Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal. De ce a divorțat de tatăl fiicei ei

Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani, pe 7 aprilie. Fosta realizatoare a celebrei emisiuni „de 3 x Femeie” și-a încheiat socotelile cu televiziunea, s-a reprofilat, iar noua meserie i-a adus multă liniște în viață. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mihaela a vorbit și despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea. Vedeta a divorțat când fiica ei avea 16 ani.

Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal. De ce a divorțat de tatăl fiicei ei

Mihaela Tatu s-a căsătorit pentru prima oară când avea 21 de ani și a crezut că va fi pentru totdeauna. La 22 de ani a devenit mamă. Însă, atunci când fiica ei, Ioana, avea 16 ani, în viața sentimentată a Mihaelei a intervenit o mare cumpănă, și anume divorțul.

„M-am măritat la 21 de ani, iar alături de acel om am crescut, m-am dezvoltat și am avut cea mai mare realizare a existenței mele, pe Ioana. L-am ales peacel bărbat și cred că nimic nu este întâmplător în viață.

Dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea”, a povestit Mihaela Tatu într-un interviu pentru Life.ro.

Când a decis să divorțeze, Mihaela Tatu era contabilă într-o uzină din Brașov. Și-a dorit mai mult de atât, simțea că poate mai mult. Însă soțul nu i-a dat aripi, ba dimpotrivă.

mihaela-tatu-tinerete

Mihaela Tatu a divorțat când fiica ei avea 16 ani

„Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?”. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină.

De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine”.

Întrebată ce i-a spus fostului soț atunci când a decis să divorțeze, Mihaela Tatu a răspuns: „M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a mai spus Mihaela, pentru sursa anterior citată.

Cum arată bărbatul ideal pentru Mihaela Tatu

Cine este Mihaela Tatu. „Se pare că sunt omul potrivit la locul potrivit!”  - KFetele

„De foarte multe ori când făceam emisiunea De 3X femeie erau bărbați care îmi spuneau: «Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?» Și le dădeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!

Duminică, 2 aprilie, Mihaela Tatu a apărut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, unde, printre altele, a vorbit și despre cum trebuie să arate bărbatul ideal, în viziunea ei.

Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul! (…)

Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, ma impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță!

Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut! (…) Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, a spus Mihaela Tatu în emisiunea lui Denise Rifai, citată de Kanald.ro.

Fiica Mihaelei Tatu este stabilită în Berlin

Mihaela Tatu s-a născut pe 7 aprilie 1963, în Mediaş. Până la 37 de ani a locuit în Braşov, iar în 2000, a venit în Bucureşti, atunci când a când a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul“, la Pro TV, iar anul următor, „De 3X Femeie“, la Acasă TV, unde a şi rămas timp de şapte ani. Din 2018, a prezentat două emisiuni la Antena 2, „Hanul lui Tatu“ şi „Celebri sau nu“. În prezent, Mihaela Tatu este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului. Adica „antrenor” pentru limbajul paraverbal si nonverbal. fiica Mihaelei Tatu, Ioana, are în prezent 37 de ani și este stabilită la Berlin.

sursa: www.libertateapentrufemei.ro

Orășelul European își deschide porțile la Bălți. Agenda evenimentului

Pacea și unitatea pe continentul european vor fi sărbătorite astăzi, 19 mai, începând cu ora 14:00, în municipiul Bălți, unde va fi inaugurat Orășelul European, anunță într-un comunicat Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Orășelul European își deschide porțile la Bălți. Agenda evenimentului

Evenimentul va avea loc în Piața Vasile Alecsandri din orașul Bălți, scrie www.stiri.md.

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, anunță că în Orășelul European din Bălți va găzdui o serie de activități culturale și interactive pentru toate vârstele: pentru copii, tineri și maturi. Iar seniorii – buneii și bunicile – vor putea să se bucure de dansuri, activități sportive, lecții de nutriție și de sănătate.

Totodată la serbare va fi prezentă și Agenția de Dezvoltare Regională Nord care va pune la dispoziția publicului materiale informative despre proiectele de dezvoltare regională implementate în nordul țării inclusiv cu suportul Uniunii Europene, publicații de promovare a turismului, precum și materiale informative despre Uniunea Europeană.

