Ce cupluri vor rezista ani de zile datorită compatibilităţii în funcţie de zodii

Horoscop special: compatibilități zodii. Astrele spun multe: ce cupluri vor rezista ani de zile.

Horoscop special cu cele mai compatibile zodii. Află aici cât de bine te potrivești cu persoana iubită în funcție de semnele voastre zodiacale. Sunt zodii care au o compatibilitate foarte bună și zodii care pur și simplu nu pot funcționa una în preajma celeilalte. Zodia în care este născut partenerul tău de viață te poate ajuta să-ți dai seama cum trebuie să îl abordezi pentru ca relația voastră să meargă ca pe roate, scrie www.fresh24.ro. De asemenea, se întâmplă să te îndrăgostești la prima vedere, fără să știi nimic despre persoana respectivă. Ei bine, și atunci semnul zodiacal își pune foarte mult amprenta.

Care sunt cele mai compatibile zodii

Cele mai compatibile zodii în relația de cuplu sunt: Berbec-Săgetător, Fecioară-Scorpion, Taur-Fecioară, Gemeni-Vărsător, Leu-Berbec.

Compatibilitatea Berbec-Săgetător. Acest cuplu de zodii face o echipă extraordinară. Sunt semne de foc care rezonează foarte bine împreună. Berbecul este optimistul din relație, iar Săgetătorul este spiritul creativ, aventurier care nu va lăsa niciodată relația de cuplu să intre în rutină, să devină monotonă.

Compatibilitate Fecioară – Scorpion. Pragmatismul Fecioarei se pliază perfect pe spiritul liber și ludic al nativului Scorpion. Când Fecioara este pesimistă, Scorpionul o simte și face tot posibilul să-i schimbe starea, și este valabilă și reciproca. Cu un Scorpion, un nativ Fecioară va ieși des din zona de confort și avea ocazia să descopere noi orizonturi. Pe de altă parte, Scorpionii sunt fascinați de intuiția iscusită a Fecioarelor și de modul în care găsesc o soluție pentru orice problemă.

Horoscop special cu cele mai compatibile zodii. Află aici cât de bine te potrivești cu persoana iubită în funcție de semnele voastre zodiacale. Sunt zodii care au o compatibilitate foarte bună și zodii care pur și simplu nu pot funcționa una în preajma celeilalte. Zodia în care este născut partenerul tău de viață te poate ajuta să-ți dai seama cum trebuie să îl abordezi pentru ca relația voastră să meargă ca pe roate. De asemenea, se întâmplă să te îndrăgostești la prima vedere, fără să știi nimic despre persoana respectivă. Ei bine, și atunci semnul zodiacal își pune foarte mult amprenta.

Care sunt cele mai compatibile zodii

Cele mai compatibile zodii în relația de cuplu sunt: Berbec-Săgetător, Fecioară-Scorpion, Taur-Fecioară, Gemeni-Vărsător, Leu-Berbec

Compatibilitatea Berbec-Săgetător. Acest cuplu de zodii face o echipă extraordinară. Sunt semne de foc care rezonează foarte bine împreună. Berbecul este optimistul din relație, iar Săgetătorul este spiritul creativ, aventurier care nu va lăsa niciodată relația de cuplu să intre în rutină, să devină monotonă.

Compatibilitate Fecioară – Scorpion. Pragmatismul Fecioarei se pliază perfect pe spiritul liber și ludic al nativului Scorpion. Când Fecioara este pesimistă, Scorpionul o simte și face tot posibilul să-i schimbe starea, și este valabilă și reciproca. Cu un Scorpion, un nativ Fecioară va ieși des din zona de confort și avea ocazia să descopere noi orizonturi. Pe de altă parte, Scorpionii sunt fascinați de intuiția iscusită a Fecioarelor și de modul în care găsesc o soluție pentru orice problemă.

Compatibilitate Taur-Fecioară. Ambele sunt zodii de Pământ și asta le ajută să cunoască foarte bine, să intuiască ce își dorește partenerul de viață și să acționeze fix atunci când este nevoie. Empatici și atenți la nevoile celuilalt, Taurii și Fecioarele fac o echipă pe cinste în plan sentimental. Este genul de cuplu care ar putea rezista o viață împreună.

Zodii compatibile până la adânci bătrâneți

Compatibilitate Gemeni – Vărsător. Sunt două zodii care se completează perfect și care au aceleași idealuri în viață. Vărsătorul este singura zodie care reușește să înțeleagă și ajunge să iubească dualitatea nativului geamăn. În afară de asta, amândoi sunt pasionali, plini de surprize, nu se plictisesc niciodată unul în compania celuilalt și astfel flacăra iubirii rămâne veșnic aprinsă.

Compatibilitate Leu – Berbec. Secretul în acest cuplu de zodii este că știu să se influențeze una pe alta fără să lase impresia că se domină. Și Leul și Berbecul sunt zodii foarte puternice, care-și calculează la fix fiecare pas în relație. Știu să dea frâu liber sentimentelor și fac partenerul de viață să se simtă în al nouălea cer.

Cel mai mare producător și furnizor de gaze naturale din România a deschis o sucursală la Chișinău

Sucursala Romgaz din Chișinău a fost înregistrată joi la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, în Registrul de Stat al persoanelor juridice, informează compania printr-un comunicat remis Agerpres.

Consiliului de Administrație al Romgaz a aprobat înființarea unei sucursale de furnizare gaze în Republica Moldova și efectuarea demersurilor de înregistrare a acesteia sub denumirea „Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA Mediaș – Sucursala Chișinău”.

