Accident grav la Tohatin! Două mașini s-au ciocnit violent

Un grav accident s-a produs în comuna Tohatin din municipiul Chișinău. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, două automobile s-au lovit violent, scrie deschide.md

colaj foto: www.deschide.md

La fața locului, oamenii legii au stabilit că mașina, condusă de o femeie de 62 de ani s-a lovit cu un automobil la volanul căruia se afla un bărbat de un 66 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 62 de ani a derapat de pe traseu. 

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. 

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

O pictură murală, uimitor de frumoasă, a apărut în Chișinău

O nouă pictură murală a apărut în Chișinău, pe o clădire de pe bulevarul Dacia, lângă stadionul Zimbru, informează unica.md.

Lucrarea se numește ”Speranța” și întruchipează o elevî care merge la școală.

Pictura murală a fost realizată de artistul Dmitri Potapov.

La doar 6 ani, viața unui băiețel este pe muchie de cuțit. Doi părinți disperați imploră oamenii sa-i ajute pentru a-l salva pe Chiril de la moarte

O durere care nu merita sa treaca nici un copilas de pe acest pamant este sa fie pe patul de spital si viata lui sa se atarne de un fir subtire de ata. La doar 6 ani, Chiril continua sa lupte si sa fie baiatul zambaret si curajos in lupta lui pentru viata.

”O boala nemiloasa vrea sa ii ia VIATA. Stim cat de indurerati si disperati sunt parintii acestui copil soare care nu a gresit cu nimic in viata insa are de trecut o cumpana ce nu o poate duce de unul singur, pentru ca viata lui are un PRET de peste 194.000 euro, o suma ce le-a adus parintilor si mai mare disperare atunci cand medicii i-au anuntat vestea tristă.

Pentru viata lui Chiril noi va rugam sa ajutati cu orice mica donatie de suflet, pentru ca pic cu pic se face mare si e mare nevoie de ajutorul oamenilor pentru viata acestui băiat.

Din orice tara pentru Chiril se poate dona AICI sau pe PAYPAL@CARITATE.MD”, scrie caritate.md într-un mesaj adresat oamenilor.

O moldoveancă din Italia, bătută în plină stradă de concubinul ei nigerian. Femeia a ajuns la spital

O tânără de 33 din R.Moldova a fost bătută în plină stradă chiar de concubinul său, un bărbat de origine nigeriană de aceeași vârstă. Cazul s-a produs luni, 30 septembrie, în orașul italian Bologna, scrie deschide.md.

Potrivit presei apenine, moldoveanca și concubinul său se certau în preajma gării din oraș. La un moment dat, bărbatul a sărit la bătaie și i-a aplicat moldovencei mai multe lovituri în cap.

Scena s-a desfășurat în fața mai multor trecători, care au sunat la poliție și la serviciul de urgență.

Ajunși, polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar femeia a fost transportată la spital cu vătămări de gravitate medie.

Conform datelor prezentate, bărbatul nu este la prima abatere de la lege, având antecedente penale.

Sursă nouă de gaze pentru România și Republica Moldova: Terminalul LNG de la Alexandroupolis începe operațiunile comerciale
Articolul anterior
Gazul de Moldovagaz va fi mai ieftin în luna octombrie
Articolul următor