4 moldovence care au pus mâna pe miliardari!

Sunt frumoase, sexy și celebre, așa că le-a fost simplu să sucească mințile celor mai bogați bărbați. Este vorba despre 4 moldovence care sunt fericite alături de soții lor miliardari. Și chiar dacă gurile rele spun că vedetele s-au măritat doar din interes financiar, acestea declară sus și tare că își iubesc soții.

separator

Xenia Deli și omul de afaceri egiptean, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, în vârstă de 62 de ani, s-au căsătorit anul acesta. Cei doi nu au ținut cont de bani și au organizat o nuntă luxoasă pe insula Santorini. Chiar dacă unii internauți au scris cuvinte urâte la adresa mariajului lor, Deli nu le-a acordat atenție. Mai mult, modelul încearcă în fiecare zi să le demonstreze cârcotașilor cât de fericită este alături de alesul inimii ei.

Natalia Barbu și miliardarul Nicolae Sota s-au căsătorit în anul 2011. Diferența de vârstă de 26 de ani nu a fost o barieră în relația lor. Din dragostea celor doi, a apărut pe lume un băiețel, pe nume Victor, pe care părinții îl țin departe de ochii presei. În cadrul unui interviu la o televiziune din România, Natalia a povestit cum a fost cucerită de soțul ei:

„El a fost cel care a încercat să mă cucerească, într-un club. Eu cântăm, el m-a remarcat. A crezut că sunt o artistă din afară, în seara aceea am cântat doar în engleză. Eram îmbrăcată într-o rochie lungă, fără decolteu, eram destul de închisă în mine. Actualul meu soț m-a căutat, a aflat de la niște prieteni cine sunt, a făcut tot posibilul să ajung la mine. Ulterior, am ieșit la cină și am vorbit foarte mult. A urmat o pauză de câteva luni, era o perioadă dificilă pentru o relație.”

20482

Ileana Lazariuc și moștenitorul imperiului Țiriac, Ion Ion, formează o familie din anul 2009, iar povestea lor de dragoste a început în 2002. Aceștia au împreună doi băieți și se declară o familie împlinită. Modestă de fire, fiica Anastasiei Lazariuc susține că trăiește ca o femeie simplă, iar milioanele nu i s-au ridicat la cap.

„Poate mulți spun că duc nu știu ce viață, însă, în realitate, poate părea banal. Sunt mamă, sunt soție, am grijă de copiii mei, fac piață și stau alături de familie.”

Veronica Schmidt s-a căsătorit cu Michael Schmidt, proprietarul automobilelor Bavaria, cel mai important dealer BMW din Romania. Basarabeanca i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat.

Lanurile de levănțică din țară, înflorite și parfumate, mult mai devreme în acest an

Bucurie pentru amatorii de ședințe foto. Lanurile de levănțică s-au acoperit de culoare și parfum, mult mai devreme decât în mod obișnuit. Asta înseamnă că fotografii trebuie să-și revadă agenda, pentru că vor avea foarte multe solicitări.

La doar câțiva kilometri de Chișinău, în satul Colonița, există o priveliște care îți taie respirația. Afacerea numită „poveste de lavandă” a început acum șapte ani, iar proprietarul este Valeriu Ciorbă, transmite tv8.md. 

Valeriu Ciorbă susține că dragostea pentru lavandă se manifestă într-un mod deosebit, în special în perioada înfloririi, cu o săptămână înainte și după. 

„Eu practic dorm în câmp, mă trezesc și rapid vin aici unde petrec 12-16 ore în câmp, ne pregătim, amenajăm. Pe de o parte este și obositor, dar pe de altă parte interacționez cu natura, cu florile”, susține bărbatul. 

Acesta spune că în acest an, natura a pregătit o surpriză, căci lavanda a înflorit cu două săptămâni mai devreme ca de obicei. Odată înflorită levănțica, și ședințele foto au început mult mai devreme. Amatorii de ședințe foto spun că în levănțică ies cele mai superbe poze.

Intrarea în lanul de levănțică este cu plată, 50 de lei pentru persoană, iar copiii până la șapte ani au acces gratuit.

În raionul Anenii Noi va fi organizat Festivalul La Nistru, la mărgioara

Consiliul raional Anenii Noi invită cetățenii la Festivalul „La Nistru, La Mărgioara”.În raionul Anenii Noi va fi organizat Festivalul La Nistru, la mărgioaraFoto: ziar.md

Evenimentul va fi organizat pe data de 8 iunie 2024, începând cu ora 10:00, în satul Telița din raionul Anenii Noi, transmite ziar.md.Programul Festivalului:

  • Târgul meșterilor populari;Formații folclorice;Orchestre de muzică populară;Și multe alte surprize.
  • Anual, acest festival adună toate formațiile folclorice din raionul Anenii Noi, cât și oaspeți din întreaga țară. La festival vor participa meșteri populari, specializați în olărit, prelucrarea artistică a lemnului, împletituri din nuiele și confecționarea instrumentelor populare.Tot în această sâmbătă, 8 iunie, în Chișinău va fi organizat Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Programul evenimentului include mai multe activități sportive masterclass-uri și un târg cu produse autohtone. Festivalul va culmina cu un concert susținut de formația „Zdob și Zdub”.

    ,,Ca pe-un trandafir eu te-am crescut”. Dragostea nemărginită a părinților pentru copii, cântată în noul videoclip emoționant lansat de Cornelia și Marcel Ștefăneț

    Cornelia și Marcel Ștefăneț își bucură publicul cu o nouă piesă emoționantă, dedicată dragostei și dorului părinților pentru copii, atât pentru copiii de lângă noi, cât și pentru cei plecați în lumea mare.

    ,,Cu bucurie și cele mai frumoase emoții lansăm videoclipul piesei „Floarea mea”, piesa care transmite mai mult decât o mie de cuvinte. Dragostea unui părinte pentru copilul lui, pentru floarea sa este nemărginită Vă mulțumim tuturor pentru filmulețele trimise! Cu siguranță această producție video și audio va topi și cele mai reci inimi. Mulțumim colegilor noștri din Ethno Republic pentru receptivitate!”, afirmă interpreții la lansarea noii piese din repertoriu.

    Musica este compusă de Aram Avagyan, iar versurile sunt scrise de Tedi Gavrila. Orchestrație: Marcel Ștefăneț. Vizionare plăcută!

    Vizionează acest filmuleţ şi spune dacă, în calitate de mamă, te regăseşti în el!
    Articolul anterior
    7 ținute stilate pentru zilele ploioase
    Articolul următor