De 1 Aprilie ai șansa să procuri tava Delimano la doar 1 Leu!

Mai în glumă mai în serios, dar de 1 aprilie Top Shop v-a pregătit REDUCERI senzaționale pentru produsele de TOP. Top Shop a micșorat prețurile până acestea au devenit catastrofal de mici. Pregătiți-vă să glumiți mult, dar să cumpărați și mai mult!

Top Shop s-a gândit că trebuie să fie cineva serios în această zi, de aceea, v-a pregătit Oferte captivante și REDUCERI până la -70%.

Mai mult, de 1 aprilie la orice produs achiziționat primiți tava pentru copt Delimano pentru care veți scoate din buzunar un singur leu, valoarea reală a acesteia fiind de 399 Lei. Trebuie doar să alegeți unul din produsele Top Shop și tava în valoare de doar 1 Leu vă aparține.

De 1 aprilie surprizele se țin lanț, nu-i loc de glume. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul top-shop.md sau să apelați la numărul 022 264 193 sau să vizitați unul din magazinele noastre.

Shopping plăcut tuturor și nu uitați că OFERTA este valabilă o singură zi!

O nouă funcție pe Tik Tok. Este cea mai mare schimbare din ultima perioadă

Utilizatorii TikTok vor putea posta clipuri cu o lungime de până la o oră. După ce a crescut deja de mai multe ori limita de timp a clipurilor pe care le acomodează, aplicația testează acum postarea filmărilor care au o lungime de până la 60 de minute.

Creatorii de conţinut care vând abonamente deja pot posta clipuri de 20 de minute, iar un număr limitat dintre utilizatori pot chiar posta filmări lungi de 30 de minute.

Surprize pentru utilizatorii Tik Tok

Clipurile scurte au fost poarta de intrare pe piaţa platformelor de video, migrând, treptat, către filmări mai lungi care oferă mai multe oportunităţi de monetizare. Limita de 60 de minute ar putea facilita postarea episoadelor întregi pentru producătorii sau platformele de streaming care vor dori să-şi promoveze un nou serial sau film, potrivi News.ro citat de evz.ro.

Tik Tok a făcut și alte actualizări

TikTok a actualizat și sistemele de revizuire a conținutului, pentru a încorpora mai eficient gradul de risc al unui videoclip (pe baza tipului de încălcare potenţială) şi audienţa aşteptată (pe baza conturilor urmărite), pentru a determina dacă conţinutul respectiv va fi eliminat, trimis pentru a fi revizuit de către un specialist sau dacă trebuie luată o altă decizie.

Platforma ia măsuri precum funcţiile care au restricţii de vârstă, marcarea conţinutului neeligibil pentru recomandare şi sistemul de organizare a conţinutului pe baza maturităţii (Content Levels), pentru a reduce conţinutul nepotrivit prin limitarea persoanelor care pot crea sau urmări anumite tipuri de conţinut.

Platforma chineză aplică noua politică privind dezinformarea asupra schimbărilor climatice, ce are ca scop eliminarea informaţiilor false, care neagă date ştiinţifice cunoscute, cum ar fi conţinutul care contestă existenţa schimbărilor climatice sau factorii care contribuie la aceasta.

„Similar cu alte politici referitoare la dezinformare, TikTok a început să lucreze cu parteneri independenţi de fact-checking prin care se asigură de acurateţea conţinutului. În plus, platforma a introdus şi un nou instrument de căutare care îi redirecţionează pe cei care caută conţinut legat de schimbările climatice către informaţii oficiale”, se arată în comunicatul companiei.

Loredana Groza, îndrăgostită lulea

Loredana Groza va cânta în deschiderea „Meciului de retragere al Generaţiei de Aur”, ce va avea loc pe data de 25 mai, pe Arena Naţională. Artista a recunoscut că a fost mereu atrasă de singurului român ce are în palmares 2 trofee de Champions League, Miodrag Belodedici.

„Belodedici a fost primul meu ‘crush’. Decupam pozele cu Belo din ziare. Colegele mele de liceu știu. Belodedici arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși.Dacă știam că sunt și albaștri, mă mutam în sudul țării, de unde e el.”, a spus Lori.

