Un post de televiziune își suspendă activitatea: „Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua”

Un post de TV din țara noastră își suspendă activitatea după doi ani. Această decizie a fost luată din cauza lipsei resurselor financiare. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea ultimului buletin de știri.

separator

„După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavoastră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă. Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua, din cauza lipsei acute de resurse financiare necesare existenței postului. Voi, români de pretutindeni, ați ținut în viață un proiect care a devenit al nostru. Un proiect, care probabil nu va mai exista niciodată în întreg spațiul românesc. Sunt mândră că am pus în fiecare zi câte o piatră la construcția acestui proiect, care a devenit parte din viața mea.”, a scris prezentatoarea TV Alina Panico, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

În 2025, Paștele catolic și cel ortodox va fi sărbătorit în aceeași zi

Paștele este o sărbătoare a cărei dată variază de la an la an. Regula după care se calculează ziua exactă a fost stabilită la Sinodul Ecumenic de la Niceea în 325 e.n., Paștele ortodox fiind sărbătorit în fiecare an în duminica imediat următoare lunii pline de după echinocțiul de primăvară.

În 2025, atât Paștele catolic, cât și cel ortodox vor fi sărbătorite pe data de 20 aprilie, scrie diez.md.

În următorii ani:— Paștele ortodox:
2026 – 12 aprilie;
2027 – 2 mai;
2028 – 16 aprilie;
2029 – 8 aprilie;
2030 – 28 aprilie;
2031 – 13 aprilie;
2032 – 2 mai.

— Paștele catolic:
2026 – 5 aprilie;
2027 – 28 martie;
2028 – 16 aprilie;
2029 – 1 aprilie;
2030 – 21 aprilie;
2031 – 13 aprilie;
2032 – 28 martie.

Casa unui preot a fost jefuită chiar în noaptea de Paște

Casa preotului din localitatea Pelinia, raionul Drochia, a fost jefuită în noaptea de Paști. Persoane necunoscute au pătruns în locuință și au furat bani.

Despre acest caz anunță primăria localității.

„Stimați locuitori, vă aduc la cunoștință că, în Noaptea Învierii Domnului, în locuința preotului Bisericii din satul Pelinia, persoane necunoscute au pătruns în locuință, de unde au sustras mijloace bănești. Cei care posedă informații sau au observat persoane suspecte, rog să mă anunțați. Confidențialitatea o garantez”, se arată în mesajul Primăriei, potrivit www.stiri.md.

În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin era la slujba de Înviere

În timp ce armata rusă bombarda Ucraina, Vladimir Putin era la slujba de Înviere în Catedrala Hristos Mântuitorul, distrusă pe vremea lui Stalin, dar reconstruită după căderea comunismului.

În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin era la slujba de Înviere

Slujba a fost oficiată de Patriarhul Kirill, unul dintre cei mai mari susținători ai președintelui și un promotor al războiului din Ucraina. Vladimir Putin vine să celebreze Învierea Domnului aici an de an, transmite Digi24.ro.

În apropierea lui se află adesea lideri importanți ai regimului. Cine stă lângă Putin de Înviere arată că este, pentru moment, în grațiile președintelui rus. Anul acesta a fost primarul Moscovei, Serghei Sobianin.

Trucuri simple care te vor ajuta să arăți minunat în această vară
Articolul anterior
Într-un microbuz plin cu bărbați, niciun pasager nu a cedat locul unei mame care își ținea copilul în brațe
Articolul următor