Tânără de 29 de ani, condamnată la moarte. Crima comisă pentru a-și convinge iubitul să n-o părăsească

O tânără din statul american Texas, acuzată că și-a ucis prietena însărcinată pentru a-i fura copilul nenăscut, a fost condamnată la moarte.

Juriul, format din șase bărbați și șase femei, a deliberat mai puțin de două ore înainte de a pronunța sentința pentru Taylor Rene Parker, de 29 de ani, potrivit presei locale citate de New York Post.

Parker a fost găsită vinovată de crimă pe 3 octombrie. Ea a ucis-o pe prietena ei, Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani, dar și pe fiica acesteia încă nenăscută, în octombrie 2020.

În lunile care au precedat crima, Parker a pretins că este însărcinată pentru a-și convinge iubitul să n-o părăsească, afirmă procurorii.

În tot acest timp, ea a purtat un mulaj care lăsa impresia că este însărcinată, a falsificat ecografii, a postat pe rețelele sociale fotografii și impresii despre sarcină și chiar a organizat o petrecere pentru a dezvălui sexul copilului.

Parker, care nu poate să rămână însărcinată pentru că a suferit o histerectomie, i-a spus iubitului ei că urmează să nască chiar în ziua crimei.

În dimineața de 9 octombrie 2020, Parker a lovit-o cu ciocanul în cap pe victima sa, a înjunghiat-o de peste 100 de ori, după care i-a tăiat abdomenul cu un bisturiu și i-a scos copilul. Parker a fugit cu bebelușul – o fetiță, care a murit mai târziu.

”Era singura mea soră. Trebuie să înțelegi ce ne-ai luat mie și familiei mele. Aveam doar 19 ani când am primit telefon și mi s-a spus că sora mea a murit”, i-a spus sora victimei lui Parker, într-o declarație emoționantă, înainte ca jurații să înceapă deliberarea.

Parker, care are dreptul să facă recurs, va fi mutată într-o unitate de detenție specială pentru condamnatele la moarte.
 

O femeie, constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu un individ care o șantaja cu publicarea unor videouri cu caracter intim

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI anunță reținerea unui bărbat din Strășeni, de 26 de ani, care ar fi constrâns-o pe o femeie să continue întreținerea raporturilor sexuale cu el, prin șantajarea cu răspândirea secvențelor filmate în timpul actelor sexuale de până atunci.

Mai mult decât atât, bărbatul i-a încălcat viața privată și prin faptul că a înregistrat scenele sexuale fără acordul femeii. După o serie de amenințări că le-ar prezenta apropiaților femeii înregistrările, acesta a trecut la fapte și i le-a transmis fostului soț al acesteia, în afara țării. Astfel, după faptele care durau din iulie 2023, femeia cu vârsta de 34 de ani a depus o plângere la autorități, care au purces la reținerea acestuia, cu suportul mascaților din BPDS “Fulger”, și ridicarea telefonului care conține imaginile intime. Urmărirea penală continuă, timp în care persoana beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Concert în Orășelul European din PMAN, de 9 Mai

Mâine, 9 mai, pe scena din PMAN, peste 1000 de copiii din instituțiile educaționale din municipiul Chișinău vor încânta publicul cu talentul și entuziasmul lor. Colectivele de copii sunt din diverse instituții de învățământ extrașcolar ale Direcției Generale Educație, printre care se numără: CCC „Ghiocel”, CAE „Curcubeul”, CCC „Floarea Soarelui”, CEE „Lăstărel” și CCC „Luceafărul”, vor evolua cu programe culturale și artistice.

În Orășelul European din Piața Marii Adunări Naționale, Primăria Chișinău va avea 2 corturi cu informații despre proiectele pe care le desfășoară împreună cu partenerii de dezvoltare.

În primul cort vor fi prezentate informații despre toate proiectele iar cel de-al doilea cort va fi dedicat tinerilor și activităților Centrelor municipale de Tineret.

Chișinăul are un portofoliu de aproape 3 miliarde de lei, care cuprinde proiecte în domeniul eficienței energetice, reabilitarea drumurilor, Proiectul „Deșeuri Solide Chișinău”, restabilirea rețelelor de apeduct și canalizare, reabilitarea râului Bîc și multe altele ce includ domeniul social, educațional, tineret și lansarea afacerilor.

La corturile Primăriei Chișinău vor fi desfășurate diverse activități pentru toate vârstele.

Vor fi sesiuni de discuții cu vizitatorii, prezentări de proiecte, joc de șah cu campioni (juniori și seniori), quiz despre Chișinău cu premii, spațiu special amenajat pentru distracția copiilor.

Prima reacție a Nataliei Barbu după Eurovision: „Nu e despre voce! Este foarte politic”

Natalia Barbu a suferit înfrângere ieri seara la cel mai important concurs de voci, Eurovision Song Contest 2024, așa că Moldova nu a reușit să se califice de această dată în marea finală. Artista a oferit prima reacție, după ce a aflat rezultatul televotului, declarând că e un concurs politizat, scrie cancan moldova.

„Încă o dată ne convingem ce concurs e. Nu este vorba despre voce. Este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos și eu sunt convinsă că m-am conectat cu foarte multă lume, doar că acest concurs probabil că nu e doar despre asta. Sunt convinsă că m-a votat foarte multă lume și trebuia să trec în finală. . .Bineînțeles că sunt momente când o țară ca a noastră are șanse să urce chiar foarte sus, dar asta așa uneori, ca să nu ne răsfețe prea mult. . .Eu mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență în sine. A fost frumos și eu cred că dacă am ajuns aici, în acest concurs, nu am ajuns degeaba, pentru că de acum încolo începe o etapă nouă și frumoasă în cariera și în viața mea”.

Interpreta noastră a urcat pe scenă sub numărul 11, cu piesa „In The Middle”. Vedeți mai jos prestația.

Beată, fără permis și cu 141 km/h! Șoferița din Bălți care a lovit mortal o biciclistă, pe mâna justiției
Articolul anterior
Andreea Antonescu a dezvăluit detalii despre sarcina la 40 de ani. Ce a povestit artista despre schimbările prin care trece
Articolul următor