Keira Knightley revine în Piraţii din Caraibe după o absenţă de 10 ani!

Actriţa Keira Knightley revine în franciza cinematografică ”Piraţii din Caraibe” în 2017, după o absenţă de 10 ani.

separator
keira-knightley-swann-pirates-01

Personajul ei, Elizabeth Swann, a apărut pentru ultima oară în această serie în filmul ”Piraţii din Caraibe: La capătul lumii/ Pirates of the Caribbean: At World’s End”, după ce a fost lansat pe marile ecrane în 2007, informează contactmusic.com.

Cinefilii din lumea întreagă credeau că actriţa britanică nu va participa la filmările pentru cel de-al cincilea film ”Piraţii din Caraibe”, întrucât nu a mai jucat în niciunul dintre lungmetrajele lansate de Disney în această franciză după anul 2007.

Producătorii de la Hollywood le-au făcut însă o surpriză fanilor cinefili, iar noul trailer o prezintă pe Elizabeth Swann alături de personajele Will Turner (interpretat de Orlando Bloom) şi fiul lor, Henry (jucat de Brenton Thwaites).

Personajul Elizabeth Swann apare într-o scenă foarte scurtă din noul trailer, care este narat în limba japoneză şi a fost lansat oficial miercuri, 19 aprilie. Ea este prezentată în timp ce se află pe plajă, privind înspre mare, în acelaşi loc în care spectatorii au putut să o vadă la finalul filmului din 2007, când Elizabeth a decis să îşi crească fiul pe o insulă şi să aştepte întoarcerea lui Will Turner dintr-o expediţie în Netherworld.

Personajul Will Turner a apărut şi el într-un alt trailer al viitoarei pelicule, determinându-i pe fani să se lanseze într-o serie de speculaţii şi să spere că filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” îi arăta pe cei doi protagonişti reluându-şi relaţia, după o pauză de 10 ani.

În acest film, Johnny Depp va interpreta încă o dată rolul legendarului căpitan de piraţi Jack Sparrow, care porneşte în căutarea tridentului lui Poseidon, dar este urmărit de un adversar nemilos, Salazar, interpretat de Javier Badem.

Filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” este regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg şi va avea premiera pe 26 mai.

Primele patru filme din această franciză cinematografică au generat împreună încasări de peste 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

https://youtu.be/ilA0dhXTS_w

„A câștigat o femeie frumoasă, în sfârșit!” Val de reacții după desemnarea Miss Universe 2024

Victoria Kjaer Theilvig, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost încoronată Miss Universe 2024, iar desemnarea ei a stârnit ample comentarii printre utilizatorii de internet, scrie peroz.ro.

La doar 21 de ani, Victoria a reușit să învingă peste 120 de concurente din toate colțurile lumii, fiind desemnată Miss Universe 2024 după o competiție acerbă, care s-a desfășurat în Mexico City.

Ediția din acest an a fost mai tradițională, deși concursul a fost cumpărat recent de un mogul media din Thailanda, un susținător fervent al drepturilor persoanelor transgender.

Desemnarea Victoriei vine la scurt timp după ce Rikkie Valerie Kolle, în vârstă de 22 de ani, a devenit prima persoană transgender încoronată Miss Olanda.

De asemenea, Angela Ponce, prima femeie transgender care a concurat la Miss Universe, a deschis calea pentru altele cu câțiva ani mai devreme, când a devenit prima femeie trans care a câștigat titlul de Miss Spania.

Încoronarea Victoriei a fost celebrată de fani din toate colțurile lumii, care au considerat întoarcerea la normalitate această victorie.

„Știre de ultimă oră. Fanii sunt șocați după ce o femeie biologică a câștigat Miss Universe 2024”, a scris pe rețelele sociale comentatorul Matt Wallace.

„Ne-am întors la normalitate. Felicitări, Danemarca”, a scris un alt utilizator.

„Super. Această competiție a fost câștigată de o femeie frumoasă, în sfârșit!”, a fost de părere un alt internaut. 

Care au fost concurentele clasate pe locurile secunde la Miss Universe 2024

Spectacolul strălucitor a început cu prezentarea a 30 de concurente, pe baza rezultatelor evenimentului preliminar de joi, care a inclus un concurs naţional de costume flamboaiante. Semifinalistele au defilat apoi în costume de baie, înainte ca 12 dintre ele să avanseze la prezentarea în rochii de seară.

Rusia a lansat în premieră o rachetă balistică intercontinentală, cea mai puternică armă de până acum, asupra Ucrainei

Rusia a lansat joi, 21 noiembrie, dimineața devreme, o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) asupra Ucrainei, marcând o escaladare semnificativă a atacului său în curs asupra țării, scrie Kyiv Post, scrie adevarul.ro.

