Frumoasa prezentatoare TV, Nicoleta Adam, în rochie de mireasă

Frumoasa prezentatoare TV, Nicoleta Adam, care este și colega noastră, s-a căsătorit! Nunta a avut loc weekendul trecut, într-un local de lux de la noi, informează unica.md.

Nicoleta a strălucit în rochia de mireasă, iar la nuntă au fost prezente numeroase persoane publice de la noi.

Unica.md vă invită să vedeți primele imagini de la eveniment.

Nicoleta a făcut publice și imagini de la cununie. Pentru cel mai important eveniment din viața sa, mireasa a ales să poarte mai multe ținute, toate stilate, așa cum o reprezintă pe fashionista de la unica.md:

Focoasa brunetă a fost cerută în căsătorie anul trecut, iar totul s-a produs într-un anturaj romantic, în timp ce se afla în vacanță în Italia cu alesul inimii.

Nicoleta prezintă deja de mai mulți ani emisiunea marca unica.md ”Stil unic”, proiect care se bucură de succes în online. Totodată, tânăra prezintă un alt proiect la postul de televiziune Jurnal TV.

Echipa unica.md o felicită pe această cale și-i urează o viață fericită alături de cel cu care, de acum încolo, va împărți totul.

Mii de tineri au participat duminică la Chișinău Youth Fest. Imagini făcute cu drona

Duminică Chișinăul s-a transformat în capitala tineretului. Primăria Municipiului Chișinău a organizat duminică, 22 septembrie, curent, festivalul „Chișinău Youth Fest”, ediția a III-a, informează unica.md.

Evenimentul organizat în centrul capitalei a fost dedicat tuturor tinerilor.

Formatul, dar și artiștii care au încins atmosfera la actuala ediție a fost decis de către tineri. Pe scena din Piața Marii Adunări Naționale au evoluat: Babasha, The Urs, Delia, Smiley, Lupii lui Calancea și Carla’s Dreams.

Evenimentul a fost urmărit de peste 100 mii de persoane, susține municipalitatea.

Ciuperci gigante de peste 2 kg, găsite în stânga Nistrului

Descoperire bizară în stânga Nistrului. Locuitorii din regiune au avut parte de o mare surpriză în sezonul ciupercilor. Aceștia au găsit ciuperci-gigante, ca niște mingi mari și grele, care cântăresc peste 2 kilograme, scrie unimedia.info.

Locuitorii din Bender și Rîbnița s-au fotografiat cu ciupercile uriașe și au publicat imaginile pe rețele, uluiți, de descoperirea neobișnuită.

Deocamdată, nu se cunoaște de ce specie sunt aceste ciuperci, însă acestea sunt de mai multe tipuri. 

Patru militari ai Armatei Naționale au murit anul acesta în timpul serviciului

De la începutul anului curent, patru militari au murit în timpul executării serviciului. În urma investigațiilor efectuate de către organele abilitate, s-a confirmat că în trei cazuri a fost suicid, iar un deces a survenit în urma unui accident rutier. Pe parcursul anului 2023 nu au avut loc astfel de cazuri, precizează Ministerul Apărării într-un răspuns pentru IPN.

Cât ține despre cazul din luna aprilie, când un soldat în termen s-a împușcat cu arma din dotare, Ministerul menționează că, în urma cercetărilor efectuate, cauza decesului a fost stabilită ca suicid. Motivele care l-au făcut pe soldat să-și ia viața țin de viața privată a acestuia.

„Armata Națională pune accentul pe creșterea nivelului de pregătire psihologică și fizică a militarilor și desfășoară o serie de activități de instruire pe diferite domenii – respectarea drepturilor omului, egalitate de gen, instruire financiară etc., inclusiv cu implicarea reprezentanților societății civile”, precizează Ministerul Apărării

O atenție sporită se acordă studierii și mânuirii corecte a armamentului din dotare, precum și respectării măsurilor tehnice de securitate.

Mii de tineri au participat duminică la Chișinău Youth Fest. Imagini făcute cu drona
Articolul anterior