De ce Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele de familie după nuntă?

După doi ani de relație, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele la mijlocul lunii august, la Chișinău. De atunci, viața lor s-a schimbat radical. Un singur lucru însă nu s-a schimbat, numele de familie al celor doi.

În cadrul unei emisiuni TV, artista a spus că a ales să-și păstreze numele de familie și să nu devină Cleopatra Sanda. Soțul ei, Edward a venit și cu o explicație în ceea ce privește această decizie.

El a lăsat să se înțeleagă că o eventuală schimbare de nume nu ar fi fost de bun augur, având în vedere statutul câștigat de soția sa în lumea showbiz-ului cu actualul nume. Pentru că toată lumea o cunoaște drept Cleopatra Stratan.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

La mijlocul lui septembrie, cei doi au plecat în luna de miere în Sardinia. Vremea le-a dat planurile peste cap și s-au întors mai repede decât pronosticaseră. Două săptămâni am stat la soare în fiecare zi. A fost o perioadă fantastică, în care ne-am relaxat. Ne-am debarasat de griji și am încercat să ne bucurăm de vacanță în fiecare zi. Ne era dor de muncă, de studio, de orice. Ne-am întors mai devreme pentru că s-au anunțat ploi și nori”, a spus și Cleopatra la Antena Stars.

Un cetățean ucrainean deghizat în femeie a fost prins la frontieră

Cetățenii ucraineni sunt în culmea disperărilor și încearcă diverse modalități pentru a scăpa de înrolare.

Un ucrainean deghizat în femeie a fost prins la hotarul cu România

Un nou caz de acest fel a fost raportat de Serviciul Poliției de Frontieră. Este vorba de un locuitor al orașului Zolotonoșa din regiunea Cerkasî, transmite newtv.md.

În vârstă de 44 de ani, bărbatul s-a deghizat în femeie, pentru a trece frontiera cu România. El și-a pus perucă, sâni artificiali, s-a machiat și s-a îmbrăcat în fustă, iar polițiștilor le-a prezentat pașaportul surorii sale. 

Chiar și după ce a fost deconspirat, el insista că este ”cetățeancă” a Ucrainei. Ulterior, el a recunoscut că a folosit acest șiretlic pentru a fugi de război. Serviciul Poliției de Frontieră anunță că bărbatului i-a fost întocmit un proces-verbal pentru abatere administrativă.

Spitalul Clinic din Bălți are încă un vicedirector

Lilian Brînză este a fost numit astăzi, 7 mai, vicedirector medical al Spitalului Clinic Bălți, responsabil de partea curativă.

Spitalul Clinic din Bălți are încă un vicedirector. Ce experiență are

Anterior, Lilian Brînză a deținut funcția de șef al Blocului de operații, precum și alte funcții de conducere.

Este medic chirurg de mai bine de 30 de ani și a activat în mai multe instituții medicale din țară.

Sute de asistenți sociali personali din Chișinău, reangajați de Guvern

Începând cu luna mai, 507 de asistenți personali, demiși în primele luni ale anului, au fost angajați în cadrul serviciului social asistență personală instituit de curând în cadrul Agenției pentru Gestionarea Serviciilor Sociale cu Specializare Înaltă.

Potrivit Ministerului Muncii și Protecției Sociale, această cifră reprezintă 67% din totalul de 758 de asistenți personali, demiși la începutul anului de Primăria Chișinău.

La sfârșitul lunii martie, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a anunțat soluția identificată pentru a putea restabili serviciul prestat celei mai vulnerabile categorii de cetățeni din Capitală și anume persoanele cu dizabilități severe.

Reprezentanții MMPS menționează că Ministerul va continua să angajeze asistenții personali afectați până în prezent, dar și pe cei care vor fi disponibilizați ilegal în perioada următoare.

Ministerul reamintește că 1.200 asistenți personali cu care au fost încetate raporturile de muncă sau redusă norma de muncă au primit și un sprijin financiar din partea statului. Mai exact:

-în luna martie, o plată în sumă fixă de 5.000 de lei pentru toți asistenții vizați;

-în luna aprilie, au beneficiat de încă un ajutor bănesc în funcție de proporția, în care a fost diminuată norma sau încetarea totală a raporturilor de muncă.

Ziua Mondială de Luptă împotriva Rabiei. 59 de mii de oameni mor anual din cauza virusului letal
Articolul anterior
Veronica Ghimp a născut al treilea copil: ,,Bine ai venit pe lume scumpul nostru băiețel”
Articolul următor