O tânără de 31 de ani susține că este fiica secretă a lui Janet Jackson!

Tiffany Whyte, o tânără de 31 de ani din Philadelphia, susține că este fiica secretă a lui Janet Jackson și are testul ADN care dovedește acest lucru.

separator

fiica-lui-jacknet-jackson-682x1024

Janet Jackson a anunțat la începutul anului că a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, aducând pe lume un băiețel,  Eissa, însă se pare că aceasta mai are o fiică secretă, cu fostul ei soț, James Debarge, cu care a fost căsătorită timp de un an în 1984, scrie libertatea.ro.

Cei doi au reușit să țină acest secret bine ascuns timp de 31 de ani, însă DeBarge, în vârstă de 53 de ani, a recunoscut încă din 2012 că a avut un copil cu Janet, pe care l-au dat spre adopție înainte de despărțirea lor în 1985, dezvăluind în videoclipul „Growing Up” că a obosit să țină acest secret.  Informația a fost dezvăluită și de medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, într-o scrisoare din închisoare.

Mama artistului, Etterlene DeBarge, în vârstă de 81 de ani, a dezvăluit, de asemenea, secretul în cadrul într-un interviu pentru Inside Edition, luna trecută, declarând că tot timpul a bănuit că  Janet a fost însărcinată cu fiul ei, pentru că în perioada în care au fost împreună a  luat foarte  mult în greutate, iar la un moment dat a dispărut pentru o vreme. În plus, se pare că Etterlene este și cea care a încurajat-o pe Tifanny să spună adevărul întregii lumi.

„Am păstrat secretul foarte mult timp, dar acum vreau ca lumea să știe adevărul. Janet Jackson m-a negat foarte mulți ani. Am așteptat 31 de ani. Acum a venit momentul să spun adevărul”, a declarat Tifanny pentru site-ul Radar Online.
EXCLUSIVE: ***NO USA WEB. NO USA WEEKLIES*** James DeBarge and Janet Jackson had a secret love child that they ve managed to hide from the public for 31 years! That s the explosive claim of Philadelphia woman, Tiffany Whyte, photographed here in a Philadelphia hotel. 23 Feb 2017 Pictured: Tiffany Whyte. Photo credit: Jennifer Brown / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 *** Local Caption *** MEGA20235_025

Tânăra a declarat că a trăit în sistemul de adopții și prin această dezvăluire nu vrea să devină celebră sau să câștige bani, ci vrea doar o familie.

„Nu vreau să devin faimoasă cu asta. Credeți-mă, chiar nu vreau. Îl vreau pe tatăl meu. Vreau ca femeia care nu am avut niciodată ocazia să mă țină în brațe, să-mi cânte și să-mi spună că mă iubește. Vreau să o cunosc și să știu adevărul”, a mai spus tânăra, care susține că a făcut și un test ADN care demonstrează acest lucru. Îmi doresc ca Janet Jackson doar să spună adevărul, adică cât de mult vrea să mai aștepte”, a mai adăugat aceasta.
janet-jackson-zoom-f4536fc8-9ac5-495a-9483-07e6ff66f4bd

Cutremurul din Istanbul a provocat 150 de răniți. Victimele au sărit de la ferestrele clădirilor

Peste 150 de persoane au fost rănite după ce au sărit de la balcoanele sau de pe ferestrele clădirilor din Istanbul, în timpul cutremurului de 6,2 grade care a avut loc miercuri în capitala Turciei, scrie Reuters.

Mulți locuitori din Istanbul au ieșit din locuințe sau au rămas pe scările acestora după ce seismul inițial a fost urmat de mai multe replici care au fost resimțite în partea europeană a orașului.

Până acum s-au înregistrat 151 de răniți care au ajuns la spital pentru tratament după ce au sărit din clădirile în care se aflau din cauza panicii provocate de cutremur, însă niciunul dintre ei nu se află în stare critică, potrivit biroului guvernatorului din Istanbul.

O clădire abandonată s-a prăbușit în centrul orașului, însă nimeni nu a fost rănit, iar infrastructura de apă și energie a metropolei cu 16.000.000 de locuitori nu a fost avariată. Unele magazine au fost închise.

