Un copil de 8 ani este căutat de trei zile. Familia acestuia crede că băiețelul a fost răpit

Un copil de 8 ani este căutat cu disperare deja de 3 zile. Băiețelul a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, în timp ce se juca în fața casei sale din localitatea Pecineaga, județul Constanța.

separator
Forțe impresionante s-au deplasat în localitatea Pecineaga, pentru a-l căuta pe Iulian Alexandru Biţică, băiatul de opt ani dispărut. Căutările continuă zilnic și după lăsarea întunericului, au anunțat autoritățile din Constanța. Înainte să dispară, copilul a fost surprins de camerele de supraveghere când se plimba cu rolele. Ulterior, rolele lui au fost găsite la aproximativ doi kilometri distanță de locuința sa, undeva la marginea satului.

„Nu avem nicio ipoteză plauzibilă, avem mai multe ipoteze pe care lucrăm şi nimic concret în acest moment”, a spus Mircea Vizitiu, inspector şef adjunct IPJ Constanţa, informează Observator.tv.

Femeia care trăiește cu tatăl copilului a povestit că Iulian și-a petrecut aproape toată ziua de sâmbătă în apropierea casei, iar la ora prânzului, în jurul orei 12:00, el nu s-a întors acasă să mănânce.

„Fata a mâncat, dar când m-am dus să-l chem pe el, nu era. Am zis cine ştie, mă, poate se plimbă pe stradă, lasă-l că vine înapoi, că el a mai făcut chestii din astea, se plimba pe acolo, înapoi. Venea înapoi”, a povestit femeia. Tatăl copilului spune că trei ore mai târziu l-a văzut pe Iulian plimbându-se în continuare cu rolele și i-a spus să meargă acasă.

„I-am spus să meargă acasă şi…, că eu trebuia să merg undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era”, a povestit omul. Ultima oară, băiețelul a fost văzut de o vecină, la două sute de metri de casă. Abia la ora 19, tatăl lui Iulian a anunțat dispariția. „Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu pot să-l vadă pe nicăieri”, a declarat Claudiu Biţică, tatăl copilului, scrie Observator.tv. Poliţia a luat în calcul toate variantele.

Scara unui bloc locativ din Belgorod s-a prăbușit în urma unui atac

În dimineața zilei de astăzi, 12 mai, scara unui bloc de locuit cu 10 etaje din Belgorod s-a prăbușit. Cu puțin timp înainte de prăbușire, în oraș a fost anunțată o alertă de rachetă.

Scara unui bloc locativ din Belgorod, prăbușită în urma unui atac

Veaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii, a declarat că Belgorod a fost supus unui atac „din partea Forțelor Armate ucrainene”, transmite meduza.io.

Potrivit oficialului, scara blocului s-a prăbușit în urma unei lovituri directe a unui obuz. 

„Interfax”, citând serviciile de urgență, raportează că mai mult de zece persoane s-ar putea afla sub dărâmăturile blocului. În prezent au loc operațiuni de salvare. 

Ținute care au șocat publicul la Eurovision Song Contest 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Ținutele care au șocat publicul la Eurovision Song Contest 2024

Mulți concurenți din finala celei de-a 68-a ediție a concursului Eurovision, la care au participat 37 de țări, au ales costume neobișnuite, transmite digi24.ro.

Finala organizată la Malmo a fost câştigată de Elveţia, prin Nemo, 24 de ani, cu melodia „The Code”. Melodia câştigătoare a fost scrisă de Benjamin Alasu, Lasse Midtsian Nymann, Linda Dale şi Nemo Mettler, şi îmbină opera, rap, pop. 

„The Code spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie”, a afirmat anterior Nemo, ceea ce îi acordă micuţei ţări alpine, campioană a neutralităţii politice, a treia coroană într-o competiţie care îşi propune să fie apolitică. Aceasta este prima victorie a Elveţiei de la „Ne partez pas sans moi” interpretat de Celine Dion în 1988. 

Pentru prima dată în istorie, o ţară a fost descalificată din competiţie, după ce cântăreţul şi rapperul olandez Joost Klein a fost exclus din spectacolul principal din cauza unui incident în care a fost implicată o femeie din echipa de producţie.gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

Cod Galben de îngheț în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru perioada 13-16 mai Cod Galben de îngheț.

În orele nocturne și ale dimineții, pe arii extinse la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°C.

Moldoveanca Cristina Șișcanu a împlinit 35 de ani. Soțul ei, Mădălin Ionescu, i-a organizat o petrecere-surpriză
Articolul anterior
Keanu Reeves a apărut în premieră pe covorul roșu, însoțit de iubita sa!
Articolul următor