Bianca Drăgușanu și-a jignit fanele de pe Instagram: ,,Nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta?”

Bianca Drăgușanu s-a săturat să fie ridiculizată pentru buzele sale și a ieșit la atac. Ea i-a comparat pe fanii care-i critică buzele cu ,,niște porci mistreți”.

Ce a postat Bianca Drăgușanu pe Internet, după scandalul cu Gabi Bădălău.  Blondina, mesaj cu subînțeles: "Dacă Dumnezeu..." / FOTO | Spynews.ro

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari.

Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva”, a mărturisit blondina.

Controversatul manechin susține că niciun comentariu nu o va descuraja să-și injecteze buzele.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa”, a mai adăugat ea.

„Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie.

Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a completat Bianca Drăgușanu, considerată drept una dintre cele mai bogate femei din showbizul românesc.

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a  acidului din buze: „Nici nu mă așteptam” | Antena 1

Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. S-a stins din viață artista de cor Angela Isac

S-a stins din viață Angela Isac, artista de cor a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Un anunț în acest sens a fost făcut de colectivul teatrului, care a adresat un mesaj de condoleanțe.

Angela Isac a activat timp de peste 21 ani în cadrul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, scrie realitatea.md.

„Cu profundă tristețe, colectivul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” anunță trecerea în neființă a doamnei Angela Isac, artista de cor care a fost alături de noi timp de peste 21 de ani. Angela Isac a fost o prezență constantă, fiind înalt apreciată de întreg colectiv al teatrului.

În această perioadă dificilă, dorim să transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor îndurerați. Gândurile noastre sunt alături de voi. Angela Isac va rămâne mereu în amintirile noastre ca o artistă desăvârșită și o persoană minunată. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut întrevederi cu ambasadorii Greciei și Slovaciei

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut vineri, 31 ami, întrevederi cu ambasadorul Greciei, Nikolas Krikos, şi cu ambasadorul Slovaciei, Pavol Ivan.

În cadrul discuţiilor cu ambasadorul Nikolas Krikos, Popşoi a salutat deschiderea în acest an a ambasadei Greciei la Chişinău, fapt ce confirmă dinamica ascendentă a relaţiilor bilaterale şi intensitatea dialogului politic la nivel înalt dintre cele două ţări, transmite infotag.md.

 Părţile au apreciat stadiul cooperării economice şi au discutat perspectivele de aprofundare a cooperării în sectorul turismului, în contextul lansării unui zbor direct Atena-Chişinău, precu m şi alte domenii de interes pentru ambele ţări. 

Părţile au reiterat importanţa eforturilor depuse de autorităţile moldoveneşti în vederea demarării negocierilor de aderare la UE şi a sprijinului acordat de Grecia în acest sens. 

În cadrul întrevederii cu ambasadorul slovac, oficialii au discutat subiectele prioritare de pe agenda bilaterală, reiterând starea excelentă a relaţiilor bilaterale. Părţile au subliniat importanţa promovării dialogului interparlamentar şi a cooperării economice şi sectoriale între cele două ţări.

În primele trei luni ale anului curent, salariile din Moldova au crescut cu 14,7%

În primul trimestru al anului 2024, salariul mediu lunar brut a constituit 13.170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de perioada respectivă al anului 2023 și cu 1,7% mai mic față de trimestrul IV 2023.

Biroul Național de Statistică informează că, în primele trei luni ale anului 2024:

  • câștigul salarial mediu lunar brut, la unitățile din sectorul real cu 4 și mai mulți salariați și toate instituțiile bugetare, a constituit 13170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de trimestrul I 2023 și cu 1,7% mai mic față de trimestrul IV 2023;
  • indicele câștigului salarial real (calculat ca raport între indicele câștigului salarial nominal brut și indicele prețurilor de consum), față de trimestrul I 2023, a fost de 110,0%, astfel, câștigul salarial s-a majorat în termeni reali cu 10,0%;
  • numărul mediu al salariaților, comparativ cu trimestrul I 2023, s-a redus cu 0,1%.

Cele mai mari valori ale câștigului salarial mediu lunar, în trimestrul I 2024, s-au înregistrat în activitățile:

  • informații și comunicații 32372,5 lei;
  • activități financiare și de asigurări – 24513,5 lei;
  • producția și furnizarea de energie electrică și termică, gaze, apă caldă și aer condiționat – 18522,6 lei.

Cele mai mici valori ale câștigului salarial mediu lunar s-au înregistrat în:

  • agricultură, silvicultură și pescuit – 8201,8 lei;
  • activități de cazare și alimentație publică – 8605,6 lei;
  • artă, activități de recreere și de agrement – 9726,4 lei.

Comparativ cu trimestrul I 2023, câștigul salarial a crescut în toate activitățile economice. Cele mai semnificative creșteri s-au înregistrat în:

  • industria extractivă – cu 23,5%;
  • distribuția apei; salubritate, gestionarea deșeurilor, activități de decontaminare – cu 21,0%;
  • tranzacții imobiliare – cu 19,7%.

Mărturiile medicului militar ucrainean, eliberat înainte să nască. Rușii au amenințat-o că îi vor lua fetița: „Eram într-o stare de șoc continuu”
Articolul anterior
Femeia care a născut natural la 68 de ani. Copiii o reneagă pentru că a ales să nască la această vârstă înaintată
Articolul următor