A îmbinat utilul cu plăcutul! Afacerea unică a unei femeie care își închiriază soțul cu 40 lire pe oră. Ce trebuie să facă bărbatul

Din dorința de a îmbina utilul cu plăcutul, o femeie și-a deschis o afacere aproape unică în lume. Aceasta a decis să își dea în chirie soțul, cu prețul de 40 lei pe oră. Iată ce trebuie să facă bărbatul atunci când este ”cerut” de către o femeie singură.

Afacerile oamenilor devin din ce în ce mai inedite, însă cea a unei femei ocupă, cu siguranță, primele locuri printre cele mai rare. Aceasta l-a convins pe soțul ei să renunțe la locul de muncă pe care îl avea și să îl închirieze. Femeile singure care au nevoie de el, trebuie să plătească suma de aproximativ 40 de lire pe oră.

Afacerea unde o femeie își închiriază soțul

O femeie a demonstrat că trece recordul pentru cel mai puțin geloasă soție, după ce și-a deschis o afacere care a stârnit atenția tuturor. Laura Young este căsătorită, are 47 de ani și trei copii și își asigură traiul de zi cu zi cu o afacere inedită.

Laura își dă soțul în chirie, pentru suma de 40 de lire pe oră. Serviciile lui James sunt destinate femeilor singure, pe care Laura vrea să le vină în ajutor cu această afacere. Acum, aceasta îi face reclamă bărbatului pe Facebook și pe o altă aplicație, care să le aducă din ce în ce mai multe cliente. Din acest punct de vedere, James este extrem de cerut, având în vedere că nu mai are locuri libere până luna următoare.

”Nu m-am așteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri și să ne reducem orele de lucru, așa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”, a spus femeia.

Tot ce trebuie să facă bărbatul este să le onoreze pe femeile singure cu diferite servicii, cum ar fi montarea mobilei, montarea unui televizor, punerea perdelelor sau refacerea unui perete distrus, lucruri care reprezintă o problemă pentru cele care nu au un soț, scrie spynews.ro.

”Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi așezarea unui covor și reconstruirea unui perete”, adăugat aceasta.

James a renunțat la locul de muncă pe care îl avea

Înainte să pună bazele acestei afaceri, James lucra la un depozit, însă a fost nevoit să renunțe la locul de muncă. Acesta are acum grijă de cei trei copii pe care îi are cu Laura, dintre care doi suferă de autism, și merge să le ajute pe femeile singure care au nevoie de ajutorul unui bărbat. Acesta este plătit cu 40 lire pe oră, sau 250 lire pe zi.

O femeie, constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu un individ care o șantaja cu publicarea unor videouri cu caracter intim

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI anunță reținerea unui bărbat din Strășeni, de 26 de ani, care ar fi constrâns-o pe o femeie să continue întreținerea raporturilor sexuale cu el, prin șantajarea cu răspândirea secvențelor filmate în timpul actelor sexuale de până atunci.

Mai mult decât atât, bărbatul i-a încălcat viața privată și prin faptul că a înregistrat scenele sexuale fără acordul femeii. După o serie de amenințări că le-ar prezenta apropiaților femeii înregistrările, acesta a trecut la fapte și i le-a transmis fostului soț al acesteia, în afara țării. Astfel, după faptele care durau din iulie 2023, femeia cu vârsta de 34 de ani a depus o plângere la autorități, care au purces la reținerea acestuia, cu suportul mascaților din BPDS “Fulger”, și ridicarea telefonului care conține imaginile intime. Urmărirea penală continuă, timp în care persoana beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Concert în Orășelul European din PMAN, de 9 Mai

Mâine, 9 mai, pe scena din PMAN, peste 1000 de copiii din instituțiile educaționale din municipiul Chișinău vor încânta publicul cu talentul și entuziasmul lor. Colectivele de copii sunt din diverse instituții de învățământ extrașcolar ale Direcției Generale Educație, printre care se numără: CCC „Ghiocel”, CAE „Curcubeul”, CCC „Floarea Soarelui”, CEE „Lăstărel” și CCC „Luceafărul”, vor evolua cu programe culturale și artistice.

În Orășelul European din Piața Marii Adunări Naționale, Primăria Chișinău va avea 2 corturi cu informații despre proiectele pe care le desfășoară împreună cu partenerii de dezvoltare.

În primul cort vor fi prezentate informații despre toate proiectele iar cel de-al doilea cort va fi dedicat tinerilor și activităților Centrelor municipale de Tineret.

Chișinăul are un portofoliu de aproape 3 miliarde de lei, care cuprinde proiecte în domeniul eficienței energetice, reabilitarea drumurilor, Proiectul „Deșeuri Solide Chișinău”, restabilirea rețelelor de apeduct și canalizare, reabilitarea râului Bîc și multe altele ce includ domeniul social, educațional, tineret și lansarea afacerilor.

La corturile Primăriei Chișinău vor fi desfășurate diverse activități pentru toate vârstele.

Vor fi sesiuni de discuții cu vizitatorii, prezentări de proiecte, joc de șah cu campioni (juniori și seniori), quiz despre Chișinău cu premii, spațiu special amenajat pentru distracția copiilor.

Prima reacție a Nataliei Barbu după Eurovision: „Nu e despre voce! Este foarte politic”

Natalia Barbu a suferit înfrângere ieri seara la cel mai important concurs de voci, Eurovision Song Contest 2024, așa că Moldova nu a reușit să se califice de această dată în marea finală. Artista a oferit prima reacție, după ce a aflat rezultatul televotului, declarând că e un concurs politizat, scrie cancan moldova.

„Încă o dată ne convingem ce concurs e. Nu este vorba despre voce. Este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos și eu sunt convinsă că m-am conectat cu foarte multă lume, doar că acest concurs probabil că nu e doar despre asta. Sunt convinsă că m-a votat foarte multă lume și trebuia să trec în finală. . .Bineînțeles că sunt momente când o țară ca a noastră are șanse să urce chiar foarte sus, dar asta așa uneori, ca să nu ne răsfețe prea mult. . .Eu mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență în sine. A fost frumos și eu cred că dacă am ajuns aici, în acest concurs, nu am ajuns degeaba, pentru că de acum încolo începe o etapă nouă și frumoasă în cariera și în viața mea”.

Interpreta noastră a urcat pe scenă sub numărul 11, cu piesa „In The Middle”. Vedeți mai jos prestația.

Orașul în care fug mii de ruși: a devenit „Casablanca” Europei. Cum sunt primiți rușii
Articolul anterior
Doi tineri din Anenii Noi, care jefuiau oamenii pe stradă, au ajuns pe mâna poliției
Articolul următor