Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doi

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut 2010, la Cupa Mondială din Brazilia, iar împreună au doi copii. Despărțirea lor a șocat o lume întreagă, iar cântăreața a trecut prin momente dificile, mai ales că fostul fotbalist și-a refăcut viața cu o tânără de 23 de ani. În ultima perioadă, Shakira a fost surprinsă tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un tânăr de 24 de ani.

Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doi

Relația dintre Shakira și Gerard Pique a ajuns la sfârșit după 12 ani. La scurt timp după despărțire, fostul fotbalist al Barcelonei s-a cuplat cu o tânără de 23 de ani, Clara Chia Marti. Pique nu s-a sfiit să se afișeze în public cu noua sa iubită, spre șocul fostei sale partenere. Shakira a recunoscut că despărțirea de tatăl copiilor săi i-a provocat o mare suferință.

Columbianca a fost surprinsă recent în compania unui surfer de 24 de ani. Potrivit losandes.com, cei doi ar fi petrecut câteva zile împreună, aceștia fiind surprinși în timp ce făceau surfing, alături de copiii artistei. Gorka Ezkurdia este din San Sebastian și se înțelege de minune cu Shakira.

Shakira a fost văzută tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha, care se vor muta alături de mama lor în Miami. După despărțirea de fostul fotbalist, Shakira a suferit foarte mult și a declarat că ultimele luni au fost extrem de grele pentru ea. Cu toate astea, artista încearcă să facă numeroase activități împreună cu cei doi copii ai săi pentru a uita de problemele sale.

În ultimele zile, Shakira a fost văzut tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Sursa menționată mai sus citează că tânărul este din San Sebastian și se înțelege de minune cu artista. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau surfing împreună, iar cântăreața apare extrem de fericită în compania lui Gorka.

Nu este prima oară când sunt văzuți împreună, iar speculațiile cu privire la o posibilă relație amoroasă între ei au apărut în urmă cu câteva săptămâni. Cântăreața și-a făcut timp pentru ea și pasiunile ei și a decis să ia lecții de surf.

shakira si tanarul
sjakira si gorka
gorka shakira
shakira si tanarul de 24 de ani

Shakira: „Nu este o separare obișnuită”

Shakira a suferit foarte mult după despărțirea de Gerard Pique. Deși nu au fost căsătoriți, relația lor părea una foarte strânsă, mai ales că aveau împreună doi copii. În vara acestui an, cei doi au anunțat public că se despart după 12 ani de relație. Gerard Pique a trecut repede peste separarea de artistă și și-a refăcut viața cu o tânără de 23 de ani, Clara Chiar Marti. Recent, Shakira a vorbit despre relația eșuată pe care a avut-o cu Gerad Pique.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, a fost greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil’, a declarat Shakira.

Shakira a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Pique

Artista a mai vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Gerard Pique. Shakira a declarat că a fost nevoită să își lase cariera pe plan secundar pentru a-i fi alături fostului fotbalist.

‘Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea. Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire’, a mai spus cântăreața.

sursa

Doi bărbați și un minor de 16 ani, din Ștefan Vodă, reținuți pentru jafuri stradale

Doi bărbați de 29 de ani și un minor de 16 ani, originari din Ștefan Vodă, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Rîșcani a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce ar fi comis două jafuri stradale.

Ambele cazuri au avut loc în noaptea de 6 mai, pe străzile Columna și Andrei Doga din capitală.

Polițiștii au fost sesizați de doi bărbați care au comunicat că au fost agresați de către trei indivizi și,  în mod deschis, le-au fost sustrase bunurile materiale, bijuterii din aur și telefoanele mobile, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Prejudiciul material cauzat a fost estimat la 74.100 de lei.

În urma măsurilor de investigare și urmărire penală suspecții au fost identificați și reținuți.  În cadrul acțiunilor procesuale aceștia și-au recunoscut vina. Bunurile materiale sustrase au fost depistate la unul dintre suspecți, fiind ridicate și întoarse proprietarilor.

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Aceștia nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice, iar unul dintre ei recent a fost eliberat din detenție.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

În continuare, polițiștii întreprind măsuri privind stabilirea complicității acestora și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul capitalei.

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Aceștia nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice, iar unul dintre ei recent a fost eliberat din detenție.

Un bărbat din Călărași a fost amendat pentru că-și păștea caprele în loc interzis

14 capre au fost surprinse în timp ce pășteau într-o zonă cu puieți de arbori plantați în cadrul Programului Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor (PNERP). Potrivit Inspectoratului pentru Protecția Mediului, incidentul a avut loc în localitatea Sipoteni din raionul Călărași.

Proprietarul caprelor a fost identificat și sancționat conform prevederilor Codului contravențional, precizează IPM, transmite Știri.md.

Prejudiciul adus arborilor plantați a fost estimat la 1.134 de lei.

„Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași a preluat situația și urmează să stabilească dacă puieții plantați au suferit daune semnificative, impunând astfel necesitatea recuperării pagubei materiale. Această situație subliniază importanța protejării ecosistemelor noastre fragile și necesitatea aplicării legilor pentru a descuraja activitățile care pot afecta mediul înconjurător”, se menționează în comunicat.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului subliniază că „acest incident servește ca un avertisment clar că respectarea regulilor și a legilor privind conservarea naturii este esențială pentru a proteja mediul înconjurător și a asigura o planetă sănătoasă pentru toți”.

Ministerul Justiției cere limitarea activității Partidului Şansă pentru șase luni

Ministerul Justiției a înregistrat la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, cererea de chemare în judecată prin care solicită aplicarea prevederilor Legii cu privire la partidele politice, privind limitarea activității Partidului Politic „Șansă”, pentru un termen de șase luni.

Anterior, Comisia Electorală Centrală a sesizat ministerul și a informat că, în cadrul controlului complex efectuat în privința Partidului Politic „Șansă”, organul de conducere al acestuia nu s-a conformat cerințelor Comisiei și nu a prezentat datele complete, transmite Știri.md.

Ministerul Justiției menționează că a solicitat Partidului Politic „Șansă” să prezinte actele către Comisia Electorală Centrală, în conformitate cu cerințele actului de control. Ulterior, instituția a fost anunțată că informația emisă de formațiunea politică nu este conformă pentru efectuarea controlului, fapt ce a determinat înregistrarea acțiunii în instanță.

Trucul unui profesor pentru a depista elevii care copiază de pe telefoane la examene: A publicat pe net răspunsul greșit
Articolul anterior
Lista siropurilor pentru tuse interzise de Uniunea Europeană, deoarece pot provoca o reacție alergică foarte periculoasă
Articolul următor