Evenimentul va culmina cu un concert de excepție susținut de Satoshi, Pasha Parfeni și artiștii locali.

Agenda detaliată a evenimentului o găsiți aici.

Eveniment grandios de însemnătate națională la Spitalul clinic municipal ,,Gheorghe Paladi”

Eveniment de anvergură desfășurat la spitalul Clinic Municipal ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău! Conferința științifico-practică națională a celebrat aniversarea de 95 de ani a academicianului Gheorghe Paladi.

La data de 9 mai, comunitatea medicală a marcat 95 de ani de la nașterea academicianului Gheorghe Paladi – personalitate remarcabilă a medicinei autohtone, doctor habilitat în științe medicale, profesor universitar, care și-a dedicat peste 70 de ani din viață implementării reformelor medicale, îngrijirii femeilor însărcinate și pregătirii generațiilor de specialiști în obstetrică, ginecologie și chirurgie.

În contextul aniversării remarcabile, Spitalul Clinic Municipal ,,Gheorghe Paladi”, în colaborare cu Departamentul Obstetrică și Ginecologie din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, a organizarea Conferința științifico-practică națională cu genericul „Zilele Gheorghe Paladi: La a 95-a aniversare”.Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 438164927_968217521977948_4271857061643610973_n.jpg

La eveniment au participat oameni de seamă ai lumii medicale, inclusiv specialiști de peste hotare. În calitate de invitați speciali, au fost prezenți academicianul Eva Gudumac, vicepreședinte al Academiei de Științe din Moldova, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, Angela Cutasevici, viceprimar al municipiului Chișinău, Vladimir Bolocan, șeful adjunct al Direcției Asistență Medicală și Socială a Primăriei Chișinău, dar și membri ai familiei savantului.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 444480041_968217315311302_6887319629951567421_n.jpg

Reuniunea profesioniștilor obstetricieni-ginecologi a adus omagii marelui cercetător și medic Gheorghe Paladi accentuând contribuția majoră a academicianului în fortificarea bazelor domeniului obstetrical din țara noastră.

În deschiderea evenimentului, moderatorul conferinței Dr. Olga Cernețchi, doctor habilitat în științe medicale, profesor universitar, a subliniat calitățile prețioase ale pedagogului ilustru. ,,Nu poți ajunge la deplina afirmare decât printr-o anevoioasă, laborioasă și îndelungată activitate – anume un astfel de parcurs îl caracterizează pe deplin pe savantul Gheorghe Paladi”, a afirmat președinta comitetului organizatoric al evenimentului.

Programul conferinței a cuprins prezentări și rapoarte despre cele mai recente descoperiri din domeniul obstetrical-ginecologic, inclusiv studii clinice realizate în cadrul spitalului ,,Gheorghe Paladi” și noi metode de tratament al afecțiunilor ginecologice, iar rezultatele cercetărilor științifice au fost publicate în suplimentul revistei ,,Sănătate publică, economie și management în medicină”.

Astăzi este marcată Ziua Mondială a medicilor de familie

Anual, la 19 mai, marcăm Ziua Mondială a medicilor de familie, la inițiativa Organizației Mondiale a Medicilor de Familie, cu scopul de a accentua rolul și importanța asistenței medicale primare în sistemele de sănătate din întreaga lume. În instituțiile medicale din Republica Moldova activează 1 656 de medici de familie.

Ziua Mondială a medicilor de familie este o oportunitate de a remarca că, medicii de familie și echipele sale sunt pilonii sistemului de sănătate, fiind mereu aproape de oameni și acordând asistență medicală necesară tuturor persoanelor, începând de la nou-născuți până la persoane în etate.

Totodată, este și un prilej de a aprecia devotamentul și grija pe care o au față de pacienți.

Mulțumiri și recunoștință tuturor medicilor de familie și echipelor lor pentru curaj, dedicație, răbdare și profesionalism.

„Românii au talent“. O concurentă cu auz absolut a făcut senzație pe scena show-ului
Articolul anterior
Autocar de pe ruta Kiev – Chișinău, răsturnat la Drochia
Articolul următor