Cântărețul Patric Hanganu i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale în timpul unei emisiuni

În ediția de vineri a emisiunii Neredactat de la TV8, invitatul serii, Patric Hanganu, un tânăr îndrăgostit de muzică, de viață și de Republica Moldova a discutat împreună cu Rodica Ciorănică, despre copilăria sa mai grea, despre cum s-a afirmat în lumea muzicală și despre familia sa, pe care acesta o ajută financiar. De asemenea, o temă mai exclusivă a fost cea despre relația de dragoste în care Patric este acum, scrie tv8.md.

Interpretul a fost mai discret la acest subiect și nu a oferit prea multe detalii, însă a menționat că sunt de mai mult timp împreună, că ei doi „împart ceva” și că ea, la fel ca dânsul, este o personalitate cunoscută la noi.

Despre un viitor împreună cu ea, acesta a declarat că: „La moment ne simțim bine împreună, totul este frumos, dar nu pot spune ce poate fi mâine. Ea se poate îndrăgosti de alt bărbat, eu de altă femeie. Dacă o să fie etape noi în viața noastră o să ne bucurăm, dar nu cred că o să aflați. […] Eu la atât de multe nunți am cântat, că nuntă nu mai vreau.”

Totuși, prezentatoarea l-a provocat pe Patric să-i facă măcar o declarație de dragoste iubitei sale în cadrul emisiunii, ceea ce s-a și întâmplat.

„Bombonica, ia și pregătește cina și după ce o să mănânc, îți voi spune cât de tare te iubesc”, a vociferat Hanganu cu un larg zâmbet pe buze.

Mesajul a fost primit cu un lung „Wau” de publicul prezent în platou.

Românii au talent: O moldoveanca a cucerit publicul cu o deosebită interpretare a piesei ”Lume, soro, lume”

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebită a piesei ”Lume, soro, lume”.

Moldoveanca Violeta Botezatu a cucerit juriul la Românii au talentImagine simbol

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Violeta Botezatu, transmite protv.ro.

Andra: ”Am întâlnit în viața mea foarte mulți oameni talentați. În fața mea, am o femeie frumoasă, o femeie talentată, care a muncit foarte mult. M-a durut carnea pe mine pentru cât de mult mi-a plăcut”.

Andi Moisescu: ”Tot momentul ăsta am avut cutremur de piele de găină. Momentul acesta m-a năucit complet! Ce-ai făcut cu cobza aia la început… fenomen”

Mihai Bobonete: ”Un moment senzațional!”

Dragoș Bucur: ”E vorba de magie ceea ce am văzut. E un amestec de elemente care nu prea să întâlnește prea des. Am văzut o voce extraordinară”.

Violeta Botezatu are 40 de ani și este o artistă talentată, originară din Chișinău. Totul a început când avea doar șapte ani. Părinții ei au înscris-o la o școală din comuna natală, pentru a studia acordeonul. A fost un început promițător, iar pasiunea pentru muzică a continuat să se dezvolte.

După un an, Violeta a fost sfătuită să se înscrie la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza, dar și alte discipline muzicale, timp de 12 ani. Chiar și așa, setea ei de cunoaștere nu s-a oprit aici. A urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se pe cobză și pe pian.

Viața ei muzicală a luat o întorsătură interesantă când a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia, acolo unde a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.

La vârsta de 30 de ani, Violeta a decis să continue să-și dezvolte abilitățile și s-a înscris la Conservatorul din Veneția, la secția de canto academic. În timpul șederii sale în Veneția, a cântat pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

În 2020, Violeta s-a întors în Moldova și a inițiat un proiect solo. În prezent, este profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, continuând să împărtășească pasiunea ei pentru muzică tinerilor talentați.

„Ai intrat în toate simțurile mele cu vocea ta. Nu m-am înșelat, pentru că, de când ai intrat, am simțit că o să fie un moment fenomen. Sunt extrem de sinceră! Mă simt de parcă tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou! Îți mulțumesc!”, a spus Andra, la audiții.

„Doamna Violeta, trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au talent m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce și o astfel de interpretare până acum. Nu m-am așteptat! Mă simt ca lovit de tren”, a dezvăluit și Bobonete.

„Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat din clipa în care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri, când nu m-am prins încotro te duci, după care, am fost vrăjit, pur și simplu, de timbrul cu care ai atacat Lie Ciocârlie. Practic, ai făcut tot ce ai vrut cu noi”, a spus Andi Moisescu înainte de a-i acorda Violetei Botezatu Golden Buzz.

Cel mai mare producător și furnizor de gaze naturale din România a deschis o sucursală la Chișinău

Sucursala Romgaz din Chișinău a fost înregistrată joi la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, în Registrul de Stat al persoanelor juridice, informează compania printr-un comunicat remis Agerpres.

Consiliului de Administrație al Romgaz a aprobat înființarea unei sucursale de furnizare gaze în Republica Moldova și efectuarea demersurilor de înregistrare a acesteia sub denumirea „Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA Mediaș – Sucursala Chișinău”.

„Romgaz dorește să contribuie la asigurarea securității în aprovizionare cu gaze naturale în Republica Moldova, iar pasul făcut azi asigură premisele atingerii acestui deziderat”, a declarat Răzvan Popescu, director general Romgaz, citat în comunicat.

La rândul său, Aristotel Jude, director general adjunct Romgaz, a precizat că în perioada următoare compania va realiza demersurile necesare obținerii licenței de furnizare gaze naturale pe teritoriul Republicii Moldova.

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz este cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacționare pe piața Bursei de Valori din București și a Bursei din Londra. Acționar principal este statul român cu o participație de 70%. Compania are o experiență vastă în domeniul explorării și producerii de gaze naturale, istoria sa începând acum mai bine de 100 de ani, în anul 1909.

Maia Sandu, la întâlnirea cu diaspora din Frankfurt: ,,Referendumul va demonstra angajamentul nostru pentru pace, democrație și progres”

Președintele Maia Sandu, a avut o întâlnire ieri cu moldovenii stabiliți în Frankfurt pe Main. Șefa statului a discutat cu cetățenii despre securitatea țării, educația și locurile de muncă, reforma justiției și despre rolul diasporei în dezvoltarea Moldovei.

„Am povestit despre eforturile noastre de acasă – renovăm spitale, reparăm drumuri și susținem întreprinderile mici și mijlocii. Planificăm să construim școli model. Toate acestea ajută să îmbunătățim calitatea vieții în Moldova și sperăm să-i încurajeze pe membrii diasporei să se întoarcă.

I-am îndemnat pe moldovenii de aici să participe la referendumul pentru aderarea la Uniunea Europeană, cea mai importantă decizie de la obținerea independenței încoace. Prin votul lor, Moldova își poate demonstra angajamentul ferm pentru pace, democrație și progres, pe care ni-l dorim cu toții”, se menționează în mesajul președintelui Maia Sandu.

Amintim, că în această toamnă, la 20 octombrie, va avea loc un Referendum cu privire la stabilirea vectorului extern al Republicii Moldova. La acest plebiscit oamenii vor fi întrebați dacă sunt de acord ca R. Moldova să adere la Uniunea Europeană. Tot în acea zi, 20 octombrie, vor avea loc și alegerile prezidențiale în R. Moldova.

Ce drumuri vor fi reparate în următorii ani. Vezi dacă trec prin localitatea ta
Articolul anterior
Ploi și până la +13 grade Celsius! Cum va fi vremea în acest weekend
Articolul următor