În urmă cu doi ani, Turcia a trecut prin cel mai distrugător cutremur din istoria sa modernă. Seismul de 7,8 grade din februarie 2023 a ucis 55.000 de persoane și a rănit peste 107.000 în sudul Turciei și nordul Siriei. În continuare, sute de mii de sinistrați stau în locuințe provizorii ca a urmare a cutremurului.

De asemenea, seismul a readus în mintea stambulioților amintirile de la cutremului din 1999 de la Istanbul care a ucis 17.000 de oameni.

Epicentrul cutremurului de miercuri, care a avut loc la ora locală 12.49, a fost în zona Silivri, la circa 80 de kilometri vest de Istanbul, la o adâncime de 6,92 km.

Ministrul Transporturilor Abdulkadir Uraloglu a declarat că inspecțiile nu au arătat pagube suferite de autostrăzi, aeroporturi, trenuri sau metrou.Președintele Recep Tayyip Erdogan a scris pe X că monitorizează situația și biroul său a emis instrucțiuni pentru populație în caz că vor mai avea loc alte cutremure.

Ce avere avea Papa Francisc și cine o moștenește după decesul acestuia

Papa Francisc a murit la vârsta de 88 de ani, în cea de-a doua zi de Paște. Anunțul potrivit căruia Suveranul Pontif s-a stins din viață a fost confirmat de Vatican. Iată ce avere avea Papa Francisc.

Ce avere avea Papa Francisc

Papa Francisc a ocupat tronul papal atunci când Papa Benedict al XVI-lea a renunțat din atribuțiile sale, invocând o deteriorare a stării de sănătate în 2013. Acest lucru i-a oferit Papei Francisc șansa de a face istorie ca fiind primul papă latino-american din istoria omenirii, având în vedere că s-a născut în Argentina.

Din acel moment înainte, el a condus biserica catolică într-o nouă eră de mai multă acceptare a chestiunilor filozofice care au fost descurajate înainte de sosirea lui pe tronul papal. În ciuda poziției sale, averea netă a Papei Francisc nu este atât de mare pe cât s-ar crede. De fapt, el nu se află nici pe departe de bogăția pe care papii anteriori au adunat-o în timpul petrecut în scaun.

Cu cât era plătit Papa Francisc de către biserica catolică?

Trebuie precizat că, odată ce a preluat funcția de lider al bisericii catolice, Papa Francisc a renunțat la orice tip de lux și salariu din partea bisericii. Papii sunt de obicei plătiți generos, salariul curent pe care îl primesc fiind de 32.000 de dolari lunar, dar el a refuzat să primească acești bani. În schimb, Papa Francisc a decis fie să doneze acești bani bisericii, fie să-i folosească pentru a dota o fundație, fie să-i transfere unui membru al familiei.

Papa Francisc nu a primit niciodată bani de la biserică, chiar înainte de a fi numit noul papă. În 2001, Vaticanul a fost cel care a confirmat că Papa Francisc a rămas mereu fidel filozofiei sale iezuite – un ordin de preoți romano-catolici care jură jurământ de sărăcie, castitate, supunere față de Hristos și ascultare față de Papă -. În ciuda acestui fapt, Papa are multe bunuri care pe care le primește atunci când este numit în funcție și care pot fi luate în considerare cu siguranță atunci când vorbim despre ce avere avea Papa Francisc.

Papa Francisc are o avere estimată la 25 de milioane de dolari, conform presei de peste Ocean, datorită tuturor bunurilor de care s-a bucurat din poziția sa de papă al bisericii catolice. Avea la dispoziție 5 mașini, care pot fi trecute ca parte a averii sale nete. În ciuda faptului că nu a folosit banii pe care îi primea lunar de la biserica catoliză, și aceștia contează cu siguranță ca parte a averii sale nete. Ca să nu mai vorbim că biserica catolică are o valoare netă imensă doar din bunurile pe care le posedă.

