Cine este Carla’s Dreams. Cum arată cel mai iubit artist fără mască

Cine este Carla’s Dreams. De mai bine de 9 ani, trupa din Republica Moldova reușește să surprindă atât prin piesele sale, cât și prin look. A devenit un adevărat fenomen.

Proiectul muzical inedit a luat naștere în 2012, în Republica Moldova. Puțini știu că numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului britanic de romane de spionaj John le Carré. Acesta este un acronim, ceea ce înseamnă că la finalul proiectului am putea afla cine se ascunde, de fapt, în spatele măștii.

Cine este Carla’s Dreams

Atât vocalistul formației, cât și ceilalți membri ai echipei, își ascund identitatea prin machiaj strident. Poartă mai mereu hanorace negre și au mănuși în mâini, reușind astfel să-și păstreze misterul. Solistul trupei a recunoscut că ideea nu i-a aparținut, ci s-a inspirat de la alți artiști. El a mai spus că masca îl ajută și să fie mai deschis.

„Aş vrea să pot spune că a fost o strategie care ne-a făcut să ajungem aici. Asta ar însemna că suntem foarte inteligenţi. Noi facem muzică de mai mult timp, dar nu voiam să intrăm în ceea ce se cheamă showbiz. A fost simplu: într-o seară am zis: hai să postăm pe internet. Am făcut-o. Fără mari aşteptări. Cunoscuţii noştri au trimis piesele mai departe, iar cei interesaţi au făcut şi ei asta. Şi-apoi totul a devenit dinamic: am început să primim feedback, am făcut pagina de Facebook, a început să crească canalul nostru de pe YouTube“, spunea vocea Carlei pentru „Adevărul“.

Popularitatea trupei a depășit granițele Republicii Moldova. S-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa „P.O.H.U.I.“, ca mai apoi să cânte cu Loredana „Lumea mea“, iar anul acesta cu Delia, lansând piesele, „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“. A ajuns rapid să fie una dintre cele mai populare trupe de la noi.

“Sergiu” este vocea trupei și tot el se ocupă de compoziție și producție. Cam atât știu oamenii despre solistul trupei Carla’s Dreams. Identatea lui a fost subiect de interes încă de la înființarea grupului.

În 2012, în cadrul emisiunii Paparazzi de la Jurnal TV s-a lansat ipoteza că solistul ar fi Andrei Țăruș, cunoscut anterior ca solistul și compozitorul trupei In Quadro. El a negat însă zvonurile într-un interviu pentru Libertatea, recunoscând totuși că există un Andrei care a colaborar cu trupa Carla’s Dreams. De atunci, el a fost fotografiat în mai multe ipostaze, ce par totuși să întărească această ipoteză.

Carla’s Dreams, jurat la Superstar România

Carla’s Dreams este unul dintre cei 4 jurați de la “Superstar România”, de la PRO TV. Alături de Smiley, Marius Moga și Raluka, el speră să găească noul star al țării.

„Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți”, a declarat Carlas Dreams pentru Click.ro.

„În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză. Nu am zis DA din prima atunci când am primit propunerea din partea PRO TV, pentru că nu eram sigur că vreau să fac acest proiect. Apoi m-au convins și iată-mă aici”, a mai adăugat artistul.

Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Trupa combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost Da-te-n c$%£ m@-tii, un cântec „underground” cu conținut obscen.

De când s-au lansat, membrii trupei Carla’s Dreams au fost vânați pentru faptul că nimeni nu i-a văzut vreodată la față. Conceptul lor a fost încă de la început să poarte măști, astfel că oamenii să nu-i recunoască pe stradă. Cu toate acestea, este greu să te mai ascunzi când ai un succes formidabil și sunt milioane de fani care doresc să știe mai multe despre tine.

În aparitiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. De curând, toți membrii au fost fotografiați în Moscova, fără mască, și astfel s-a aflat identitatea lor. Potrivit presei din Rusia, membrii trupei au fost cazați în două hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii săi, scrie newscaffe.ro

Mai mult, solistul formației este Andrei Tarus. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1984 în orașul Slobozia din Republica Moldova și a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Andrei Tarus a fost membru al trupei Quanto.

Chitaristul trupei este Emanuel Masson si a colaborat cu artiști de renume printre care Inna și Stefan Stan. Locuiește în București și a absolvit facultatea ASE.

sursa: www.bzi.ro

Dragalin face noi declarații: 40 de judecători ar fi fost șantajați de trei persoane

Fosta șefă a Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, face noi declarații scandaloase. Aceasta susține că circa 40 de judecători ar fi fost șantajați de către conducerea CNA de atunci, dar și de fostul ministru al Justiției, pentru ”a acționa într-un anumit fel”, în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

„Chiar din a doua lună de mandat, septembrie 2022, eu am intrat în conflict cu Sergiu Litvinenco, Iulian Rusu și Eugen Rurac, adică ministrul justiției și conducerea CNA, pentru că eu nu eram de acord cum persoanele acestea făceau Justiție în țară. (…) Eu cu aceste trei persoane am vorbit direct, aparte și le-am spus că eu nu o să particip în ceea ce faceți voi, iar dacă știu că în continuare folosiți metodele pe care am aflat că le faceți, eu o să vă pornesc dosare penale”, a declarat Veronica Dragalin la N4.

