţiile ruso-americane din Arabia Saudită.

Trump a arătat că Kievul ar fi putut încheia o înţelegere cu Rusia în urmă cu trei ani, pentru a evita invazia.

„Astăzi am auzit: «Oh, nu am fost invitaţi». Ei bine, aţi fost acolo timp de trei ani, ar fi trebuit să-i puneţi capăt, nu ar fi trebuit să începeţi niciodată. Aţi fi putut face o înţelegere”, le-a reproşat Trump liderilor Ucrainei.

Președintele american a mai spus că Ucraina ar trebui să organizeze alegeri prezidențiale și parlamentare.

„Nu este un lucru care ţine de Rusia, este ceva care vine de la mine şi care vine şi din multe alte ţări”, a spus Donald Trump.

Noi alegeri în Ucraina ar putea fi o condiție

Mai multe surse diplomatice străine, citate de Fox News, au afirmat că cererea ca Ucraina să organizeze noi alegeri ar putea fi o parte esenţială a unui acord de pace, în condițiile în care atât SUA, cât şi Rusia consideră că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski are şanse reduse de a mai câştiga un nou mandat.

Donald Trump a mai spus că nu se va opune ca europenii să trimită trupe de menţinere a păcii în Ucraina.

Comentariul a venit după ce liderii europeni au discutat despre trimiterea trupelor de menţinere a păcii pentru a oferi garanţii de securitate în cazul unui acord de pace. „Să avem trupe acolo ar fi în regulă, nu m-aş opune deloc”, a spus Trump.

De cealaltă pare, Rusia a transmis, prin vocea ministrului de externe Serghei Lavrov, că se opune desfăşurării de trupe NATO în Ucraina, chiar şi sub pavilionul UE.

Trump s-a mai folosit de prilej pentru a-l critica pe predecesorul său Joe Biden în legătură cu modul în care a gestionat situaţia din Ucraina.

Trump învinuiește Ucraina pentru războiul declanșat de Rusia

După ce Ucraina a criticat întâlnirea dintre SUA și Rusia, unde s-a discutat soarta sa, președintele american Donald Trump a lansat un val de critici la adresa lui Volodimir Zelenski, pe care l-a calificat drept un negociator slab şi „extrem de incompetent”, scrie digi24.ro.

Tensiunile au continuat să crească în legătură cu primele discuţii directe ale administraţiei sale cu Rusia pe tema încetării războiului pe care Moscova l-a declanşat în urmă cu aproape trei ani, relatează Politico.com. Comentariile lui Trump au venit pe fondul criticilor din partea aliaţilor europeni şi a multor experţi americani în informaţii, potrivit cărora Ucraina şi ţările europene care au investit în apărarea Ucrainei au fost excluse din negocierile ce au început marţi dimineaţă între oficialii americani şi ruşi în Arabia Saudită, scrie News.ro.

Afirmând că runda iniţială de discuţii a decurs „foarte bine”, Trump s-a arătat deranjat de frustrarea lui Zelenski de a fi fost exclus de la masa discuţiilor şi de decizia preşedintelui ucrainean de a nu mai merge la Riad pentru discuţii suplimentare cu delegaţia americană în această săptămână. „Astăzi am auzit, «Oh, ei bine, nu am fost invitaţi»”, a spus Trump când a fost întrebat despre criticile din partea Ucrainei, părând să îşi îndrepte tirul către Zelenski. „Ei bine, aţi fost acolo timp de trei ani. Ar fi trebuit să-i puneţi capăt – trei ani! Nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Nu ar fi trebuit să începeţi niciodată (războiul -n.r). Ar fi trebuit să încheiaţi o înţelegere”, a declarat Donald Trump.

Comentariul – care ignoră faptul că Rusia a fost cea care a invadat Ucraina fără a fi provocată, în urmă cu trei ani – este cel mai dur reproş al lui Trump la adresa părţii ucrainene. Acesta a venit în timp ce Zelenski şi liderii din întreaga Europă se străduiesc să aibă un răspuns la indiciile tot mai numeroase că cel mai important aliat al Kievului din ultimii trei ani pare să fie mai interesat de normalizarea relaţiilor cu Rusia decât de asigurarea supravieţuirii Ucrainei. Trump a confirmat, de asemenea, interesul său pentru forţarea alegerilor în Ucraina ca parte a oricărei soluţii diplomatice la război.

„Avem o situaţie în care nu am avut alegeri în Ucraina, în care avem legea marţială în Ucraina, în care liderul din Ucraina – adică urăsc să o spun, dar a scăzut la 4% rata sa de aprobare – şi ţara a fost făcută praf”, a declarat Trump. În timp ce ratingul de aprobare publică al lui Zelenski a scăzut faţă de primele zile ale războiului, acesta are încă sprijinul unei majorităţi restrânse a ucrainenilor – 52%, potrivit unui sondaj de luna trecută, notează Politico. Trump a negat, de asemenea, că forţarea alegerilor în Ucraina ar fi o prioritate rusă. „Acesta nu este ceva al Rusiei”, a spus Trump.

„Este ceva ce vine din partea mea şi a multor alte ţări”, a susţinut şeful Casei Albe. Preşedintele a mai afirmat că ucrainenii, care luptă pentru supravieţuirea ţării lor, „s-au săturat” de moarte şi distrugere şi sunt dornici să vadă sfârşitul războiului.

„Oamenii vor să vadă că se întâmplă ceva”, a spus Trump. Această declaraţie, notează Politico, este contrazisă de realitatea din Ucraina, unde oficialii aleşi şi o mare parte a populaţiei au fost şocaţi de acţiunile administraţiei Trump, care par indiferente la soarta naţiunii. Printre acestea se numără nu numai discuţiile cu Moscova, ci şi propunerea SUA de a revendica jumătate din drepturile Ucrainei asupra minereurilor rare ca plată pentru ajutorul deja primit şi fără garanţii de securitate viitoare.

O transformare fabuloasă! În jumate de an a slăbit peste 25 kilograme
Articolul anterior
Andreea Bănică, cu burtica de gravidă la vedere!
Articolul următor
Close menu