Corina și Tudor Ulianovschi: Despre diplomație chiar și în bucătărie

Mai rar avem acces la secretele de cuplu ale oamenilor din domeniul politic sau cel al diplomaţiei. Nu este şi cazul acestui cuplu celebru. Tudor Ulianovschi, ex-ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, şi doctorul în drept, Corina Cojocaru, au acceptat cu deschidere să-şi împărtăşească experienţa de viaţă. Am fost curioşi să aflăm cum s-au cunoscut şi cum îşi menţin vie căsnicia la mai bine de 14 ani de când s-au văzut prima dată.

separator

#mamasita: Cristina Scarlat: “Copilul tău poate avea o relație bună cu tine dacă uiți de orgolii și propriile traume!”

Despre maternitate a recunoscut că prima dată vorbește. Cristina Scarlat, ne-a pus cum a fost această perioadă și ce a schimbat acum, când educă un copil mic.Despre diferențe dintre generații, traume la copii, părerea ei despre prietenia dintre părinte și copil – toate le-am discutat în noul episod #mamasita cu Olesea Sveclă.

#usideschise: Ian Raiburg acasă la Nisporeni – de ce mulți nu cunosc că este băștinaș de aici!

Ian Raiburg – compozitorul cu cele mai multe hituri și interpretul care ajunge la inimile a mii de oameni. Dornic de a-și aminti de locurile unde a copilărit, acesta a acceptat invitația noastră de a merge în orașul natal. Are o istorie impresionantă, iar reușitele obținute pe parcursul vieții sunt wow.

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți istoria acestui mare interpret dar și să descoperiți o regiune superbă din țărișoara noastră: dealurile BĂLĂNEȘTI!

*Emisiune creată de unica.md

✅Prezentatoare:  Aura 

✅ Producător: Iulia Arnaut  

✅ Director imagine: Iurie Iovu 

✅ Editor: Ciornii Alexandru

✅Redactor-șef: Ana Ursu

#InstantControl: 17 de întrebări în 5 minute, răspunde Luciana Gurduz

Luciana Gurduz, brand ambasadorul IVATHERM de peste 3 ani a fost provocată să treacă un test format din 17 de întrebări. Iar în video poți afla dacă s-a ales cu premiul oferit de partenerul ediției IVATHERM. *Priviți până la final, veți avea parte și voi de o surpriză!

Capitala europeană care face teste pentru Covid gratuite! Vor exista centre medicale temporare pe străzi
Articolul anterior
Descoperire șocantă în nasul unui copil
Articolul următor