#unicLifeHacks: Cum să te îmbraci în funcție de proporții. Ghid vestimentar pentru bărbații

Mulți bărbați greșesc atunci când își cumpără haine, pentru că se ghidează mai mult după tendințe, după ce văd la alți bărbați, și mai puțin sau chiar deloc după ce le vine cu adevărat bine.

Pentru că vrem să vă ajutăm să vă îmbrăcați corect și să arătați bine în orice situație, am decis să facem acest video despre abordarea vestimentară pentru fiecare tipologie masculină.

*Partenerul emisiunii –UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/  

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

#mamasita: Olga Manciu: “Nu este deloc ușor să ai doi adolescenți în casă!”

S-a discutat și analizat mult la acest interviu. Despre cuplu, educație în școlile din Anglia și cum să găsești cheița către un copil cu ADHD. Un interviu despre viața reală a mamei Olga Manciu. Un episod #mamasita cu multe lecții de viață.

#stilunic – Vlad Codreanu și Natalia Proca:”M-am speriat un pic când am văzut că a slăbit 47 kilograme!”

Sunt de câțiva ani buni prieteni, își spun totul și se susțin mereu. Azi la acest episod #stilunic am invitat doi interpreți de muzică populară:  Vlad Codreanu și Natalia Proca. Ne-au dezvăluit secretul relației, au fost stiliști unul pentru altul și am aflat cum a reușit Vlad Codreanu să slăbească peste 35 de kilograme.Vă promitem un episod plin de umor și distracție!

#unicLifeHacks: Top 5 articole vestimentare obligatorii pentru copii în această toamnă

Ca părinți, cu toții ne dorim ca copiii noștri să arate cel mai bine și să se simtă confortabil în același timp. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi copleșitor să alegem hainele potrivite pentru micuții noștri. Dar nu vă faceți griji, noi vă ajutăm!

Iată o listă cu primele 5 articole vestimentare obligatorii pentru copii, care îi vor ajuta să arate elegant și să se simtă confortabil toată ziua.

Un primar din Cimișlia riscă să fie revocat. Ce a constatat ANI
Articolul anterior
Tinerele din Afganistan îi acuză pe talibani de agresiuni sexuale, după ce au fost arestate pentru hijab necorespunzător
Articolul următor