Un băiat din Rusia susține că în copilărie a fost extraterestru şi a trăit pe Marte

Un copil geniu susţine că este un extraterestru de pe Marte care s-a reîncarnat în formă umană după ce specia sa a fost exterminată într-un conflict nuclear şi vrea să ne avertizeze cu privire la ceea ce va urma, scrie Regional Moldova.

Boriska Kipriyanovici, acum în vârstă de 24 de ani, i-a nedumerit pe experţi de când au aflat despre el în 2017, iar acum un videoclip cu afirmaţiile sale sinistre a stârnit o nouă panică online.

De la o vârstă fragedă, el le-a povestit oamenilor despre viaţa sa anterioară pe Marte, unde a trăit printre o civilizaţie extraterestră care a fost devastată de război şi apoi de o catastrofă nucleară.

Boriska a spus că a fost pilot printre extratereştri şi că a călătorit pe Pământ în 1996, iar apoi a „renăscut” şi a devenit om, şi vrea să ne avertizeze în legătură cu o bătălie viitoare.

Boriska, care preferă să i se adreseze cu numele de Indigo Child, a spus că există şi alţi supravieţuitori de pe planeta sa natală, care au scăpat de apocalipsă construind adăposturi.

Viaţa umană se va schimba atunci când Sfinxul va fi deschis”

El a spus că cei ca el au o înălţime de doi metri şi jumătate, respiră dioxid de carbon, iar mulţi sunt nemuritori şi nu mai îmbătrânesc de la 35 de ani. „Îmi amintesc acea perioadă când aveam 14 sau 15 ani. Marţienii purtau războaie tot timpul, aşa că deseori trebuia să particip la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu. Puteam călători în timp şi spaţiu zburând în nave spaţiale rotunde, dar observam viaţa pe Pământ cu avioane triunghiulare. Navele spaţiale marţiene sunt foarte complicate”.The 5 Most Common Red Wine Types

Boriska a spus că rasa umană mai are multe cunoştinţe de deblocat, iar Marele Sfinx din Egipt deţine cheia. „Viaţa umană se va schimba atunci când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism de deschidere undeva în spatele urechii; nu-mi amintesc exact”, susţine Boriska.

Afirmaţiile extravagante au stârnit discuţii interminabile pe site-urile de teorie a conspiraţiei. Se spune că Boriska ar fi dat dovadă de o inteligenţă mult peste medie încă de la o vârstă fragedă şi că citea, scria şi vorbea la doar 18 luni.

El a devenit celebru în Rusia după ce i-a uimit pe adulţi cu poveştile sale despre fosta sa viaţă pe Marte, în timpul unei excursii cu cortul, la vârsta de şapte ani.

sursa: www.nordnews.md

O profesoară de educație fizică din capitală, care a maltratat un elev, a fost achitată de judecători

O tânără profesoară de educație fizică din capitală a fost achitată, după ce i-a aplicat unui elev de 15 ani o pedeapsă, soldată cu internarea minorului la spital. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Chișinău.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs pe 9 decembrie 2020, când un grup de elevi a întârziat la ora de educație fizică. Pentru a pedepsi minorii, profesoara i-a obligat să execute 100 de genuflexiuni/fiecare. Deși unul dintre copii, la un moment dat, a acuzat dureri în regiunea picioarelor, profesoara i-a ordonat să finalizeze numărul indicat de exerciții.

În rezultat, peste două zile, minorul a fost internat în IMSP „V.Ignatenco”, unde s-a aflat următoarele două săptămâni, fiind diagnosticat cu „rabdomioliza mușchilor”.

Fiind audiată, profesoara nu și-a recunoscut vina. Totodată, avocații inculpatei au precizat că aceasta nu poate fi trasă la răspundere pentru „tratament inuman”, și asta pentru că liceul în care activează nu este autoritate publică, iar inculpata nu are statut de „persoană publică”.

