Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!

Zilele acestea, colegii de breasl

separator
ă l-au susținut pe Anatol Gherman,  prin cântec.

Maestrul suferă de diabet zaharat de gradul 2, în stare avansată și are nevoie de suport material ca să-și recapete sănătatea.  Banii adunați de pe urma vânzării biletelor la concert îi vor fi de ajutor compozitorului. Mai mult, organizatorul evenimentului, Alexandru Vdovicenco, intenționează din anul viitor să organizeze cu regularitate evenimente menite să ajute oamenii de creație, bolnavi de diabet zaharat.

Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!_MG_3336_MG_3331_MG_3321_MG_3311
Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!

E trist,  dar adevărat, o mare parte din oamenii de cultură își neglijează sănătatea. Puțini dintre ei sunt în stare să-și afișeze, public,  bolile din cartea medicală.

Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!_MG_3260_MG_3273_MG_3275_MG_3282
_MG_3286_MG_3287_MG_3293Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!

Ion Suruceanu suferă de diabet, dar asta nu îl împiedică să ducă o viață normală.Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!

“La mine zahărul e mărit în sânge, dar mă descurc cu 2 pastile pe zi: una dimineața și alta seara. Pentru vârsta mea e un lucru normal.”

Medicii i-au indicat și o dietă, dar interpretul  nu se prea poate abține de la bucate. “Trebuie să scot din alimentație pâinea albă, grăsimea, dulciurile, dar nu îmi reușește. Vreau să trăiesc și eu în rând cu lumea și să mănânc ce-mi place.”

Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!Ana Barbu nu trebuie să exagereze cu alimentele care ridică colesterolul în sânge.

“Încerc să evit bucatele ce conțin multe grăsimi. Dulciurile  le înlocuiesc cu fructe sau legume. Alimentația echilibrată este rețeta mea. Pentru odihnă nu prea am timp. Foarte rar îmi permit să merg undeva pentru a mă relaxa. “

Arsenie Botnaru are probleme cardiace, deaceea trebuie să fie mereu în mișcare.

“Mușchii inimii au fost forțați cândva și din această cauză am mici probleme cu inima. Noaptea, bătăile inimii scad până la 38 pe minut, dar eu deja știu că, dacă fac mai multă mișcare, lucrurile revin la normal.”

Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!

Alexandru Lozanciuc nu are probleme de sănătate: îl doare inima doar când vede multe fete frumoase în jur.

Interpreții investesc în sănătate și se ajută reciproc, în cazuri critice!
 

Text: Sorina Țurcanu

Au încins grătarul și au sărbătorit cu muzică răposații. S-a întâmplat astăzi, în Moldova

Cu mesele pline de bucate, romii din diferite regiuni ale Republicii Moldova au sărbătorit Paștele Blajinilor. La Soroca romii au întins mese copioase cu bucate preparate acasă, buchete de flori, ouă cu pietricele, plăcinte, dar și băuturi alese, transmite www.stiri.md.

La Glodeni aceștia au încins grătarul și au sărbătorit cu chef răposații. De asemenea, romii din Chișinău și Florești s-au remarcat prin pomenile luxoase, bucatele sofisticate, pască grandioasă, rațe umplute, miel sau pește la cuptor și muzică ce răsuna tare.

foto: captura www.stiri.md; www.protv.md

Interpreta Iuliana Beregoi, în culmea fericirii! Surpriza pe care i-a făcut-o Alla Pugaciova

Interpreta Iuliana Beregoi, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, are un nou fan și nu este vorba despre unul obișnuit. Mai nou, comunității sale s-a alăturat legenda muzicii din Rusia, Alla Pugaciova. Artista din Moldova a rămas impresionată și a venit cu un mesaj de mulțumire către celebra cântăreață.

Legenda muzicii ruse Alla Pugaciova a apreciat piesa „Снег”, compusă de Ірина Білик, această melodie fiind interpretată și de Filip Kirkorov.

„Incredibil, vă mulțumesc mult! Vă ador și vă apreciez”, este mesajul Iulianei Beregoi pentru legenda muzicii ruse. Vezi momentul video mai jos!

Moment impresionant! Natalia Barbu interpretează deosebit piesa „In the Middle”, acompaniată de Isaak, reprezentantul Germaniei la Eurovision

Deși au fost concurenți la ediția din acest an a concursului Eurovision, unii interpreți au reușit să lege prietenii și să-i unească talentele, spre bucuria fanilor.


Natalia Barbu, care a reprezentat R. Moldova la competiția muzicală care s-a desfășurat în Suedia, a făcut publică o înregistrare în care cântă altfel piesa „In the Middle”, fiind acompaniată la chitară de reprezentantul Germaniei la Eurovision, Isaac.

„O sesiunea live magică împreună cu artist și muzician extraordinar din Germania, Isaak. Frumoasă amintire! Mulțumesc, Isaak!”, a scris Natalia Barbu pe Facebook, potrivit ziarulnational.md.

„Este superbă versiunea asta!” sau „Minunată!!!”, i-au transmis fanii.

Gimnastică pentru mami și bebe
Articolul anterior
Un pahar de suc de grapefruit conţine un nivel de zahăr echivalent cu patru gogoşi glazurate
Articolul următor