Artista a mai spus că se înțelege foarte bine cu foștii internaționali și că îi respectă mult. Ea a declarat că toți sunt idolii ei.„ Toți sunt idolii mei. Lăcătuș, este un prieten vechi, Panduru, Adi Ilie, Hagi, să nu mai vorbesc, Gică Popescu, Jean, Stelea, sunt ca frații mei, îi ador și îi respect. Au reușit să demonstreze că nu doar talentul este suficient pentru a deveni un mare sportiv”, a spus aceasta,potrivit Fanatik.

Loredana Groza, surpriză pentru foștii internaționali

Loredana Groza a pregătit un moment special jucătorilor din Generaţia de Aur la antrenamente, adaptând o piesă celebră pentru tricolori. „Te-aștept ca și când, numai Generația de Aur ar fi pe pământ! Mai presus de măriri, de căderi, de măriri, de cuvânt!” le-a cântat artista fostelor glorii, la nivelul gazonului, pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Evenimentul de pe 25 Mai va avea loc la Arena Națională unde s-au vândut deja peste 50000 de bilete. La eveniment vor veni și Jose Mourinho, Rivaldo, Hristo Stoicikov şi mulţi alţii.

Aproape jumătate din localitățile din Moldova nu au canalizare

Aproximativ 40 la sută dintre localitățile Republicii Moldova nu sunt conectate la rețelele publice de apă și canalizare, anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), Andrei Spînu.  Pentru a rezolva această problemă, autoritățile și-au fixat obiectivul ca până în 2030, toate localitățile din țară să aibă acces la aceste servicii, scrie stiripesurse.md.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Infrastructurii, Andrei Spînu, a precizat că, în ultimii ani, s-a investit mult pentru conectarea la sistemul de apă și canalizare a populației, însă numărul de localități care au acces la aceste servicii încă rămâne mic. În același timp, Andrei Spînu, spune că se întreprind eforturi pentru a ameliora situația.

„Prin proiecte în cadrul Statului European, împreună cu partenerii noștri din Uniunea Europeană și nu doar, facem tot posibilul ca să construim cât mai repede rețelele de alimentare cu apă și canalizare. Pe de altă parte, îmbunătățim legislația și elaborăm Planul Național de Amenajare a Teritoriului pe componenta de apă și canalizare. Cel mai important indicator de performanță pe care noi îl vom urmări este calitatea apei. Odată ce vom implementa acest pachet de modificări în legea pe pagina ANRE-ului, vom vedea toți operatorii care deservesc cetățenii din toată țara și în același timp vom putea vedea care este calitatea apei”, a declarat Andrei Spînu.

Cu o problemă acută în acest sens se confruntă și oamenii din Rădeni, raionul Călărași. Astfel, cei peste o mie de locuitori spun că se descurcă așa cum pot. Autoritățile locale au depus actele pentru noul apel din cadrul Programului Național „Satul European” pentru a fi conectați la rețelele publice de apă și canalizare, iar rezultatele vor fi anunțate în această vară.

„Am săpat și avem un burlan, astfel în 3-4 burlane încap, 3-4 cuburi de apă, oricum, o dată în jumătate de an se adună mai mulți oameni și aducem apă”.

„Eu am scos o țeavă și apa se scurge în grădină. Am văzut oameni care au canalizație și lângă fântână, am văzut așa lucruri. Ori de pildă, dacă au acces la canalul care se duce la iaz este trasă acolo țeava”.

Amintim că, în martie 2022 a fost lansat Programul Național „Satul European”, iar în 2023 – Satul European Expres. Prin intermediul celor două programe au fost implementate peste 700 de proiecte de modernizare a localităților din Republica Moldova. Cele mai multe țin de sistemele de aprovizionare cu apă și canalizare, iluminat stradal, renovarea caselor de cultură, grădinițelor și terenurilor sportive.

Din anul 2022 până în prezent, prin intermediul Programului Național „Satul European” sute de primării au beneficiat de asemenea proiecte. Astfel, aproximativ 250 de mii de oameni au acces la serviciile de aprovizionare cu apă și canalizare. În total, în ultimii doi ani, s-au construit 750 de kilometri de apeduct.

Rușii au capturat 12 autobuze cu 14 tone de alimente și medicamente destinate locuitorilor din Melitopol
Articolul anterior
Germania renunță la carantinarea obligatorie a celor infectați cu Covid
Articolul următor