În aceste circumstanțe, instanța a dispus achitarea profesoarei, menționând că acțiunile sale „nu întrunește elementele infracțiunii”.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

De menționat că acum șapte luni, o profesoară din Telenești, la fel, a fost achitată, după ce a bătut și umilit un copil de 12 ani în fața clasei. Ca și în acest caz, avocații au atras atenția asupra faptului că articolul incriminat se aplică doar în raport cu persoane publice ori persoane care acţionează cu titlu oficial.

sursa: www.deschide.md

Rapperul Magnat se căsătorește! Cine este iubita artistului

Maxim Salcuțan, sportiv și luptător, cunoscut de asemenea în lumea muzicii ca rapperul Magnat, și-a cerut iubita în căsătorie. Gestul romantic a fost făcut în timpul unei călătorii a celor doi, chiar de ziua de naștere a partenerei artistului.

Crina Dulgheru este creatoare de conținut pentru rețele sociale și cofondatoare a unui brand de genți împletite.

Maxim Salcuțan și-a conturat popularitatea în special după ce a lansat, în luna mai anul curent, hitul „Dă-mă, mamă, după Iura”. Textul piesei este scris de Magnat, Feoctist și Sergiu Vetrilă, iar producția muzicală este semnată de Radu Duminică.

Autoritățile locale pot beneficia de sprijin de până la 15.000 de dolari pentru implementarea inițiativelor locale

Autoritățile locale din satele, comunele și orașele cu o populație mai mare de patru mii de locuitori, pot aplica la un program, în cadrul căruia să beneficieze de sprijin financiar în valoare de 15 mii de dolari pentru implementarea inițiativelor locale. Scopul programului este de a eficientiza procesul de guvernare având la bază datele demografice și nevoile specifice ale oamenilor.

Programul este lansat de Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în Moldova în parteneriat cu Cancelaria de Stat. Printre primăriile care au decis să aplice, se numără și cea a comunei Trușeni, unde locuiesc peste 10 mii de oameni. Prioritățile autorităților locale sunt asigurarea locuitorilor cu apă potabilă, reparația drumului de acces spre comună și construcția unui sistem de canalizare.

„Noi avem de fapt mai multe necesități, dar cea mai strigentă este lipsa sistemului de canalizare, cu toate că noi am început deja procesul de construcție acestor rețele, localitatea este una destul de impunătoare ca teritoriu, în afară de aceasta avem nevoie și de 45 de kilometri de rețea, plus patru stații de pompare”, a declara primarul comunei Trușeni, Viorica Beregoi.

La fel ca și autoritățile locale, oamenii care locuiesc în Trușeni își doresc condiții decente de trai, locuri de muncă și o infrastructură modernă.

„Poate ne va ajuta în sat, că nu avem canalizație, multe trebuie, drumuri stricate, asta”.

„Foarte bine o să ajute, iaca drumurile se vor face, canalizația o vor termina în tot satul. Nu au unde lucra oamenii, aici în sat a fost fermă au lucrat oamenii, acum se duc toți peste hotare”.

„Iaca uitați-vă după ploi, drumurile, canalizațiile acum trebuie făcute, s-a făcut canalizația, trebuie de făcut din nou, iată aici”.

„De exemplu, drumul în sat, este într-o stare rea și trebuie de făcut investiții anume în el”.

Pe lângă ajutorul financiar, programul va consolida și capacitățile autorităților locale de a identifica și implementa soluții inovative, care să sporească dezvoltarea locală și calitatea vieții oamenilor.

„Programul la prima etapă va oferi un program de mentorat pentru autoritățile locale ca să înțeleagă care sunt provocările demografice cu care se confruntă o anumită localitate, se va elabora împreună cu autoritățile locale un profil demografic”, a menționat managerul programului, Valentina Istrati.

Potrivit reprezentaților UNFPA, în proiect vor fi implicate 10 localități pilot, care vor fi selectate de către un comitet de evaluare. Proiectul este finanțat de Guvernul Elveției, iar perioada de implementare este septembrie 2024 – mai 2026.

Autorul unuia dintre cele mai cunoscute jafuri bancare din SUA, identificat după 52 de ani
Articolul anterior
Eveniment plin de rafinament la Criuleni: Festival cu miros de crizanteme, parfum de gutui şi romanţe de dor
Articolul următor