Au corpuri de invidiat, dar acest lucru nu este doar un dar de la „mama natură”, aceste vedete depun efort zilnic pentru a arăta atât de bine. Află cum reuşesc Anna Semenovici, Ani Lorak şi Sati Cazanova să-şi menţină o siluetă perfectă.
Anna Semenovici
Prezentatoarea tv face sport de trei ori pe săptămână, timp de 30 min.
„Chiar şi atunci când vin târziu acasă şi am chef să stau culcată în faţa televizorului şi să beau un pahar de vin, mă forţez să mă ridic şi să mă duc să fac sport. În schimb, când am concediu îmi permit să mă relaxez, să adaug puţin în kilograme, după care o iau de la capăt pentru a scăpa de ele”, a povestit Anna Semenovici pentru 7days.ru
Anna a recunoscut că a renunţat demult la prăjituri.
„Îmi place foarte mult când mă văd în oglindă, nu vreau să mă îngraş, de aceea ţin cont şi de alimentaţie: consum fructe şi legume, peşte proaspăt, am eliminat făinoasele, dulciurile, cartofii şi spaghetele. ”
Dacă vrea să slăbească rapid, Anna ţine o dietă bazată pe mere şi creveţi. Timp de trei zile consumă doar creveţi fierţi şi mere fierte (de preferat să fie verzi). Nu există restricţii în ceea priveşte cantitatea pe care o consumă. Bea cafea, ceai, apă şi sucuri naturale.
Ani Lorak
Interpreta ucraineană, Ani Lorak, a povestit că pentru a slăbi rapid ea respectă trei reguli principale:
- Elimină din alimentaţie produsele nocive
- Nu mănâncă după orele 18-19.00
- Se străduie să consume foarte puţin.
„Încercaţi în loc de castroane să folosiţi „farfurii mici pentru pisici”, aşa le spun în glumă. Astfel veţi reuşi să reduceţi din porţiile de mâncare pe care vreţi să le consumaţi. Nu mâncaţi după orele 18.00, cu cât consumi mai târziu, cu atât alimentele se digeră mai greu. Şi în al treilea rând, nu consumaţi: sucuri carbogazoase dulci, chiar şi sucurile naturale din comerţ, maioneză şi pâine”, a povestit interpreta.
Pe lângă respectarea acestor reguli, Ana Lorik, face sport în fiecare zi acasă, timp de 20-30 min.
Sati Cazanova
Este preocupată de felul cum arată – face yoga şi se alimentează cu produse de origine vegetală.
Meniul zilnic al artistei este:
8:00 Imediat ce mă trezesc beau un pahar cu apă. Iarna încălzesc un pic apa şi adaug o linguriţă de miere.
9:30 Prima masă (după sport): un pahar de suc de fructe de casă în care adaug amidon de orez japonez.
10.00-11.00 A doua masă: cereale din ovăz sau linte, orez, hrişcă – oricare din ele – cu fructe uscate şi nuci.
13.00- 15.00 Prânzul: salată de sfeclă roşie cu ulei de măsline sau brânză. O altă opţiune sunt legume coapte sau în stare crudă.
18.30-19.00 Cina: brânză, supă, legume fierte (de exemplu, dovleac). Înainte de culcare pot bea un pahar de lapte condimentat cu nucuşoară, cuişoare.