O tânără a avut 23 de joburi până la 23 de ani. Și tocmai s-a angajat din nou. De necrezut ce face acum

O tânără care a avut 23 de locuri de muncă până la vârsta de 23 de ani s-a bazat pe vasta ei experiență pentru a veni cu câteva sfaturi de top pentru cei care intră în piața muncii. 

Anastasia a avut 23 de job-uri până la 23 de ani. Și tocmai s-a angajat din nou. De necrezut ce face acum

Anastasia Cecchetto, în vârstă de 23 de ani, a fost brutar, model, specialist SEO și vânzătoare de înghețată, pentru a numi câtevadintre fostele sale joburi, și consideră că unul dintre cele mai mari puncte forte ale ei este versatilitatea, relatează mirror.co.uk.

Ea nu a excelat în fiecare rol și admite deschis că în ce privește unele dintre joburi „a sărit înainte de a fi împinsă” – dar insistă că a învățat de la toate.

Acum, Anastasia se află la cea de-a 23-a slujbă după ce și-a înființat propria afacere, Ace Influencers, devenind CEO înainte de a împlini 23 de ani – iar acum a împărtășit cele mai bune sfaturi despre cum să progresezi în cariera ta.

Anastasia, care are sediul la Londra, a declarat:

„La început, eram brutar, a fost foarte greu – trebuia să stau mult în congelator. Aveam 16 ani și eram complet neexperimentată, am făcut multe greșeli. Am învățat atât de multe de la fiecare dintre colegii mei de la brutărie, că locurile de muncă mai grele, cum ar fi la mașina de spălat vase și chelner, m-au învățat disciplina și să îi respect pe oamenii care fac aceste meserii. Există multă presiune pentru ca oamenii să decidă ce vor să facă rapid – dar am optat pentru ceea ce era corect la momentul respectiv și am acumulat experiență pe drum”, spune tânăra,

Când a împlinit 18 ani, Anastasia era brutar, casieră de supermarket, chelneriță, lucrătoare de vânzări, la mașina de spălat vase, profesoară de pian și vânzătoare la piață și spune că „era o angajată groaznică, dar nu a fost concediată în viața ei” pentru că „eu a plecat mereu înainte să fiu dată afară”.

Apoi a devenit organizatoare de evenimente, ceea ce a fost „uneori destul de distractiv”, dar nu era o meserie pentru ea, așa că a renunțat și a început să vândă înghețată la o grădină zoologică din Amsterdam – „Prea frig pentru gustul meu”.

Apoi a lucrat la comerț cu amănuntul până la vârsta de 18 ani, completându-și câștigurile din actorie, modeling și babysitting.

Vorbind patru limbi, engleză, rusă, olandeză și italiană, Anastasia a devenit apoi traducătoare și lucrătoare a unui magazin de fotografie până când a demisionat în 2021.

Apoi a devenit antrenor personal până la 23 de ani și a predat cursuri de fitness pentru o sală de sport din apropiere, înainte de a lua o pauză pentru a-și încerca mâna să devină manager de social media.

Cam în același timp, ea a încercat să fie barista la un magazin vegan, „cine știa că este atât de greu să faci latte-art?”, iar apoi a renunțat la ambele locuri de muncă pentru a deveni manager de rețele sociale.

„Nu-mi vine să cred că am obținut un loc de muncă senior în acel moment. Am folosit o mulțime de resurse Google, YouTube și alte resurse pentru a deveni bun la acest job. Acest job m-a învățat multe.”, spune tânăra.

Apoi a devenit scriitoare de conținut, specialist SEO, manager independent de rețele sociale și antrenor personal online – „Mi-a plăcut această afacere, dar am depășit-o. M-a învățat multe despre conducerea unei afaceri, dar eram gata să mă mișc spre la ceva mai mare”.

În curând, Anastasia a fost directorul de creație pentru un hotel de lux, „o treabă grozavă” – dar în cele din urmă a decis că nu e pentru ea, deoarece își dorea să fie propriul ei șef, așa că a înființat Ace Influencers, devenind CEO înainte de a împlini 23 de ani.

Ea a continuat: „Poate că oamenii rămân blocați în proiect pentru că fac atât de mult un singur lucru, încât poate fi dificil pentru oameni să încerce altceva. Trebuie să-ți urmezi inima, cred că, dacă simți că ceva nu este pentru tine, nu-ți fie frică să încerci altceva – nu-ți fie frică să-ți urmezi visele.”

Anastasia a spus că a obținut adesea locuri de muncă pentru care nu era calificată, cum ar fi specialistul SEO și creator de conținut, și a spus că a învățat ce vrea să facă încercând multe lucruri.

Când Anastasia și-a dat seama că vrea să lucreze pentru ea însăși, s-a uitat la punctele ei forte și a decis să înființeze o agenție de marketing – profitând de timpul petrecut ca producător de conținut.