Mai exact, Dragalin susține că fostul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, fostul director CNA, Iulian Rusu și fostul șef al Direcției Urmărire penală din cadrul CNA, Eugen Rurac, ar fi folosit informațiile colectate despre judecători și procurori pentru a-i șantaja.

„Eu consider că CNA a obținut multe informații compromițătoare despre procuror și judecători, anume pentru că CNA a pregătit note informative pentru procedura Pre-vetting și pentru confirmarea în funcții a celor 40 de judecători. Deci, ei aveau informații cât de cât compromițătoare poate și această informație era folosită ca să fie șantajați judecătorii să acționeze într-un anumit mod”, a precizat Dragalin.

Atac cu drone asupra Rusiei: distrugeri și victime în Kursk

Regiunea Kursk din Federația Rusă a fost vizată de un atac masiv cu drone în noaptea de luni spre marți, 15 aprilie, notează BBC. Potrivit Ministerului rus al Apărării, 109 drone ucrainene au fost doborâte deasupra regiunii, în timp ce autoritățile locale au confirmat pagube și victime în zonele rezidențiale.

O femeie în vârstă de 85 de ani a murit, iar alte nouă persoane au fost rănite, suferind traumatisme craniene, arsuri și răni provocate de schije, potrivit canalului oficial de Telegram al autorităților din Kursk. Dronele au lovit mai multe locuințe aflate pe străzile Orlovskaia, Zavodskaia și Vesprem în partea de vest a orașului Kursk.

Imaginile difuzate de la fața locului arată geamuri sparte și incendii izbucnite în mai multe apartamente. De asemenea, un garaj al serviciului de ambulanță din oraș a fost avariat, iar 11 autovehicule au fost distruse.

Ministerul rus al Apărării a mai raportat interceptarea altor drone în regiunile vecine: trei în Voronej și câte una în regiunile Moscova, Briansk și Oriol.

În același timp, forțele ruse au atacat Ucraina în noaptea de 15 aprilie. Comandamentul Forțelor Aeriene ale Ucrainei a anunțat că mai multe regiuni ucrainene au fost ținta dronelor rusești, fără a oferi detalii suplimentare privind victimele sau pagubele.

Trump spune că există un „termen limită psihologic” pentru ca Putin să accepte încetarea focului

Vorbind cu reporterii în zborul său de întoarcere la Washington noaptea trecută, președintele american și-a reiterat supărarea față de Vladimir Putin, dar a adăugat că „întotdeauna s-a înțeles bine” cu acesta.

Întrebat când dorește ca Rusia să accepte o încetare a focului, Trump a spus că există un „termen limită psihologic”.

„Dacă cred (n.r rușii) că ne trag pe sfoară, nu voi fi mulțumit de asta”, a spus el.

Președintele american a vorbit după ce dronele rusești au lovit un spital militar, un centru comercial și blocuri de apartamente în al doilea oraș ca mărime din Ucraina, Harkov, omorând două persoane și rănind zeci.

Bloomberg și The Economist au raportat că SUA speră să încheie un acord până pe 20 aprilie, ziua Paștelui ortodox și catolic, sau până pe 30 aprilie, marcând 100 de zile de la preluarea mandatului de președinte al lui Donald Trump. Săptămâna trecută, Trump a spus că luptele din Ucraina „nu au sens”, iar Rusia ar trebui să lucreze pentru o încetare a focului, notează komersant.ru

La începutul acestei luni, Putin a declarat că Rusia este de acord cu încetarea luptelor din Ucraina, însă rămân „multe întrebări” cu privire la propunerile pentru o încetare a focului de 30 de zile.

Aruncând îndoieli cu privire la posibilitatea încheierii unui acord, președintele rus a declarat că o încetare a focului trebuie să ducă la „pace pe termen lung”, care „ar elimina motivele inițiale ale crizei”.

Rusia a declarat anterior că nu ar accepta aderarea Ucrainei la NATO și prezența forțelor europene de menținere a păcii în Ucraina.

Bătaie cruntă într-un mall din cauza unui loc de parcare
Articolul anterior
Viorica de la Clejani a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus! Mesajul artistei de pe patul de spital
Articolul următor
Close menu