Uluitor! Secretele din viața lui George Michael au ieșit la iveală

După vestea morții interpretului britanic George Michael, utilizatorii rețelelor de socializare au început să împărtășească detalii despre faptele de caritate ale artistului și modul cum au fost ajutați mai mulți oameni. Datele ieșite la iveală sunt, cu adevărat, impresionante.

separator

1483491377-f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800

A ieșit la iveală faptul că, de-a lungul anilor, interpretul a sprijinit, în secret, mai multe organizații de caritate și oameni aflați în suferință, fără a face publicitate din asta, fapt ce a scos în evidență sufletul mărinimos și sensibil al artistului, care ajuta oamenii necondiționat.

Jane Barron, purtător de cuvânt al Organizației britanice de Binefacere Terrence Higgins Trust, ce oferă sprijin persoanelor cu HIV și SIDA, a povestit că Michael, timp de mai mulți ani, a donat personal bani pentru ajutorarea bolnavilor infectați cu HIV.

„Contribuțiile sale au permis ca persoanele cu HIV să poată conviețui într-o lume fără prejudecăți și discriminare”, a conchis Barron.

După cum a menționat Childline Esther, fondatorul și președintele liniei de asistență telefonică în susținerea copiilor, ,,din 1996, artistul a redistribuit toate veniturile piesei Jesus To A Child în scopuri de caritate. Potrivit calculelor sale, de-a lungul anilor, acesta ar fi transferat milioane de dolari organizației, pentru a salva sute de mii de copii.

„Timp de mulți ani, el a fost filantropul cel mai extraordinar, cel mai generos, care, nesilit de nimeni, a donat sume importante la Childline, însă ne-a interzis să facem public această informație. De aceea, puțini au știut despre sumele pe care acesta le-a donat pentru copiii vulnerabili din țară”, a adăugat Esther.

Mai mult, atunci când mama lui George Michael a murit de cancer, în 1997, artistul a susținut un concert caritabil la Londra, pentru asistentele medicale care au avut grijă de mama sa, dar a și oferit sprijin fundației Macmillan Cancer Support, care ajută bolnavii afectați de cancer.

După moartea interpretului, internautii au început să publice poveștile lor pe Twitter, despre modul în care au fost ajutați de George Michael.

S-a adeverit că artistul făcea deseori transferuri bănești impunătoare în contul oamenilor aflați în situații dificile.

Prezentatoarea TV, Richard Osman, a dezvăluit că, în emisiunea sa ,,Deal or No Deal”, o femeie care visa să devină mamă, dar care nu avea bani pentru a efectua procedura de fertilizare in vitro, a fost sunată a doua zi de către George Michael, care, în secret, i-a depus în cont suma necesară – 25.000 dolari.

Jurnalista Sally Hughes a spus că, odată, interpretul a oferit unei barmanițe 6000 dolari, după ce aflase că aceasta era în același timp studentă la Colegiul de medicină și avea datorii la bancă, scrie publicația The Guardian.

De asemenea, actrița Emilin Mondo a recunoscut că Michael a fost alături de ea ca voluntar la un centru de plasament pentru copii, însa artistul i-a cerut să nu vorbească nimănui despre acest lucru.

George Michael a murit de Crăciun

18 persoane au fost rănite de fulger într-un parc din Cehia. Cinci victime, resuscitate

Un fulger a lovit un copac sub care se aflau oameni, duminică, într-un parc la nord de Praga, care găzduia un eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. 18 persoane au fost rănite, relatează AFP.

Incidentul a avut loc în parcul castelului Liberec-Vratislavice, la aproximativ 90 de kilometri nord-est de capitala Praga.

„18 persoane au fost rănite, dintre care şapte grav”, a declarat pentru AFP Michal Georgiev, purtător de cuvânt al serviciilor locale de urgenţă, adăugând că răniţii au fost transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Liberec, Vaclav Ricar, declarase iniţial pentru AFP că 13 persoane au fost rănite, dintre care cinci copii, în timp ce poliţia a menţionat 15 persoane pe X.

33 de agenți electorali au murit din cauza valului de căldură din ultima zi a alegerilor din India. Ce temperatură s-a înregistrat

33 de agenţi electorali au murit din cauza căldurii excesive în ultima zi a alegerilor generale din India, sâmbătă, 1 iunie, în statul Uttar Pradesh, nordul țării, a anunţat Navdeep Rinwa, ofițer electoral al scrutinului, transmite France24, care citează agenția France Presse.

Cel puțin 33 de membri ai personalului electoral indian au murit în statul Uttar Pradesh, în ultima zi de vot, potrivit autorităților electorale.

Navdeep Rinwa, ofițer electoral șef al statului, a detaliat că printre victime se numără agenți de securitate și personal de curățenie.

46,9 grade Celsius la umbră

Departamentul Meteorologic din India a precizat că temperaturile în orașul Jhansi au ajuns la 46,9 grade Celsius la umbră. Experții spun că deshidratarea în condiții de căldură extremă poate îngroșa sângele, provocând insuficiență de organ.

„O compensaţie financiară de 1,5 milioane de rupii (aproximatic 18.000 de dolari) va fi oferită familiilor celor decedaţi”, a anunţat, duminică, 2 iunie, Navdeep Rinwa.

Un incident suplimentar a fost raportat în orașul Ballia, în același stat, unde un alegător și-a pierdut conștiența în timp ce stătea la coadă pentru a vota.

India se confruntă cu o vară extrem de fierbinte, iar într-o zonă din capitala New Delhi s-a înregistrat săptămâna aceasta temperatura-record de 52,9 grade Celsius. Valoarea a fost revizuită, după ce, inițial, se anunțaseră 52,3 grade.

La finalul lunii, căldura extremă a ucis cel puțin 15 oameni în 24 de ore, în estul țării.

sursa

Belgorod, bombardat de ucraineni. Secretarul Consiliului Regional de Securitate a fost ucis, anunță presa rusă

Igor Neciporenko, șeful adjunct al districtului Korocianski din regiunea Belgorod, a murit într-o explozie, anunță guvernatorul rus, a transmis agenția RBC. Armata ucraineană a tras zeci de rachete și drone în regiunea de graniță Belgorod începând de vineri seară, după ce au primit permisiunea de a folosi armele SUA, a semnalat Bild.

Adjunctul administraţiei raionului Korocianski, care este și secretar al Consiliului Regional de Securitate, a decedat, sâmbătă, în urma unei explozii a unui obuz, a anunțat guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov.

De asemenea, „șeful districtului, Nikolai Nesterov, Andrey Vedenin, șeful așezării rurale Melihovski, și Igor Șevliakov, șeful așezării rurale Șliahovski, au fost răniți ușor”, a precizat Gladkov, pe canalul său de Telegram.

În timpul bombardamentului orașului Șebekino, 6 civili au fost răniți, toți fiind internați în spital, a mai spus șeful regiunii. 5 dintre ei se aflau în două autobuze în timpul atacului, iar altul era pe stradă.

Contul „OSINTdefender” (1,1 milioane de urmăritori) a scris, vineri, că „forțele ucrainene par să fi lansat primul atac asupra regiunii Belgorod din vestul Rusiei folosind arme furnizate de SUA. Filmările arată tragerea a cel puțin opt rachete de la un M142 HIMARS la sud de Vovceansk, urmată de alerte de raid aerian în Rusia”.

La scurt timp, agenția rusă TASS a scris că au avut loc „cel puțin 40 de explozii pe cer” deasupra orașului Belgorod, care are o populație de 356.000 de locuitori.

6 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi
Articolul anterior
Grădinițele, dotate cu camere de supraveghere!
Articolul următor