Fără palat, fără aur: Papa care a ales simplitatea

Papa Francisc a devenit renumit pentru că a evitat opulența. A purtat veșminte simple, a folosit un Ford Focus modest pentru transportul în Vatican și a susținut constant situația săracilor, a imigranților și a celor marginalizați. În Buenos Aires, cu mult înainte de a fi ales pontif, se știa că îi hrănește și îngrijește personal pe cei fără adăpost – un obicei la care nu l-a renunțat niciodată nici măcar în calitate de lider global a 1,3 miliarde de catolici.

Chiar înainte de a deveni Papă, Francisc – născut Jorge Mario Bergoglio – își acorda timp pentru a celebra Liturghia cu lucrătorii sexuali și persoanele fără adăpost în orașul său natal, Buenos Aires, iar când a fost numit cardinal, a optat în continuare să-și gătească singuri mesele.

De asemenea, Francisc i-a surprins pe mulți când s-a întors la hotelul său la câteva ore după ce a fost ales papă pentru a-și plăti factura și a-și ridica bagajele și a dus microbuzul înapoi la locuința lui împreună cu ceilalți cardinali, în loc să folosească mașina papală. „Am venit cu autobuzul, așa că mă voi duce acasă cu autobuzul”, a spus el atunci.

Pontiful poate alege unde să locuiască în Vatican. Majoritatea locuiesc în marele Palat Apostolic, cunoscut și sub numele de Palatul Papal, care este situat la nord de Bazilica Sf. Petru. Francisc, însă, a dorit să locuiască într-o cazare mai modestă, în conformitate cu principiile sale, așa că a optat pentru a se muta într-o suită mai mică, cu două camere, în cadrul pensiunii Domus Sanctae Marthae.

În loc să locuiască în apartamentul grandios penthouse palațial de la ultimul etaj – care are peste 12 camere, camere pentru personal, o terasă și vederi extinse asupra Romei – el a ales să stea în pensiunea obișnuită pentru a găzdui cardinalii veniți în vizită și a optat să-și ia masa în sala de mese comună.

De obicei, papii lasă totul moștenire Sfântului Scaun, guvernului central al Bisericii Romano-Catolice, dar când Benedict al XVI-lea a murit în 2022, situația lui a fost mai complexă, deoarece se pensionase din cauza unei stări de sănătate cu nouă ani în urmă.

Ucraina este pregătită să negocieze, dar nu să capituleze, declară vicepremierul ucrainean

Ucraina este pregătită să negocieze, dar nu să se predea, a declarat miercuri viceprim-ministrul ucrainean Iulia Svîrîdenko, în timp ce în presă au apărut detalii despre o propunere americană pentru un acord în urma căruia Ucraina ar ceda aproape toate teritoriile ocupate în prezent de Rusia, relatează Reuters.

„Nu va exista niciun acord care să ofere Rusiei bazele mai puternice de care are nevoie pentru a se regrupa şi a reveni cu mai multă violenţă”, a scris Svîrîdenko pe X.

„Poporul nostru nu va accepta un conflict îngheţat deghizat în pace”, a adăugat ea.

În această săptămână, presa internaţională a relatat detalii despre o propunere amplă a Washingtonului pentru un acord între Kiev şi Moscova, care presupune recunoaşterea oficială a peninsulei ucrainene ocupate Crimeea ca fiind a Rusiei, precum şi păstrarea de către Moscova a controlului de facto asupra marii părţi din teritoriile ucrainene capturate.

Pe de altă parte, Ucraina a militat pentru o încetare totală, imediată şi necondiţionată a focului, negocierile urmând să aibă loc după stabilirea acestui armistiţiu.

„O încetare completă a focului – pe uscat, în aer şi pe mare – este primul pas necesar”, a declarat Svîrîdenko, adăugând că, în cazul în care Moscova optează pentru o pauză limitată, Kievul va răspunde la fel.

„La Strada” spulberă şapte mituri despre siguranţa copiilor pe Internet!
Articolul anterior
Două participante au primit titlul Miss Slăbeşte Sănătos!!!
Articolul următor
Close menu