Kate Middleton, singură și izolată. Ce dezvăluiri a făcut

Kate Middleton a povestit despre un moment dificil din relația cu prințul William. Cei doi au fost nevoiți să locuiască pe insula Anglesey, sau Ynys Môn, din 2010 până în 2013, din cauza jobului lui William ca pilot de căutare și salvare în cadrul Royal Air Force (RAF), scrie evz.ro.

Prințesa Kate a povestit că s-a simțit singură și izolată în perioada în care a locuit în Anglesey și că a suferit foarte mult. „Am fost atât de izolată, atât de izolată”, a spus soția lui William.

Ea a declarat că după ce l-a născut pe George, Prințul William făcea ture de noapte și că nu a putut să o ajute cu micuțul. Aceasta a spus că nu avea pe nimeni alături și că a fost nevoită să se descurge singură și să găsească putere pentru a trece peste.

În Anglesey sunt doar ferme, iar prințesa Kate se ocupa de casă și de prințul George. Ea și prințul William locuiau într-o casă cu patru dormitoare, Bodorgan Hall, dar acesta venea rar acasă. Vila în care stăteau avea acoperiș din ardezie galeză de proveniență locală și ferestre mari. Proprietatea avea un hambar, grădini mari, o peluză și un parc de cerbi.

Kate și William au plătit o chirie de numai 750 de lire sterline pe lună lui Sir George Meyrick, care deține proprietatea și domeniul din Anglesey. Cei doi au părăsit Anglesey în 2013, când George era gata să meargă la Palatul Kensington.

Prințul William, îndrăgostit de Anglesey

Chiar dacă prințesa Kate s-a simțit singură în Anglesey, prințul William a spus că acesta este locul lor de suflet și că speră să revină aici cu toată familia. „Această insulă a fost prima noastră casă împreună și va fi întotdeauna un loc extrem de special pentru noi doi”, a spus el.

RAF Valley din Anglesey, în nordul Țării Galilor, este singura stație RAF din Țara Galilor și găzduiește Școala de pregătire pentru zbor nr. 4 (4FTS), pentru următoarea generație de piloți de vânătoare din Regatul Unit.

În Anglesey, fiul regelui Charles a luat parte la multe încercări de salvare, precum și la o misiune de șase săptămâni în Insulele Falkland

Cod galben de ceață pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Meteorologii au emis COD GALBEN de ceață, valabil pentru mâine, 24 ianuarie, în toată țara, informează unica.md.

Avertizarea intră în vigoare vineri la ora 01:00 și va fi valabilă până la ora 12:00.

În această perioadă, pe arii extinse se prevede ceață cu vizibilitatea de 200 de metri și mai puțin.

Tot mâine se așteaptă precipitații slabe sub formă de ploaie și vânt slab.

Șoferii sunt îndemnați să dea dovadă de prudență.

Caz șocant la Iași! Un copil de 3 anișori a fost găsit mort în casă. Părinții l-ar fi lăsat singur ore în șir, cât timp ei erau la băut

Incident de-a dreptul șocant într-o comună din Iași. Un copilaș de 3 ani a murit, după ce părinții l-ar fi lăsat singur ore în șir. Cei doi ar fi mers să bea într-un alt loc, scrie observatornews.ro

Update: Potrivit primelor informații, copilul era mort de câteva ore când autoritățile au ajuns la fața locului. Nu se știe dacă cel mic avea probleme de sănătate. Familia ar fi fost cunoscută pentru problemele cu alcoolul. 

Știre inițială:

Potrivit informațiilor, părinții au ajuns acasă dar au sunat abia peste câteva la 112, asta pentru că au crezut că cel mic doarme. 

Poliţiştii şi medicii sunt prezenţi la faţa locului și urmează să stabilească cum s-a produs nenorocirea. 

Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorii statelor europene și G7

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii statelor europene și ai țărilor membre ale formatului G7, inclusiv SUA, Canada și Japonia, acreditați în Republica Moldova. În cadrul întrevederii, Președinta Maia Sandu a evedențiat  principalele provocări cu care se confruntă țara noastră. Șefa statului  a remarcat  și impactul crizei energetice provocate de Rusia, care afectează direct nivelul de trai al cetățenilor și urmărește să influențeze procesele electorale, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial

În acest context, Președinta Maia Sandu a subliniat că Republica Moldova își concentrează eforturile pe asigurarea securității energetice și reducerea vulnerabilității economice a cetățenilor. Șefa statului a mulțumit partenerilor internaționali pentru sprijinul acordat, subliniind că acest ajutor este esențial pentru stabilitatea Republicii Moldova, dar și pentru securitatea întregii regiuni.

Președinta a abordat, de asemenea, tema reformei justiției, subliniind că aceasta este nu doar o condiție pentru aderarea la Uniunea Europeană, ci și o așteptare clară a cetățenilor, care își doresc o justiție corectă, independentă și eficientă. „Reformele din domeniul justiției, în special evaluarea externă a judecătorilor, încep să aducă rezultate și trebuie să continue într-un ritm accelerat,” a punctat șefa statului. 

Un alt subiect important al discuțiilor a fost consolidarea eforturilor împotriva corupției politice. Maia Sandu a subliniat necesitatea de a întări arhitectura instituțională a organelor responsabile de combaterea corupției, și de îmbunătăți cadrul legal pentru aplicarea unor sancțiuni mai dure împotriva celor implicați în corupția politică și electorală. Aceste măsuri sunt esențiale pentru asigurarea integrității alegerilor parlamentare.

Dialogul a reafirmat angajamentul Republicii Moldova de a continua reformele necesare pentru a face față provocărilor actuale și a construi un viitor mai sigur și mai prosper pentru cetățeni.

Constipația și creșterea burții: Până la 50% dintre femei de vârstă reproductivă se confruntă cu această boală
Articolul anterior
Poliția caută autorul unei înregistrări video apărute în spațiul online după atacul armat din Capitală
Articolul următor