Erori de machiaj care te pot îmbătrâni

Un machiaj bine realizat este aliatul cel mai bun al unei femei pentru a arăta bine. Însă, uneori există tipuri de machiaj, care poate duce la un efect vizual de îmăbătrânire.

separator

Iată câteva sugestii cum trebuie corect, să folosești produsele de machiaj:
Fondul de ten aplicat în strat gros – make-up artiștii consideră, că machiajul aplicat în strat gros îmbătrâneşte. Pentru un ten frumos, folosește un burete după ce ai aplicat fondul de ten, pentru a lua de pe faţă excesul de machiaj.
Un strat gros de anticearcăn – odată cu înaintarea în vârstă, pielea de sub ochi devine mai subţire. Dacă vei folosi mult anticearcăn, această zonă poate arăta, de parcă ar fi acoperită cu cretă.
Pudră peste riduri – pudra este bună pentru a reduce strălucirea de pe nas şi bărbie, însă, aplicată în alte părţi, va socate în evidență ridurile. Profesioniştii în machiaj recomandă folosirea pudrei la persoanele de peste 40 de an, doar la ocazii speciale.Ruj care se scurge – conturul buzelor se pierde odată cu trecerea timpului, ceea ce face ca rujul să „migreze”. Astfel, femeile trebuie să folosească un creion de buze, pentru un look proaspăt.
Rimel pe genele inferioare – acest lucru pune în evidenţă ridurile de la colţurile ochiului. Femeile mai în vârstă ar trebui, să aplice rimelul doar pe genele superioare, pentru un look proaspăt și frumos.
Fard strălucitor la colţurile ochilor – odată aplicat va pune în evidenţă fiecare imperfecțiune de pe ten.

Fondul Monetar Internaţional: În următorii ani, Moldova va depăși mai multe țări din regiune după PIB pe cap de locuitor

În următorii cinci ani, Republica Moldova va avea cea mai mare creștere economică din regiune şi va depăși rând pe rând, după Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, Armenia, Belarus, Georgia, Macedonia de Nord şi Albania.

Cel puţin așa arată cele mai recente prognoze ale Fondului Monetar Internaţional (FM) privind evoluţia Produsului Intern Brut per locuitor, a statelor lumii până in anul 2029, transmite mold-street.com.

Astfel FMI estimează că dacă, în 2022, PlB-ul brut pe cap de locuitor al Republicii Moldova a constituit 5.726,1 dolari (preţuri curente), apoi deja în acest an va ajunge la circa 7.500 de dolari, ca în 2027 să treacă de 10.000 de dolari, iar în 2029 să ajungă la aproximativ 13.300 de dolari.

Citește tot articolul pe mold-street.com.

Rușii au bombardat orașul Harkov chiar în noaptea de Paște

Aflată de trei ani în război, Ucraina a primit din nou vestea Învierii sub amenințarea bombelor rusești. Cu câteva ore înaintea începerii slujbelor în bisericile din toată țara, orașul Harkov a fost atacat de trei ori.

Aproape de miezul nopții au răsunat sirenele în jumătatea estică a Ucrainei, întrucât era risc de bombardamente cu rachete balistice din partea rușilor, transmite digi24.ro.

Principala slujbă de Înviere a avut loc la Kiev, la Catedrala Sfântul Mihail cu Domuri de Aur. A fost oficiată de Mitropolitul Epifanie, șeful Bisericii Ortodoxe Ucrainene independente – cea care s-a desprins de biserica Rusiei. Din motive de securitate, președintele Vladimir Zelenski și soția sa nu au participat la slujbă. 

A fost prezent fostul președinte, Petro Poroșenko. Autoritățile i-au îndemnat pe oameni să urmărească ceremonia religioasă de acasă, la televizor, din cauza riscului unor atacuri aeriene. 

În jurul orei 1 dimineața, ora locală, autoritățile locale au anunțat că au fost semnalate mai multe explozii în oraș. Resturile de la doborârea dronelor în districtul Osnovianskyi al orașului ar fi incendiat trei case din zonă. Suspilne Harkov a raportat ulterior că un bărbat de 60 de ani a fost rănit în atac.

În urma exploziilor, au fost distruse garaje, case și companii de utilități. Rusia a intensificat recent atacurile împotriva Harkovului, folosind rachete, bombe glisante și drone pentru a distruge infrastructura energetică și a ucide civili. La sfârșitul lunii martie, Rusia a distrus toate stațiile electrice din Harkov, lăsând al doilea oraș ca mărime al Ucrainei fără o sursă stabilă de energie.

Incident șocant în Capitală. O femeie a căzut de pe trotinetă sub roțile unei mașini

O femeie a căzut de pe o trotinetă și era cât pe ce să fie spulberată de o mașină la Râșcani.

Șoc pentru o femeie: A căzut de pe trotinetă sub roțile unei mașini

Potrivit imaginilor video, femeia, în timp ce conducea o trotinetă, a lovit un microbuz, apoi a căzut pe banda de circulație, transmite unimedia.info.

Imaginile video au fost filmate de camera de bord a mașinii implicate în accident. Din fericire, șoferul automobilului a reușit să reacționeze la timp și să evite o tragedie.

Cum să crești un copil optimist
Articolul anterior
Designeri talentați, modele superbe și ținute spectaculoase la „Privé Fashion Events”!
Articolul următor