Au slăbit zeci de kilograme, iar acum arată ca niște modele! (Galerie foto)

Dacă te apuci de slăbit cel mai motivant lucru este să știi că și alții au făcut-o înaintea ta și au reușit. Iar odată ce îți dai seama de acest lucru, nu-ţi rămâne decât un singur pas – dorinţa.

Vezi în galeria foto cele mai incredibile transformări din 2012!

1 2 3 4 5
6

Lotul național de robotică a cucerit două medalii de aur la Olimpiada Mondială FIRST Global Challenge

Echipa de robotică a Moldovei a obținut două medalii de aur la Olimpiada Mondială FIRST Global Challenge, desfășurată la Atena. Tinerii au excelat în categoria „Inovație în Inginerie”, scrie ziuadeazi.md.

FIRST Global Challenge este o competiție anuală de robotică în stil olimpic, organizată de Asociația Internațională a Primului Comitet. 

Ciclonul care a lovit România aduce temperaturi scăzute în Republica Moldova

Ciclonul care s-a abătut asupra României nu va afecta și Republica Moldova, deoarece acesta s-a extins în partea de vest, fiind resimțit în Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei și zonele montane. Trecerea acestui ciclon va aduce temperaturi scăzute în Republica Moldova și precipitații, a declarat Ghenadie Roșca, șeful Direcției prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), informează MOLDPRES.

După temperaturi de vară de +30 de grade Celsius, vremea se răcește brusc. Va fi aproape cu 15 grade Celsius mai frig, astfel încât maximele termic epe timp de zi vor oscila între +13 și 18 grade Celsius. Răcirea vremii este cauzată de trecerea unui ciclon care aduce o masă rece de aer, explică meteorologii.

Ne așteptăm să avem o vreme schimbătoare, am avut temperaturi destul de ridicate +30 de grade Celsius. În următoarele zile, vom avea o vreme destul de rece în legătură cu trecerea unui ciclon care va aduce o masă de aer mai rece și ne așteptăm ca această vreme rece să aducă și cantități de ploi. Cantitățile de ploi nu sunt atât de periculoase pentru că vor fi mai mult pe partea de nord și pe la hotarul țării noastre pentru că frontul acesta mai mult va afecta partea României cu precipitații însemnate de până la 70 de litri per metru pătrat”, a explicat Ghenadie Roșca, șeful Direcției prognoze meteo al SHS.

Temperatura aerului va continua să scadă luni, 30 septembrie. Ziua va fi ploioasă, maximele termice vor oscila între +13..+18°C, noaptea se vor înregistra +8..+13°C.

În România a fost emis Cod galben și Cod portocaliu de ploi în mai multe județe din Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei și zone montane. Precipitațiile vor depăși 100 de litri pe metru pătrat. Autoritățile din Galați, județul cel mai puternic afectat de ultimele inundații, nu exclud inclusiv o evacuare preventivă a oamenilor.

Rușii au lansat o serie de atacuri cu drone asupra Kievului

Rusia a lansat o serie de atacuri cu drone care au vizat Kievul, luni dimineaţă, iar unităţile de apărare aeriană au fost angajate în respingerea loviturilor timp de mai multe ore, a anunţat armata ucraineană, potrivit Reuters citat de news.ro.

Martori au auzit numeroase explozii în Kiev, ceea ce părea a fi sisteme de apărare aeriană în funcţiune, şi au văzut obiecte fiind lovite în aer.

Kievul, regiunea înconjurătoare şi toată partea de est a Ucrainei au fost sub alertă de raiduri aeriene din jurul orei locale 01.00 luni (2200 GMT duminică).

„Mai multe UAV (vehicule aeriene fără pilot) inamice sunt deasupra şi în apropierea capitalei”, a transmis Vitali Klitschko, primarul Kievului, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Forţele aeriene ale Ucrainei au precizat anterior pe Telegram că mai multe grupuri de drone ruseşti se îndreptau spre Kiev şi vestul Ucrainei. De asemenea, au declarat că au detectat lansarea mai multor bombe ghidate din părţile din Ucraina controlate de Rusia în jurul orei 04:40 a.m. (0140 GMT).

Moscova a lansat mai multe atacuri aeriene asupra Kievului şi Ucrainei pe parcursul lunii septembrie, vizând infrastructura energetică, militară şi de transport a ţării.

“AROMA” – ingrediente naturale în fiecare produs
Articolul anterior
Versace îți prezintă rochii pentru primăvară-vară 2013
Articolul următor