Proiectul Victoriashopping – motorul culturii de achitare cu cardul

felicitareVictoriashopping – primul proiect de reduceri din Moldova aniversează 5 ani de activitate

separator

În contextul unei concurențe acerbe de prețuri, reducerile sunt cele mai actuale. Iar invazia ofertelor tot mai atrăgătoare definesc în sine o piață competitivă care necesită o abordare cît mai logică și categorică. Deja de 5 ani, Victoriabank a abordat o strategie complexă care răspunde exact necesităților clienților săi – Proiectul VictoriaShopping.

Lider la capitolul carduri bancare

Fiind prima bancă din Moldova care a introdus pe piață cardul bancar, Victoriabank a reușit de-a lungul anilor să obțină locul de frunte și în topul băncilor care a emis și cel mai mare număr de carduri. Datorită unei mari diversități: Visa Electron, Visa Classic, Maestro, Master card, Infinite, Visa Gold, Cardul de caritate „Eu ajut copiii” – Victoriabank deține întîietatea și la capitolul tranzacții cu cardul. Dat fiind ritmul accelerat de implicare a partenerilor în cadrul proiectului, putem conchide faptul că, Victoriabank este un promotor activ al culturii achitării cu cardul, iar strategia bine pusă la punct îi permite să își fidelizeze atât clienții cât și partenerii strategici.

Parteneriate de succes!

De 5 ani Victoriashopping își răsplătește clienții fideli cu cele mai plăcute oferte și surprize,datorită faptului că grupul de parteneri al proiectului sunt lideri ai pieței naționale. Împreună cu partenerii Victoriashopping, au fost concepute cele mai utile pachete de reduceri pentru toate sferele vieții cotidiene. Astfel, Victoriashopping propune 3 pachete shopping pentru comoditatea fiecărui tip de activitate aparte: pentru cei ce economisesc și dețin cardurile Visa Electron şi Cirrus Maestro, se conectează automat pachetul de shopping SUPER, pentru tipul de activitate dinamic și călătorii și sunt deținători ai cardurilor MasterCard Standard şi Visa Classic este conectat automat pachetul LUX, iar pachetul VIP este destinat celor care dețin un card de tip VISA Gold sau MasterCard Gold și sunt adepții luxului. În dependenţă de tipul cardului deţinut, clienţii pot beneficia de reduceri în valoare de până la 30 %.

Graţie unei colaborări eficiente, proiectul a reușit să stabilească relații de durată cu cei mai sofisticați și în același timp contemporani parteneri. “Chiar de la începutul activității s-a dorit să se creeze un mecanism de reduceri adaptat la interesele consumatorilor. Așa că ne-am axat pe comoditate și eficiență, și am semnat parteneriate cu cele mai diverse companii de pe piață din toate sferele de activitate. Acum conlucrăm frumos cu restaurante, cafenele, centre de agrement, spălătorii auto, companii de taxi, învățământ, companii de curierat, turism, chiar și zoo. Recent am inițiat parteneriat cu instituții medicale de profil și farmacii. Mereu suntem în căutare de noi parteneri, spre comoditatea companiilor și a clienților Victoriabank. Iar faptul că, pe piaţa apar noi proiecte de reduceri, confirmă impactul major pe care îl are proiectul Victoriashopping asupra instituţiilor financiare în particular, şi a societăţii în general. Suntem ferm convinşi că, împreună cu partenerii proiectului Victoriashopping, în cinci ani de activitate am reuşit să promovăm şi să consolidăm o nouă cultură – cultura achitării cu cardul„ a specificat Vladimir Stovbun,  Directorul Direcției carduri bancare BC „Victoriabank” S.A.

De la începutul activităţii proiectului şi până în prezent comunitatea Victoriashopping numără peste 200 de parteneri, iar suma maximă de reduceri oferite la achitarea cu cardul în punctele comerciale ale partenerilor, este de până la 30 %. Din rândul celor mai noi parteneri sunt companiile Husqvarna, HAMSTER, Seola, Bia Bijou, Parada de Aur şi Hot Diamonds. Primele două companii sunt specializate pe utilaj modern. Husqvarna oferă clienților cele mai noi utilaje pentru grădinărit, Hamster este cel mai nou expert în tehnica pentru casă iar cele din urmă brand-uri oferă o gamă largă de accesorii pentru clienţi cu bun gust.

Ţinem să menţionăm partenerii proiectului Victoriashopping: Maximum, Milavitsa, Nike, Visaje Nika, Swatch şi Swarowski, Giant, Scott, Samsonite, Voiaj International, Lumea Laptopurilor, Bizelle, Pupa, Nici,  Top-Shop, Linguata, Ad-Rem,  Lux Lenjerie,Wine, Organic Shop, MolDeco etc. Cafenele și restaurante ca: Popasul Dacilor, Orașul Vechi, Robert’s Cafe, Dublin Irish Pub, Safari, Jeraffe, la fel și alte companii din sectorul servicii, agrement, auto, frumusețe și nu în ultimul rând sănătate publică – care, pe parcursul celor 5 ani de activitate nu au încetat de rând cu Victoriabank să promoveze cultura achitării cu cardul. Fidelitatea şi cooperarea prodigioasă dintre Victoriabank şi partenerii săi, se datorează coincidenței la capitolul dorinţe ale clienților, ambele părţi reuşind să îmbine plăcutul cu utilul la cel mai înalt nivel.

Proiectul Victoriashopping este primul proiect de shopping din Moldova și a fost lansat de către Prima Bancă Comercială din Moldova – Victoriabank în anul 2008. Mai multe detalii despre parteneri și reduceri găsiți pe www.victoriashopping.md.

image001www.victoriabank.md
www.victoriashopping.md

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Ritualul de îngrijire al gheișelor
Articolul anterior
Faceți cunoștință cu fiica lui Adrian Ursu. Se numește…
Articolul următor