Forțele Aeriene ale Ucrainei au confirmat atacul , care a inclus și diverse alte tipuri de rachete care au vizat infrastructura critică.

„Între 5:00 și 7:00 dimineața, pe 21 noiembrie, trupele ruse au atacat orașul Dnipro, lovind întreprinderi și infrastructura critică”, au declarat Forțele Aeriene.

„Atacul a inclus o rachetă intercontinentală (ICBM) lansată din regiunea rusă Astrahan, o rachetă aerobalistică H-47M2 Kinjal trasă dintr-un avion MiG-31K în regiunea Tambov și șapte rachete de croazieră H-101 lansate de bombardierele Tu-95MS în apropierea regiunii Volgograd”.

Atacul a declanșat alerte aeriene în toată țara la ora 5:05. Au fost semnalate explozii la Dnipro în jurul orei 7:15, unde, potrivit autorităților locale , o instalație industrială și o infrastructură critică au suferit daune grave, iar incendii au izbucnit în zonă.

Au fost implementate întreruperi de urgență în regiunile Kiev, Dnipro, Odesa, Sumî, Jitomir și Donețk pentru a stabiliza rețeaua energetică pe fondul atacurilor.

Rachetele, lansate de bombardierele Tu-95MS, au intrat în spațiul aerian ucrainean din nord, traversând Cernihiv înainte de a se îndrepta spre centrul și sud-estul Ucrainei.

Au fost raportate explozii și alerte aeriene în Poltava, Kremenciuk și Zaporojie.

Miercuri, 20 noiembrie, pe rețelele sociale ucrainene au circulat informații conform cărora Rusia plănuia o lovitură cu rachete la scară largă pentru aceeași zi. Se estima că va fi folosită și o rachetă intercontinentală RS-26 Rubej, o nouă rachetă balistică cu o rază de acțiune de până la 6.000 de kilometri. Cu toate acestea, cel puțin unele dintre informații au fost respinse ca dezinformare rusă, a declarat serviciul de informații militar al Ucrainei GUR.

Ambasada SUA la Kiev i-a avertizat pe 20 noiembrie pe cetățenii americani cu privire la o potențială lovitură cu rachete, care ar avea loc în aceeași zi.

Avertismentul, postat pe site-ul ambasadei, cita „informații specifice” cu privire la amenințare. Ambasada a cerut cetățenilor americani din Ucraina să fie pregătiți să caute imediat adăpost în timpul alertelor aeriene.

Acest avertisment vine în urma tensiunilor crescute după ce Ucraina a folosit rachete cu rază lungă de acțiune ATACMS furnizate de SUA împotriva unui depozit de muniții din regiunea rusă Briansk. Atacul a survenit la câteva zile după ce Washingtonul a autorizat Kievul să folosească aceste arme ca răspuns la escaladarea atacurilor rusești asupra infrastructurii energetice ucrainene – 120 de rachete și 90 de drone trase de ruși duminică – și la sosirea trupelor nord-coreene în Rusia .

Atac masiv al Rusiei cu rachetă balistică la Sumî: Cel puțin 8 morți și 49 de răniți

Cel puțin opt oameni au murit și alți 49 au fost răniți, duminică seară, la Sumî, în Ucraina, în urma unui atac al Rusiei cu rachetă balistică, informează Kyiv Independent. Președintele ucrainean Volodmir Zelenski a condamnat atacul, scrie digi24.ro.

„Un atac cu rachetă asupra unei clădiri cu nouă etaje din Sumî. Știm despre morți și răniți, inclusiv copii. Condoleanțele mele familiilor și prietenilor. Criminalul trebuie pedepsit pentru că a ucis oameni nevinovați”, a spus Zelenski, într-o declarație publicată pe Telegram. Racheta a lovit și curtea clădirii, provocând pagube importante și lăsând casele din jur fără ferestre, a declarat primarul interimar din Sumî, Artem Kobzar.

Loviturile rusești împotriva regiunii Sumî au devenit din ce în ce mai distructive în ultimele luni. Bombardamentele sunt o obișnuință zilnică pentru comunitățile din apropierea graniței de nord-est a Ucrainei cu Rusia, locuitorii din așezările de frontieră vulnerabile din regiune fiind supuși mai multor atacuri pe zi.

Apa din fântâni ar putea fi periculoasă și provoca infecții în aceste zile!
Articolul anterior
Tragedie! Doi copii minune ai alpinismului românesc au murit într-o avalanșă
Articolul următor