„Romgaz dorește să contribuie la asigurarea securității în aprovizionare cu gaze naturale în Republica Moldova, iar pasul făcut azi asigură premisele atingerii acestui deziderat”, a declarat Răzvan Popescu, director general Romgaz, citat în comunicat.

La rândul său, Aristotel Jude, director general adjunct Romgaz, a precizat că în perioada următoare compania va realiza demersurile necesare obținerii licenței de furnizare gaze naturale pe teritoriul Republicii Moldova.

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz este cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacționare pe piața Bursei de Valori din București și a Bursei din Londra. Acționar principal este statul român cu o participație de 70%. Compania are o experiență vastă în domeniul explorării și producerii de gaze naturale, istoria sa începând acum mai bine de 100 de ani, în anul 1909.

Maia Sandu, la întâlnirea cu diaspora din Frankfurt: ,,Referendumul va demonstra angajamentul nostru pentru pace, democrație și progres”

Președintele Maia Sandu, a avut o întâlnire ieri cu moldovenii stabiliți în Frankfurt pe Main. Șefa statului a discutat cu cetățenii despre securitatea țării, educația și locurile de muncă, reforma justiției și despre rolul diasporei în dezvoltarea Moldovei.

„Am povestit despre eforturile noastre de acasă – renovăm spitale, reparăm drumuri și susținem întreprinderile mici și mijlocii. Planificăm să construim școli model. Toate acestea ajută să îmbunătățim calitatea vieții în Moldova și sperăm să-i încurajeze pe membrii diasporei să se întoarcă.

I-am îndemnat pe moldovenii de aici să participe la referendumul pentru aderarea la Uniunea Europeană, cea mai importantă decizie de la obținerea independenței încoace. Prin votul lor, Moldova își poate demonstra angajamentul ferm pentru pace, democrație și progres, pe care ni-l dorim cu toții”, se menționează în mesajul președintelui Maia Sandu.

Amintim, că în această toamnă, la 20 octombrie, va avea loc un Referendum cu privire la stabilirea vectorului extern al Republicii Moldova. La acest plebiscit oamenii vor fi întrebați dacă sunt de acord ca R. Moldova să adere la Uniunea Europeană. Tot în acea zi, 20 octombrie, vor avea loc și alegerile prezidențiale în R. Moldova.

Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse

Ucrainenii au atacat cu peste 100 de drone instalații militare și baze navale din Crimeea. De asemenea, un alt atac major a vizat o rafinărie din sudul Rusiei, ceea ce a dus la o puternică pană de curent în zonă. Ministerul rus al Apărării a transmis că 102 drone au fost interceptate și distruse. Acesta ar fi cel mai puternic atac cu drone al forțelor Kievului de la momentul în care Rusia a declanșat invazia, scrie Digi24.ro cu referire la Kyiv Independent.

Dronele ucrainene au atacat mai multe instalații militare din Rusia și Crimeea ocupată, a confirmat pentru Kyiv Independent o sursă din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU). Sursa a spus că a fost o operațiune comună desfășurată de SBU și agenția de informații militare a Ucrainei.

„Operațiunea de astăzi a demonstrat că rușii nu pot să își protejeze principalele baze navale din Sevastopol și Novorossiysk”, potrivit sursei citate.

Ministerul rus al Apărării a susținut duminică dimineață că 102 drone aeriene și șase navale au fost interceptate și distruse și că nu a fost raportată nicio pagubă sau victime. De asemenea, ministerul a anunțat că forţele aeriene ruse au doborât nouă rachete americane ATACMS deasupra Crimeei.

Dronele au vizat bazele navale ale Flotei de la Marea Neagră situate în Sevastopolul ocupat și orașul rusesc Novorossiysk din Krasnodar Krai, a spus sursa. Atacul a afectat și o centrală electrică de lângă Sevastopol, ceea ce a dus la întreruperi în alimentarea cu energie electrică.

În portul din Novorossiysk și-a adus Moscova flota de la Marea Neagră după o serie de lovituri devastatoare ucrainene, inclusiv un atac cu rachete asupra sediului din Sevastopol din 22 septembrie 2023. Sursa a confirmat și atacul cu dronă asupra rafinăriei de petrol din orașul rus Tuapse, situat pe coasta Rusiei Mării Negre.

Ar fi cel mai mare atac cu drone al Ucrainei de la începutul invaziei declanșate de Rusia. Într-un atac anterior, din martie, Kremlinul a pretins că a doborât 65 de drone.

O sursă din cadrul serviciilor de informații militare a confirmat pentru Kyiv Independent că agenția a efectuat cu succes un atac cu drone împotriva unei baze petroliere din regiunea Rostov din Rusia, în 15 mai. A doua zi, dronele au lovit unitățile de producție ale companiei ruse de producție de arme de stat „Basalt” din orașul Tula, a declarat sursa pentru Kyiv Independent.

Rusia a anunţat o intensificare a atacurilor ucrainene pe teritoriul său după deschiderea unui nou front în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, mai devreme în această lună. Preşedintele Vladimir Putin susţine că Rusia încearcă să creeze o zonă tampon în regiune pentru a se apăra de astfel de atacuri, despre care Moscova susţine că riscă să declanşeze un război mai amplu între Rusia şi Occident dacă Ucraina utilizează arme occidentale.

Forţele ruse au cucerit satul Starîţia din regiunea Harkov şi au învins unităţile ucrainene de-a lungul acestui front, inclusiv în regiunea Sumî, a precizat Rusia sâmbătă.

Nataşa Koroliova a recunoscut că a durut-o faptul că Tarzan a înşelat-o
Articolul anterior
Nicole Cherry vine cu dezvăluiri picante despre tatăl copilului ei
Articolul următor