Beciul interpretului Nicolae Glib este o adevărată comoară. Te pierzi printre borcane. În acest an soţia, Tatiana, a făcut 2000 de borcane de conserve, şi parcă nu i-ar fi fost de ajuns, mai urmează să conserveze încă o sută cu peşte şi carne.
Stăpânul casei se laudă şi el cu 8 butoaie cu vin. Le umple în dependenţă de cât de roditor este anul. Feciorul Isidor are un butoi separat cu vin, marcă „Isidor”.
Tatiana Glib este cea mai harnică gospodină din Pepeni. Este argint viu. Reuşeşte să umple cu vârf o masă de bucate cât ai zice peşte.
Dacă mai pui că administrează şi un local pentru evenimente din sat.
Când s-a măritat cu Nicolae nu era tare pricepută la gătit pentru că de mică a crescut fără mamă. Dar a învăţat multe de la sora mai mare şi de la soacra sa. Primul fel de bucate ce i l-a preparat soţului a fost o supă în care a greşit proporţiile. Acum ştie să-i împlinească soţului toate poftele. În special cele de friptură de miel şi făinoase, preferatele lui Nicolae Glib.