Moldcell a deschis cel mai mare magazin din Moldova și a lansat aplicația BiP

Deschiderea celui mai mare Moldcell Center și lansarea oficială în Moldova a aplicației BiP, au făcut împreună un eveniment de zile mari. Două motive demne de sărbătorit, astfel că, vineri, 13 iulie, a fost o zi minunată pentru sutele de oameni prezenți, chiar și pentru cei superstițioși.

separator

Pe de o parte, cel mai mare Moldcell Center, deschis într-o zonă foarte populară din sectorul Ciocana al capitalei, pune la dispoziția clienților o varietate impresionantă de telefoane, gadgeturi, dispozitive inteligente, hoverboarduri, o colecție unică Marshall și orice altfel de accesorii.

Pe de altă parte, aplicația BiP este o premieră pentru Republica Moldova, oferind în exclusivitate abonaților Moldcell posibilitatea de a efectua apeluri de peste hotare din minutele naționale incluse în abonament. BiP este o platformă de comunicare unică prin toate funcționalitățile sale, ceea ce o diferențiază de alte aplicații de acest gen, cum ar fi opțiunea mesaje secrete, 70 de jocuri incluse gratuit, rubrica Discovery cu datele meteo și un dictionar universal încorporat, un canal Moldcell cu cea mai importantă informație, chat online Moldcell. Și toate astea pe lângă posibilitatea de a expedia mesaje instant, poze, video și diverse fișiere sau de a crea grupuri, efectua apeluri voce și video sau video conferință în calitate HD.

Tot cu această ocazie, Moldcell a anunțat și o tombolă cu 39 premii pentru toți cei care au făcut cumpărături în noul magazin și au instalat aplicația BiP în telefon. Câștigătorii au fost anunțați rând pe rând de pe scena din fața magazinului. Marele premiu a fost un iPhone 8, primit cu multe emoții de noua proprietară.

Pe scenă au urcat Karafizi & The Roof, iar mai târziu, formația Sunstroke Project a încheiat ziua într-un mod glorios cu un recital de excepție.

Compania Moldcell a pregătit și un video de la eveniment, pentru că ceea ce vezi cu ochii tăi e mai presus de orice cuvinte:

https://youtu.be/pBuPynDDeO0

Aplicația BiP poate fi descărcată de către oricine de pe Googe Play sau App Store, iar odată instalată, fiecare abonat Moldcell va beneficia automat de 1 GB lunar pentru a savura comunicarea în voie.

Celine Dion surprinde cu o apariție fenomenală pe coperta Vogue. Artista a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate

Celine Dion arată fenomenal, la 55 de ani, pe coperta revistei Vogue. Apariția vine la câteva luni după ce sora ei a spus că starea de sănătate a artistei este gravă.  Legendara cântăreață a vorbit într-un interviu despre sindromul persoanei rigide, boala autoimună rară si incurabilă care i-a pus stop carierei, scrie digi24.ro

Totuși, artista este optimistă și speră că va găsi un tratament miracol cu ajutorul cercetărilor științifice. „Nu am învins boala, este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu acum, cu sindromul persoanei rigide. Cinci zile pe săptămână fac terapie atletică, fizică și vocală. Lucrez degetele de la picioare, genunchii, gambele, degetele de la mâini, cânt, lucrez vocea… Trebuie să învăț să trăiesc cu asta acum și să nu mă mai întreb de ce. La început mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut? Asta e din vina mea? Viața nu îți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești!”, a spus ea într-un interviu pentru Vogue.

Un bărbat din Hâncești, reținut după ce și-ar fi omorât fratele

Procuratura raionului Hâncești informează despre reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, a unui bărbat, acuzat de omorul fratelui său, scrie punctul.md.

Suspectul, în vârstă de 47 de ani, este bănuit de faptul că, la data de 25 aprilie 2024, în intervalul de timp cuprins între orele 15:00 – 17:00, aflându-se la domiciliul său situat în satul Buțeni r-nul Hîncești, pe fonul consumului băuturilor alcoolice, în urma unei cerți ce s-a iscat între el și fratele său în vârstă de 51 de ani, care treptat a trecut în bătaie, acționând cu intenție directă, i-a aplicat lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului. Ulterior, l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie. În urma leziunilor suportate, victima a decedat. 

Potrivit oamnilor legii, după comiterea faptei, bănuitul a încercat să ascundă urmele infracțiunii prin spălarea sângelui de la fața locului, precum și ascunderea cadavrului în beciul dintr-o locuința părăsită. 

Pe fapt, a fost pornită o cauză penală conform bănuielii rezonabile de comitere a omorului intenționat (art. 145 alin. (2) Cod penal al RM).

Procurorii urmează să înainteze în instanța de judecată un demers de aplicare a măsurii preventive – arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile, în privința persoanei reținute.

O nouă escrocherie cu ruda implicată în accident! Niște indivizi au luat 109 mii de lei de la o bătrână de 84 de ani

Un nou caz de escrocherie la Botanica. Suspecții au fost reținuți, iar banii restituiți victimei. Cazul a fost înregistrat aseară, în jurul orei 21:00, de polițiștii sectorului Botanica din capitală.

Oamenii legii au fost sesizați de fiica unei bătrâne de 84 de ani, domiciliată pe strada Grenoble.

Aceasta a comunicat că mama sa a fost apelată de o persoană necunoscută și, sub pretextul că o rudă apropiată este implicată într-un accident rutier, ar fi cerut o sumă mare de bani.

Ulterior, la domiciliul victimei s-a apropiat un tânăr și a ridicat circa 109 mii de lei.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor, suspecții, doi tineri de 21 și 22 de ani, din regiunea transnistreană, au fost identificați, localizați și reținuți.

Asupra lor au fost depistați și banii, care au fost deja restituiți victimei.

Poliția continuă acțiunile de investigație și de urmărire penală pentru identificarea și a altor persoane implicate în activitatea infracțională.

Pavel Stratan a publicat noi imagini video cu Cleopatra Stratan la vârsta de 3 ani
Articolul anterior
Fondul de ten cu SPF – soluţia perfectă pe timp de vară
Articolul următor