Mădălina este gata de școală cu gadgeturi de nota 10!

Agitația de dinaintea anului școlar abia a început. Cel mai important accesoriu pentru școală poate fi procurat în Centrele Moldcell din toată țara, într-o ambianță plăcută și fără aglomerație. Rucsacul Tucano Rapido are spate ortopedic, bretele căptușite și reglabile, este foarte ușor de întreținut, iar culorile sunt potrivite pentru orice gust. Calitatea este garantată, cu doar 399 lei și un mouse fără fir cadou!

separator

Și cum odată cu începerea anului școlar, încep și grijile pentru copil, ceasurile inteligente Wonlex cu GPS sunt soluția tocmai bună pentru monitorizarea copilului când acesta nu este acasă. Au slot pentru cartelă SIM și multe alte funcții interesante, de la doar 399 lei. Tot în Centrele Moldcell puteți găsi lampă pentru masă Helmet cu 3 nivele de luminozitate sau căști fără fir Marvo, cu sunet foarte calitativ. Sunt mici bucurii pentru note mari.

Bineînțeles, orice copil și-ar dori să își impresioneze colegii cu un telefon nou. Samsung Galaxy J6 este o alegere ideală, întrucât este foarte performant, iar prețul este chiar unul copilăresc. Doar 3799 lei cu 12 GB incluși timp de un an și posibilitatea de a achita produsul în rate, fără comision.

Mai multe detalii aflați din acest video:

Maia Sandu: Un milion de cetățeni din Republica Moldova au pașaport românesc

Preşedinta Maia Sandu a afirmat, într-un interviu acordat cunoscutului jurnalist rus şi creator de conţinut pe YouTube Iuri Dudi, că un milion de cetățeni din Republica Moldova au pașaport românesc.

„Aceasta înseamnă şi paşaport european, adică Uniunea Europeană deja are în Republica Moldova un milion de cetăţeni. Acest lucru trebuie să scurteze calea noastră spre UE”, a adăugat ea, transmite digi24.ro.

Jurnalistul rus a vrut să afle de ce şi-a luat preşedinta Republicii Moldova paşaport românesc: pentru a circula „fără viză” în Europa sau „pentru orice eventualitate”?„Bunicii mei au avut paşapoarte româneşti. Pentru mine a fost important să am paşaport românesc”, a răspuns Maia Sandu, potrivit Agerpres. 

În acelaşi timp, Maia Sandu a spus că „un milion dintre cetăţenii noştri au paşaport românesc”. „Aceasta înseamnă şi paşaport european, adică Uniunea Europeană deja are în Republica Moldova un milion de cetăţeni. Acest lucru trebuie să scurteze calea noastră spre UE”, a adăugat ea.La întrebarea ce crede despre unirea Republicii Moldova cu România, Maia Sandu a afirmat că, potrivit sondajelor, „între 36% şi 40%” dintre cetăţenii moldoveni îşi doresc unirea fie din motive istorice, fie pentru că nivelul de trai este mult mai bun peste Prut.„Majoritatea cetăţenilor nu cred asta.

Ei cred că Republica Moldova trebuie să devină parte a Europei şi noi muncim pentru asta. Respectăm voinţa cetăţenilor (…) Cred că cel mai bine pentru Republica Moldova şi, mai ales, real este să devină membră a UE. Atunci nu vom avea graniţă cu România şi nici cu celelalte state ale UE. Ne vom întâlni cu România în UE”, a subliniat Maia Sandu, citată de Ziarul Naţional de la Chişinău.

Un cetățean ucrainean deghizat în femeie a fost prins la frontieră

Cetățenii ucraineni sunt în culmea disperărilor și încearcă diverse modalități pentru a scăpa de înrolare.

Un ucrainean deghizat în femeie a fost prins la hotarul cu România

Un nou caz de acest fel a fost raportat de Serviciul Poliției de Frontieră. Este vorba de un locuitor al orașului Zolotonoșa din regiunea Cerkasî, transmite newtv.md.

În vârstă de 44 de ani, bărbatul s-a deghizat în femeie, pentru a trece frontiera cu România. El și-a pus perucă, sâni artificiali, s-a machiat și s-a îmbrăcat în fustă, iar polițiștilor le-a prezentat pașaportul surorii sale. 

Chiar și după ce a fost deconspirat, el insista că este ”cetățeancă” a Ucrainei. Ulterior, el a recunoscut că a folosit acest șiretlic pentru a fugi de război. Serviciul Poliției de Frontieră anunță că bărbatului i-a fost întocmit un proces-verbal pentru abatere administrativă.

Spitalul Clinic din Bălți are încă un vicedirector

Lilian Brînză este a fost numit astăzi, 7 mai, vicedirector medical al Spitalului Clinic Bălți, responsabil de partea curativă.

Spitalul Clinic din Bălți are încă un vicedirector. Ce experiență are

Anterior, Lilian Brînză a deținut funcția de șef al Blocului de operații, precum și alte funcții de conducere.

Este medic chirurg de mai bine de 30 de ani și a activat în mai multe instituții medicale din țară.

Obiceiul părinților care afectează sănătatea copiilor. Concluziile cercetătorilor
Articolul anterior
Gest iresponsabil în trafic! 25 de șoferi au fost prinși băuți la volan, în ultimele 24 de ore
Articolul următor