Ce studii are, de fapt, Smiley. Puțină lume s-ar fi așteptat la această meserie

Smiley, unul dintre cei doi prezentatori de la Românii au Talent a lăsat pe toți cu gura căscată când a vorbit despre studiile făcute. Greu de crezut, însă muzicianul, unul dintre cei mai talentați, căutați și iubiți din România are la bază o facultate total diferită.

Ce studii are Smiley. Nu sunt în domeniul muzical

Smiley, adică Tiberiu Andrei Maria pe numele său real, și-a făcut debutul în muzică alături de trupa Simplu. De peste un deceniu, Smiley a ales să cânte singur și a urmat o carieră solo, una încununată cu zeci de hituri.

Pe lângă meseria de cântăreț, Smiley este și un compozitor îndelung căutat, dar și actor, prezentator și chiar producător muzical. Așa a ajuns pe culmile showbiz-ului autohton.

Puțină lume știe că Smiley nici măcar nu a studiat muzica la facultate. Este adevărat că a terminat un liceu de arte. Tiberiu Andrei Maria s-a născut pe 27 iulie 1983. A mers la Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția chitară clasică.

După care, surprize, surprize, însă a făcut un pas uriaș și nu tocmai apropiat de muzică. Acesta a ales să meargă la Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice din București.

Ba chiar a reușit să o încheie cu brio și să-și ia și diploma. Nu s-a folosit prea mult de având în vedere că între timp a ajuns o vedetă a trustului Pro TV. Lucrează atât la Românii au talent cât și la Vocea României.

Cel mai tare rol din viața lui este însă cel de tătic. Smiley a transmis că nu vrea să piardă nimic din viața micuței Josephine, fetița pe care o are alături de Gina Pistol.

„Sunt prezent în viața fiicei mele, în viața Ginei. Suntem foarte implicați, petrecem mult timp cu copilul nostru și ne bucurăm foarte mult.

Tocmai ne-am întors din vacanță și practic azi e prima zi când am început activitatea la studio. Sunt răbdător și mă emoționează fiecare lucru nou pe care îl văd la ea. Sunt extrem de bucuros”, a explicat Smiley.

Ce Obicei Are Smiley Cu Fiica Lui în Fiecare Dimineață. Josephine Are  Program Special: „A Avut O Perioadă Când A Fost Foarte Cuminte” | Libertatea

sursa

Foto! Cum a arătat centrul Capitalei în Noaptea de Înviere

La slujba de Înviere din centrul municipiului Chișinău s-au adunat sute de oameni. Scuarul Mitropoliei Chișinăului si a întregii Moldove a devenit neîncăpător pentru enoriașii care au asistat la serviciul divin cu coșurile pline de bunătăți și purtând Focul Haric.

Cetățenii Republicii Moldova au trăit cu bucurie Învierea Domnului, s-au rugat pentru pace, sănătate și bunăstare. Iată, mai jos, care a fost atmosfera în centrul capitalei!

Foto: Primăria Municipiului Chișinău

Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar

Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar, dar și pentru sprijinirea societății civile. Un anunț în acest sens a fost făcut de ambasadorul Canadei în Moldova cu sediul la București, Gavin Buchan, în cadrul unui interviu. Potrivit acestuia, negocierile privind acordarea unui împrumut major acordat Executivului de la Chișinău sunt în proces.

„Introducem o serie de domenii în care vom sprijini Moldova. Avem un mic proiect de sprijin pentru societatea civilă, avem sprijin pentru sistemul judiciar, vom introduce un anumit sprijin în sectorul energetic și suntem în proces de negociere a unui împrumut major, pentru sprijin financiar acordat Guvernului. Moldova este o țară mică, dar este o țară care a făcut absolut tot ce trebuie să facă pentru a câștiga invitația de aderare la Uniunea Europeană, pe care a primit-o anul trecut”, a spus oficialul, transmite moldova1.md. 

Ambasadorul Canadei la Chișinău a spus că Republica Moldova face toate reformele corecte și este pe cale să devină o democrație europeană.

„Ei introduc tot felul de măsuri corecte și merită în mod absolut sprijinul nostru în fața eforturilor consistente ale Rusiei de a-i destabiliza. Deci, da, ca și în cazul Ucrainei, Canada și România sunt foarte aliniate în privința importanței susținerii Republicii Moldova. Și una dintre marile bucurii ale misiunii mele aici este că ajung să lucrez la lucruri concrete de genul acesta, în colaborare cu partenerii mei români, a relatat oficialul.

Referindu-se la combaterea fenomenului dezinformării din țara noastră, Buchan a precizat că autoritățile trebuie să se asigure că încurajează gândirea critică și să-i facă pe oameni să înțeleagă care sunt sursele de știri credibile și care nu.

„Trebuie să avem mesaje puternice și proactive, trebuie să preîntâmpinăm asta. Trebuie să faci ceea ce ei numesc pre-demontare, să ne asigurăm că oamenii au informațiile corecte în prealabil, astfel încât să știe când aud ceva care este dezinformare. Și într-adevăr, trebuie să încurajăm gândirea critică. Trebuie să-i facem pe oameni să înțeleagă ce este o sursă de știri credibilă și ce nu este o sursă de știri credibilă. Trebuie să-i facem pe oameni să aibă obiceiul să trateze toate postările de pe rețelele de socializare ca și cum ar fi 1 aprilie. Nu ar trebui să existe doar o zi pe an când ne uităm critic la fluxurile noastre de socializare. Ar trebui să fie 365”, a concluzionat Gavin Buchan.

Maia Sandu va efectua o vizită în Norvegia săptămâna viitoare

Președintele Maia Sandu va efectua o vizită de stat în Norvegia, în perioada 6-7 mai. Din delegația condusă de șeful statului va face parte și ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi. Aceasta este prima vizită de stat a unui președinte al Republicii Moldova în această țară.

Pe 17 aprilie, Republica Moldova a fost vizitată de ministrul norvegian de Externe, Espen Barth Eide. Într-un interviu pentru Moldova 1, diplomatul a declarat că Norvegia își va deschide în scurt timp o misiune diplomatică în Republica Moldova, transmite moldova1.md.

De menționat că Norvegia este una dintre cele șase țări, unde moldovenii ar putea vota prin corespondență în cadrul alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional din 20 octombrie.

Victimele cutremurului din Turcia au rămas fără case, adăpostindu-se în trenuri, corturi și sere
Articolul anterior
Maia Sandu, întrevedere la München cu Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene
Articolul următor