„Când am realizat crearea de conținut și SEO, am înțeles ce înseamnă să fii creator de conținut și am înțeles cum era pentru prieteni când aveau nevoie de influenceri care să le promoveze mărcile. Dacă ești un influencer cu 100.000 de urmăritori, primești aproximativ 1.000 de lire sterline pe poză, cu 1.000.000 de urmăritori, vorbim de la 10.000 de lire până la 20.000 de lire sterline”, explică Anastasia.

sursa

Accident de groază la Ștefan Vodă: Un bărbat a murit pe loc, iar 5 cetățeni străini au ajuns la spital

Aseară, în jurul orei 23:30, Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R-30, la intersecția cu drumul de acces în satul Cioburciu, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Conform informațiilor preliminare, o Skoda condusă de un bărbat de 29 de ani, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un microbuz de marca Opel, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 de ani.

În urma impactului, șoferul Skodei a decedat pe loc, iar conducătorul din Opel și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 43 și 52 de ani, toți cetățeni străini, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului.

Miș-mașuri la repararea unei porțiuni de drum din Cahul: Tone de pietriș dispărute

Ofițerii Direcției „Sud” a INI, de comun cu procurorii PCCOCS ai oficiului Sud,  anunță investigarea unei scheme prin care la repararea unei porțiuni de drum din Cahul, 770 tone de pietriș care urma să fie folosit, nu s-a regăsit în lucrarea implementată în 2023, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Mai exact, persoane din rândul responsabililor de șantier i-au raportat conducerii societății pe acțiuni „Drumuri Cahul” faptul că o parte din pietrișul prevăzut de proiect în valoare de peste 370.000 lei, de fapt lipsea din structura temeliei drumului care leagă satele Frumușica și Borceag ale raionului Cahul. Cu toate acestea, prin introducerea datelor denaturate în actele de dare în exploatare și actele contabile (inclusiv cumpărarea acelor 770 tone de la agentul economic vizat), în toamna lui 2023 drumul a fost dat în exploatare. 

Schema, însă, a fost deconspirată de oamenii legii, care au descins cu percheziții la sediul din Cahul și la conducerea societății pe acțiuni, precum și la sediul și conducerea companiei care a comercializat pietrișul prevăzut de proiect.

Drept rezultat al perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate acte de evidență contabilă, inscripții de ciornă, extrase de pe suporturi electronice, telefoane mobile și alte obiecte relevante cauzei penale. Investigațiile penale continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Rusia a atacat Odesa cu drone şi rachete, noaptea trecută

Rusia a atacat orașul-port Odesa cu drone și rachete în cursul nopţii de 14/15 noiembrie, lovind clădiri rezidențiale, astfel că o femeie a fost ucisă şi alte 10 persoane, printre care şi copii, au fost rănite, scrie adevarul.ro.

Guvernatorul Odesei, Oleh Kiper, a confirmat informaţiile declarând că, în noaptea de joi spre vineri, oraşul a fost vizat de un atac rusesc „masiv”

O femeie a fost ucisă și cel puțin alte 10 persoane au fost rănite, inclusiv un băiat de 9 ani, a mai precizat guvernatorul. Un bărbat în vârstă de 22 de ani a suferit răni grave și a fost spitalizat, iar celelalte persoane sunt tratate în unități medicale pentru răni moderate.

A fost distrus un bloc de apartamente din centrul orașului, dar şi alte clădiri rezidențiale au suferit incendii și pagube, în urma atacului fiind avariate o biserică, instituții de învățământ și vehicule.

În timpul atacului cu drone şi rachete, a fost lovită una dintre conductele principale de încălzire din Odesa, forțând orașul să oprească unul dintre cazanele sale. Potrivit lui Oleh Kiper, sistemul era responsabil pentru încălzirea a 220 de clădiri de apartamente, șapte grădinițe și patru școli. De asemenea, cazanul furniza căldură unei maternități, unde în prezent sunt 22 de bebeluși și 28 de viitoare mămici, care urmează să nască. Spitalul este capabil să se încălzească singur cu ajutorul generatorului său, iar reparațiile sunt în curs la cazan.

Andri Yermak, șeful Biroului prezidențial al Ucrainei, a calificat atacul de la Odesa drept unul „terorist”.

„Președintelui rus Vladimir Putin îi place să lupte împotriva civililor”, a spus el.

Rusia și-a intensificat atacurile cu drone în Ucraina, inclusiv în orașe importante precum Odesa și capitala Kiev. Atacuri consecutive ale dronelor au vizat Odesa pe 8 și 9 noiembrie, ucigând și rănind civili.

Oficialii ucraineni au avertizat cu privire la amenințarea iminentă la adresa sistemelor energetice și de încălzire ale țării înainte de lunile de iarnă. Șeful interimar al Ukrenergo, operatorul rețelei de stat din Ucraina, declara, la 29 octombrie, că țara s-ar putea confrunta cu cea mai dificilă iarnă de la începutul invaziei la scară largă a Rusiei.

De ce să nu furi mireasa la nuntă. Ce istorie tristă are acest obicei foarte des întâlnit
Articolul anterior
Prima reacție a Kremlinului, după atacul cu rachete din Vinița: Nici un cuvânt despre oamenii uciși și răniți în masă
Articolul următor